Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç günde 85 oldu peki. Ben adetten 2 gün önce 21.84 tu değerim 4 gün sonra da 189 olmuştu ama 2 gündür korkutuyor inşallah güzel hamileliğin olur

Kaç günde 85 oldu peki. Ben adetten 2 gün önce 21.84 tu değerim 4 gün sonra da 189 olmuştu ama 2 gündür korkutuyor inşallah güzel hamileliğin olur
Benim de adetten önce 25 iki gün sonra 84 oldu birdaha bu çarşamba vericem kan canım şehir dışındayız benim Samsun'daki doktorum Samsun'un en iyisi Prof şuan muanesi 350 tl oğlumada ona gittim proluton u o vermişti 3 gün doktor bu ilk 3 ayda çok önemli araştır hangi şehirdeysen en iyisine git herşey yoluna girdiğinde kime gidersen git ama ilk 3 ay dikkatli doktor seç

İnşallah canım hamileliklerimiz güzel olur bende korkuyorum hiç belirtim Yok ya anlamadım bugün kese bakmadıklarmı değerin çok iyi

olmazsa bende kendim alır vurdururum hafta da 2 defa falan

İnşallah canım hamileliklerimiz güzel olur bende korkuyorum hiç belirtim Yok ya anlamadım bugün kese bakmadıklarmı değerin çok iyi
Karından baktı göremedi bu değerle karindan görünmez zaten dedi vajina ultrason u da ben istemedim. Bende de belirti yok valla milletin hemen midesi bulanıyor kusu yor

Karından baktı göremedi bu değerle karindan görünmez zaten dedi vajina ultrason u da ben istemedim. Bende de belirti yok valla milletin hemen midesi bulanıyor kusu yor
İlk 3 ay vajinadan bakıyorlar bişey olmazmış ben oğlumda izin vermiştim çünkü kanama vardı doktor bakınca kesenin etrafında korkma demişti kanama için yatacaksın iğne olacaksın dedi

İlk 3 ay vajinadan bakıyorlar bişey olmazmış ben oğlumda izin vermiştim çünkü kanama vardı doktor bakınca kesenin etrafında korkma demişti kanama için yatacaksın iğne olacaksın dedi
Salı günü gidicem insallah bişey olmazsa o zman karindan yine görünmezse mecbur baktiririm artik

Hayırlısı canım şuan seninle beraber 4 kişiyiz kese görmedik ve son adetlerimiz aynı inşallah iyi sonuçlar alırız hamileliğimiz devameder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…