- 13 Nisan 2018
- 149
- 92
- 13
- 37
Ben belirtiye gore yaptım. kasiklarimda ağrı vardı şüpheye dustum bide bekliyoruz var mi yok mu diye ondan yaptımArkadaşlar bu testleri neye göre yapıyorsunuz belirtiye göre mi ?
Anladım canım merak ettim de ondan sordumBen belirtiye gore yaptım. kasiklarimda ağrı vardı şüpheye dustum bide bekliyoruz var mi yok mu diye ondan yaptım
Benim hiçbir belirtim Yok ve hala Yok çok istediğim için her ay yapıyordumAnladım canım merak ettim de ondan sordum
Bende çok istiyorum ama test olayına girince daha çok stres oluyorum o yüzden test yapmıyorum adetim geçmediği süreceBenim hiçbir belirtim Yok ve hala Yok çok istediğim için her ay yapıyordum
Naptın canım bu sabah yaptınmı yineAz önce tekrar yaptım
Yok cnm test kalmadi elimde yarin yada salı bidaha yapacağım bakalım hayırlısıNaptın canım bu sabah yaptınmı yine
Aynen çok haklisin öylesi en mantiklisi bende şayet olmazsa ki inş vardır bebis int alcam :)Ben gebelik testini internetten aldım 50 tanesi 50 tl çok uzun zamandır kullanıyorum bitmiyor eczanede çok pahalı
Yaa corasprinden kaynakli mi acaba suan sari ve yogun akintim var surekli gunluk ped degistiriyorumBenim de akintim i cogalti gibi geldi de o yüzden sizde de aynı sorun oldu mu diye soracaktim
Ben oğluma hamileyken akıntıdan yılmıştım 9 ay devam etti hiç bitmedi sarı sarı hatta bir ara yeşildi akıntı çok normal aspirini ben içmiyorum doktor gerek Yok dedi bu hamilelikte hiç bir belirtim Yok daha akıntım da Yok inşallah herşey yolundadırYaa corasprinden kaynakli mi acaba suan sari ve yogun akintim var surekli gunluk ped degistiriyorumyasiyormusun sen de bu durumu
Ben 1 kere içtim sadece akintimi arttirinca ıcmedim bi daa canimYaa corasprinden kaynakli mi acaba suan sari ve yogun akintim var surekli gunluk ped degistiriyorumyasiyormusun sen de bu durumu
Senin kese görüldümü ne kadarlık hamilesin canımBen 1 kere içtim sadece akintimi arttirinca ıcmedim bi daa canim
5+3 um ben canım daha görünmedi kahverengi akintim var düşük tehlikem varSenin kese görüldümü ne kadarlık hamilesin canım
Korkma canım o kahve rengi akıntı çok kişide oluyor ilk başlarda ilk 3 ay önemli istirahat et progesteron verdiler mi5+3 um ben canım daha görünmedi kahverengi akintim var düşük tehlikem var
Hcg kaç senin son adet falan5+3 um ben canım daha görünmedi kahverengi akintim var düşük tehlikem var
Gittim canım bugün hastaneye plotun iğne yaptılar progestan verdiler dinleniyorum kokrkuyorum kırmızıya dönmesinden.Korkma canım o kahve rengi akıntı çok kişide oluyor ilk başlarda ilk 3 ay önemli istirahat et progesteron verdiler mi
15 Mart canım son adet bgn en son hcg 2412 idi 2 gün önce 1089 duHcg kaç senin son adet falan
Ben proluton u ilk 4 ay haftada 3 vuruldum 4. Aydan 9. Aya kadar haftada 1 aralarda kanamalarda oldu ama çok şükür oğlum oldu korkma şakın olacak ama istirahat önemli ben yattım annem baktı zaten oğlumu evliliğimin 8. Yılı zorla buldum keseye bakmadılar mı değerin çok iyi maşallah kaç günde bir adet oluyordumGittim canım bugün hastaneye plotun iğne yaptılar progestan verdiler dinleniyorum kokrkuyorum kırmızıya dönmesinden.
Benim son adetim 16 mart ama yumurtlamam geç oldu 7 Nisanda yumurtladım polikistik överim çünkü geç oluyor cuma günü 85 ti en son hcg ben ilk öğrendiğimden buyana değerin daha 25 ken crinone kullanıyorum vajinaya sıkıyorsun progesteronGittim canım bugün hastaneye plotun iğne yaptılar progestan verdiler dinleniyorum kokrkuyorum kırmızıya dönmesinden.
Valla değişiyordu adet tarihi 30 31 32 bu 3 u arasında doktora sordum haftada 1 yapılıyor iğne dedi bende progestan i vajina dan fitil olarak koyuyorum doktor bügünlük 1 tane koy iğne de yapıldı dedi hangisi iyi gelir bilmiyorum ilk olduğu için dağaBen proluton u ilk 4 ay haftada 3 vuruldum 4. Aydan 9. Aya kadar haftada 1 aralarda kanamalarda oldu ama çok şükür oğlum oldu korkma şakın olacak ama istirahat önemli ben yattım annem baktı zaten oğlumu evliliğimin 8. Yılı zorla buldum keseye bakmadılar mı değerin çok iyi maşallah kaç günde bir adet oluyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?