• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık gebelik testi yardım!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En son gecen çarşamba 1627 geldi. O gunden sonra bakmadık hic. Yarin ultrasonda bakacak. Inşallah görünür. Gorunmezse kan tahlilinde bakacak gibi
Yaa daha netleşmeden neden insanı bu kadar endişelendirirler anlamıyorum 3000 değeri geçmeden bence karar vermeyin canım iğneye falan görünür inşallah bebişin olması gereken yerdedir dualarım seninle olacak :dua: Artışların nasıl seyretti peki düzensizlik var mıydı katlayarak gitti mi?

Yaa daha netleşmeden neden insanı bu kadar endişelendirirler anlamıyorum 3000 değeri geçmeden bence karar vermeyin canım iğneye falan görünür inşallah bebişin olması gereken yerdedir dualarım seninle olacak :dua: Artışların nasıl seyretti peki düzensizlik var mıydı katlayarak gitti mi?
Düzenli kan veremedim ama artis güzeldi. 14.4 uc gun sonra 79.5 bes gun sonra 1627 geldi. Gun asiri 2 kati artisa gore yarin 20000 lerde olmasi gerekiyor.

14.4 üç gun sonra 79.5 bes gün sonra1627 geldi. 1627 geldigi gun vajinal ultrasonda kese görünmedi. Bir hafta sonra kontrol dendi. Dun kontrole gitmem gerekiyordu ama sinavim vardi gidemedim. Yarin kontrole gidecegim insallah bebeğim görünür. Yarin tam 6 haftalık olacak.
Maşallahhh inşallahh görünür

Bende adete 6 gün varken yani yumurtlamanın 9. günü idrar testi yaptım çok çok silik çıktı normalde aynı marka yaptığım aylar hiç çıkmıyordu bende gittim kan verdim ama negatif çıktı. Erkendir diye beklemedeyim hala. 4 gün var şuan adetime canım. Bugün yumurta akı kıvamında akıntım oldu sabah bir defa. Şimdide birden tv izlerken midem bulandı ara arada adet olacakmış gibi sancı gelip gidiyor anlamadım sizce rahme daha yerleşmemiş ve bu yüzden negatif çıkmış olabilir mi ? Testim bu. Çok silik olduğu için fotoğrafta belli olmuyordu fazla fotoğrafın rengini koyulaştırdım biraz daha belli oldu bakın

Eklentiler

• A204BC5A-3FCC-4881-8A4C-801E12178593.jpeg
    A204BC5A-3FCC-4881-8A4C-801E12178593.jpeg
    156,7 KB · Görüntüleme: 44
Bende adete 6 gün varken yani yumurtlamanın 9. günü idrar testi yaptım çok çok silik çıktı normalde aynı marka yaptığım aylar hiç çıkmıyordu bende gittim kan verdim ama negatif çıktı. Erkendir diye beklemedeyim hala. 4 gün var şuan adetime canım. Bugün yumurta akı kıvamında akıntım oldu sabah bir defa. Şimdide birden tv izlerken midem bulandı ara arada adet olacakmış gibi sancı gelip gidiyor anlamadım sizce rahme daha yerleşmemiş ve bu yüzden negatif çıkmış olabilir mi ? Testim bu. Çok silik olduğu için fotoğrafta belli olmuyordu fazla fotoğrafın rengini koyulaştırdım biraz daha belli oldu bakın
Evet belli oluyor. Bu testten sonra mi kan verdiniz negatif cikti. Sabah idarari ile yeniden test yaparsaniz daha iyi olur. Acaba onceji test ya bozuktu yada cok erken di.

Evet belli oluyor. Bu testten sonra mi kan verdiniz negatif cikti. Sabah idarari ile yeniden test yaparsaniz daha iyi olur. Acaba onceji test ya bozuktu yada cok erken di.
Evet bu testi yaptıktan sonra kan verdim negatif çıktı. Ama adetime 6 gün vardı o zaman çıkmamış olabilir mi diyorum. Rahme henüz yerleşmemiş olabilir mi ? Şıan 3 gün var 12 den sonra yani adete.

Back