Ayyy kuzum ozur dilerimPredictör early 30 tl ye almıştım ,ama malesef benim olmadı kimyasal gebelikmiş regl oldum dün
Size tavsiyem çok umutlanıp hayal kırıklığı olmasın diye biraz bekleyin
Hayirlisi dielim nasip degilmishMaalesef dün adet oldum kanda da çıktı ama sonra kan değeri düştü ve kimyasal gebelikmiş
İnternette çok uygun fiyatlara var da emin olamadım. Sizin için hayırlı olan bu demekki üzülmeyin stres de etkiliyormuş çünkü. İnşallah öbür ay güzel haberler alırsınız.Predictör early 30 tl ye almıştım ,ama malesef benim olmadı kimyasal gebelikmiş regl oldum dün
Sorun değil Allah'ın dediği olur sağlıklı hayırlı nasip etsin inşallah isteyen herkeseHayirlisi dielim nasip degilmish
AminSorun değil Allah'ın dediği olur sağlıklı hayırlı nasip etsin inşallah isteyen herkese
Yaaa kanda kac cikti canim gecmis olsunMaalesef dün adet oldum kanda da çıktı ama sonra kan değeri düştü ve kimyasal gebelikmiş
Var gibi çok silik bi çizgi ama biraz daha takip edin bence hemen kan vermeyinArkadaslar adetim 2 gun gecikti silik cigi goruyomusunuz kil gibi ince ben hayal mi goruyorumEki Görüntüle 2131591 Eki Görüntüle 2131591
Ne zaman yaptin canim batin gecti mi ? Aynen cok ince bi sey var gibi geldi bana daArkadaslar adetim 2 gun gecikti silik cigi goruyomusunuz kil gibi ince ben hayal mi goruyorumEki Görüntüle 2131591 Eki Görüntüle 2131591
Bugun idrar testine tekrarladim negatif adeti bekliyorumVar gibi çok silik bi çizgi ama biraz daha takip edin bence hemen kan vermeyin
3 gun gectiNe zaman yaptin canim batin gecti mi ? Aynen cok ince bi sey var gibi geldi bana da
Canım benimde böyleydi geçen ay kimyasal oldu düştü. İnşallah seninki tutunur bi doktora git istersen kimyasala bi çözümleri olmuyo ama kafan rahatlar belki. İnşallah sağlığıyla kucağına almak nasip olurArkadaslar bugun boyle cikti ama sadece ışıkla gozukuyo normal baktiginda cikmiyo bence ikiside altindaki rengin yansimasini goruyorum cok istediğim icin gormek istedigim gibi goruyorum normalde negatif altindaki yansima bekliyorum adetim gelmezse doktora gitcem artik
Hamilemiyim yani sence doktorda hcg kac cikti?Canım benimde böyleydi geçen ay kimyasal oldu düştü. İnşallah seninki tutunur bi doktora git istersen kimyasala bi çözümleri olmuyo ama kafan rahatlar belki. İnşallah sağlığıyla kucağına almak nasip olur
Sagol cok tesekkur ederim evet haklisiniz bi doktora gideyim sizinde normal bakinca gorunmuyo isikla yan taraftan bakinca mi gorunuyodu ? Hcg degeriniz kacti ?Canım benimde böyleydi geçen ay kimyasal oldu düştü. İnşallah seninki tutunur bi doktora git istersen kimyasala bi çözümleri olmuyo ama kafan rahatlar belki. İnşallah sağlığıyla kucağına almak nasip olur
Evet öyleydi istersen resmini de atarım duruyosa. 20 çıkmıştı iki gün sonra iki katına çıkınca falan sevinmiştim adet gecikmesi olmamıştı ama bende adet gecikmesinin ikinci gününde düşük oldu işte öğrendikten 6 7 gün sonraSagol cok tesekkur ederim evet haklisiniz bi doktora gideyim sizinde normal bakinca gorunmuyo isikla yan taraftan bakinca mi gorunuyodu ? Hcg degeriniz kacti ?
Hmm anladim cok sagol eger varsa fotografi iyi olur peki agri sanci veya kurtaj gibi bisey olmadi dimiEvet öyleydi istersen resmini de atarım duruyosa. 20 çıkmıştı iki gün sonra iki katına çıkınca falan sevinmiştim adet gecikmesi olmamıştı ama bende adet gecikmesinin ikinci gününde düşük oldu işte öğrendikten 6 7 gün sonra
Gecmis olsun insallah hayirlisiyla hepimizin evlatlari olur Allah tan ümit kesilmezEvet öyleydi istersen resmini de atarım duruyosa. 20 çıkmıştı iki gün sonra iki katına çıkınca falan sevinmiştim adet gecikmesi olmamıştı ama bende adet gecikmesinin ikinci gününde düşük oldu işte öğrendikten 6 7 gün sonra
Predictör early 30 tl ye almıştım ,ama malesef benim olmadı kimyasal gebelikmiş regl oldum dün
Ağrım baya oldu ama kürtaj olmuyo rahime tutunmadan düşüyo ekledim fotoyuHmm anladim cok sagol eger varsa fotografi iyi olur peki agri sanci veya kurtaj gibi bisey olmadi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?