Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kuruma çizgisi sonradan çıkmaz mı bu zaten ilk 10 dk da çıkmıştı var olan çizgi kurumuştur belki biraz stresliyim evet ilk defa bu şekilde şeyleri yaşıyorum yalancı pozitif gördüğümde 10 dk da çıkmazdı sonradan çıkardı çizgi en fazla 1 kere görürdüm üst üste görmemiştim ve ilk 10 dk da çıkanı o yüzden heyecanlandım
Kuruma çizgisi sonradan çıkmaz mı bu zaten ilk 10 dk da çıkmıştı var olan çizgi kurumuştur belki biraz stresliyim evet ilk defa bu şekilde şeyleri yaşıyorum yalancı pozitif gördüğümde 10 dk da çıkmazdı sonradan çıkardı çizgi en fazla 1 kere görürdüm üst üste görmemiştim ve ilk 10 dk da çıkanı o yüzden heyecanlandım
Bende senin aldığın yerden aldım 12 li prodoctor bende hiç kuruma çizgisi çıkarmadı bence kesin var sende hayırlı olsun şimdiden dek düz versin Rabbim inşallah
Bende senin aldığın yerden aldım 12 li prodoctor bende hiç kuruma çizgisi çıkarmadı bence kesin var sende hayırlı olsun şimdiden dek düz versin Rabbim inşallah
Ya evet bende de hiç çıkarmıyor kuruma çizgisi çok iyi bir marka bence gölge bile cikarmiyordu iki gündür çizgilerde busiler var bakalım gorucez sabrediyorum iki kırmızı çizgiyi goresiye kadar hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah