• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık gebelik testi yardım!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım geç döllenme olabilir olduysa 8-10 günde anca kana geçmeye başlıyormuş. bi arkadaşın 20.günde belli olmuş. belli olmaz yani biraz daha bekle istersen
yaaaa gercekteen mı.. darısı bana..hiç hasta olacak gibi deilim. su gıbı akıntım oluyor.. o zaman bıraz daha bekleyım

Ben de 61 le öğrendim . Üç gün sonra 311 e yukselmişti . Sağlıklı bir gebeliktir inşallah. Çok daha düşük değerlerle başlayıp everesti görenler var hiç merak etme. Yarın tekrar kan tahlili ver canım ve bu kez barkod iste doktordan :KK66:

Merhaba benim de 6 gün geçince değerim 183 çıktı. Biraz endişeliyim .Çünkü kızımdaki tahlilde 2 gün geçince 441 çıkmış. Yok boş gebelik,yok dış gebelik.Stres oluyor insan.Bir de lökosit 155 çıktı. Herkesin en yüksek 10 gibi çıkmış. Fazlası gebelik kesesini deliyormuş Yarın doktor ne diyecek bakalım. Gerçekten zor işimiz ..Allah hayırlısını versin
.

Merhaba benim de 6 gün geçince değerim 183 çıktı. Biraz endişeliyim .Çünkü kızımdaki tahlilde 2 gün geçince 441 çıkmış. Yok boş gebelik,yok dış gebelik.Stres oluyor insan.Bir de lökosit 155 çıktı. Herkesin en yüksek 10 gibi çıkmış. Fazlası gebelik kesesini deliyormuş Yarın doktor ne diyecek bakalım. Gerçekten zor işimiz ..Allah hayırlısını versin
.

İnşallah her şey yolundadır. Siz olumlu düşünmeye çalışın. Değerin kaç olduğundan çok düzenli artış olması önemli. Sizin de çok şükür iki katına ziyadesiyle çıkmış. Bu arada ben tahlillerimin tamamını yaptıramadım henüz. Sadece hemogram baktırdım. Lökosit hakkında bir fikrim yok malesef. Çarşamba günü randevum var. Bu kez isteyecek doktorum bence tahlil. O zaman yaptıracağım inşallah.

İnşallah her şey yolundadır. Siz olumlu düşünmeye çalışın. Değerin kaç olduğundan çok düzenli artış olması önemli. Sizin de çok şükür iki katına ziyadesiyle çıkmış. Bu arada ben tahlillerimin tamamını yaptıramadım henüz. Sadece hemogram baktırdım. Lökosit hakkında bir fikrim yok malesef. Çarşamba günü randevum var. Bu kez isteyecek doktorum bence tahlil. O zaman yaptıracağım inşallah.
Çok sağolun

Mrhb kızlar bu teste ikinci çizgiyi görebilen varmı :(
20180913_214817.jpg

.
Canım senin iyi çıkmış benim 57 çıktı. endişeleniyorum. yarın tekrar gideceğim doktora. inşallah yükselmiştir

Kizlar bunu adetim bir gun gecince yaptim sizce bu derece silik olmasi normal mi ck korkuyorm daha once de kimyasal gebelij gecirdim evde cikti boyle :(

Eklentiler

• Screenshot_20181101-174221.png
    Screenshot_20181101-174221.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 62
Kizlar bunu adetim bir gun gecince yaptim sizce bu derece silik olmasi normal mi ck korkuyorm daha once de kimyasal gebelij gecirdim evde cikti boyle :KK43:
Evet böyle çıkması normal. Herkeste beta degeri farkli oluyor ve gebelik testnin hassasiyeti de onemli. Hamilesiniz yarın kan testi yaptirin kesin sonuç için.

Evet böyle çıkması normal. Herkeste beta degeri farkli oluyor ve gebelik testnin hassasiyeti de onemli. Hamilesiniz yarın kan testi yaptirin kesin sonuç için.
Cnm inanki korkudan gidemiyorum benm 3 tane kimyasal gebeligim var evde boyle testlerde cikti kandada 19 civari cikti snra dustu allah kimseye yasatmasn bi anda hem mutlu hem mutsuz oluyosun :(

Cnm inanki korkudan gidemiyorum benm 3 tane kimyasal gebeligim var evde boyle testlerde cikti kandada 19 civari cikti snra dustu allah kimseye yasatmasn bi anda hem mutlu hem mutsuz oluyosun :KK43:
Yaa cok gecmis olsun insllah bisefer saglikli sıhhatli bir bebek olur. Bir hafta sbredebilirseniz daha saglikli bir sonuc olur siZin icin o zman

Back