Kaç günde 85 oldu peki. Ben adetten 2 gün önce 21.84 tu değerim 4 gün sonra da 189 olmuştu ama 2 gündür korkutuyor inşallah güzel hamileliğin olurBenim son adetim 16 mart ama yumurtlamam geç oldu 7 Nisanda yumurtladım polikistik överim çünkü geç oluyor cuma günü 85 ti en son hcg ben ilk öğrendiğimden buyana değerin daha 25 ken crinone kullanıyorum vajinaya sıkıyorsun progesteron
Benim de adetten önce 25 iki gün sonra 84 oldu birdaha bu çarşamba vericem kan canım şehir dışındayız benim Samsun'daki doktorum Samsun'un en iyisi Prof şuan muanesi 350 tl oğlumada ona gittim proluton u o vermişti 3 gün doktor bu ilk 3 ayda çok önemli araştır hangi şehirdeysen en iyisine git herşey yoluna girdiğinde kime gidersen git ama ilk 3 ay dikkatli doktor seçKaç günde 85 oldu peki. Ben adetten 2 gün önce 21.84 tu değerim 4 gün sonra da 189 olmuştu ama 2 gündür korkutuyor inşallah güzel hamileliğin olur
İnşallah canım hamileliklerimiz güzel olur bende korkuyorum hiç belirtim Yok ya anlamadım bugün kese bakmadıklarmı değerin çok iyiKaç günde 85 oldu peki. Ben adetten 2 gün önce 21.84 tu değerim 4 gün sonra da 189 olmuştu ama 2 gündür korkutuyor inşallah güzel hamileliğin olur
olmazsa bende kendim alır vurdururum hafta da 2 defa falanBenim de adetten önce 25 iki gün sonra 84 oldu birdaha bu çarşamba vericem kan canım şehir dışındayız benim Samsun'daki doktorum Samsun'un en iyisi Prof şuan muanesi 350 tl oğlumada ona gittim proluton u o vermişti 3 gün doktor bu ilk 3 ayda çok önemli araştır hangi şehirdeysen en iyisine git herşey yoluna girdiğinde kime gidersen git ama ilk 3 ay dikkatli doktor seç
Karından baktı göremedi bu değerle karindan görünmez zaten dedi vajina ultrason u da ben istemedim. Bende de belirti yok valla milletin hemen midesi bulanıyor kusu yorİnşallah canım hamileliklerimiz güzel olur bende korkuyorum hiç belirtim Yok ya anlamadım bugün kese bakmadıklarmı değerin çok iyi
İlk 3 ay vajinadan bakıyorlar bişey olmazmış ben oğlumda izin vermiştim çünkü kanama vardı doktor bakınca kesenin etrafında korkma demişti kanama için yatacaksın iğne olacaksın dediKarından baktı göremedi bu değerle karindan görünmez zaten dedi vajina ultrason u da ben istemedim. Bende de belirti yok valla milletin hemen midesi bulanıyor kusu yor
Salı günü gidicem insallah bişey olmazsa o zman karindan yine görünmezse mecbur baktiririm artikİlk 3 ay vajinadan bakıyorlar bişey olmazmış ben oğlumda izin vermiştim çünkü kanama vardı doktor bakınca kesenin etrafında korkma demişti kanama için yatacaksın iğne olacaksın dedi
Adet olmam gereken ilk gün yaptım çift çizgi çıktı o gün doktora gittim 80 hcg.Gebelik testinizi ne zaman yaptınız ve pozitif sonucunu aldınız Allah herkese pozitif görmeyi nasip etsin inşallah
İnşallah bişey olmayacak canım korkmaSalı günü gidicem insallah bişey olmazsa o zman karindan yine görünmezse mecbur baktiririm artik
Sen gördünmü canım keseyi son adetin ne zamanAdet olmam gereken ilk gün yaptım çift çizgi çıktı o gün doktora gittim 80 hcg.
İnşallah canim cok tesekkur ederimİnşallah bişey olmayacak canım korkma
Son adet 18 mart. 5 hafta dolmuş oluyor buna bakınca. Ama doktora gitmedim henüz.Sen gördünmü canım keseyi son adetin ne zaman
Benimde 16 mart hcg kaç çıktıSon adet 18 mart. 5 hafta dolmuş oluyor buna bakınca. Ama doktora gitmedim henüz.
Adetimin ilk gününde 80 çıktı cnmBenimde 16 mart hcg kaç çıktı
Birdaha nezaman kan vereceksinAdetimin ilk gününde 80 çıktı cnm
Yarın inşallahBirdaha nezaman kan vereceksin
Hayırlı haberlerini bekliyorum buraya yazmayı unutma canımYarın inşallah
Hamisler cogaldi hepimiz de mart 2. Hafta son adet :) hayirlisi hepimiz icin dikkat edin kendinizeHayırlı haberlerini bekliyorum buraya yazmayı unutma canım
Kaçta çıkar canımYarın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?