- 12 Aralık 2017
- 208
- 84
- 18
- 32
Bence hamilesiniz adet sandığınız durum yerleşme lekeleri yada düşük tehlikesi hemen kan verin bence önlem alın
Bende korktum ondan dolayı inş bişey olmamıştır varsa çok üzülürüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hamilesiniz adet sandığınız durum yerleşme lekeleri yada düşük tehlikesi hemen kan verin bence önlem alın
Kan verin en yakın yerde progesteron başlarlar son adet ne zaman dıBende korktum ondan dolayı inş bişey olmamıştır varsa çok üzülürüm
22 mart bundan öncekiKan verin en yakın yerde progesteron başlarlar son adet ne zaman dı
Gerçekten hamile olabilirmiyim ya şuan çok panikledim acil öğrenmem lazımÇok Yeni daha 3 haftalık falandır
Çizgi çok güzel görünüyor canımGerçekten hamile olabilirmiyim ya şuan çok panikledim acil öğrenmem lazım
buda benim ilk öğrendiğim testÇizgi çok güzel görünüyor canım
buda benim ilk öğrendiğim test
Eki Görüntüle 2140017
Kan vermeden ne olduğunu anlamazsın canımAma benim kanamam oldu korkuyom
Sonuç 363 çıktı canm adetin ilk günüKaçta çıkacak canım
süper maşallah canım doktor ne dedi herhangi bir ilaç verdimiSonuç 363 çıktı canm adetin ilk günü
Bende kan pırhtılasmasi sorunu var canm farklı bi tedavi baslayacaksüper maşallah canım doktor ne dedi herhangi bir ilaç verdimi
Hadi bakalım hayırlısı birdaha nezaman kan vereceksinBende kan pırhtılasmasi sorunu var canm farklı bi tedavi baslayacak
Naptın canımGerçekten hamile olabilirmiyim ya şuan çok panikledim acil öğrenmem lazım
Sabah ilk idrarla dene bakalımKızlar benim de adete 4 gün var. Yarın yapıyım mı bekleyim mi sizce
Elimde bir tane test var amaSabah ilk idrarla dene bakalım
Ozaman niye soruyorsun başka test almıcaksan 6 gün sonra dene birtane testine yazık olur belkiSabah ilk idrarla dene bakalım
Nasıl gidiyor canım birdaha test verdinmiBende kan pırhtılasmasi sorunu var canm farklı bi tedavi baslayacak