• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık gebelik testi yardım!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bak bide sordum folik başlayım mi dedim. yok şu an hiçbi ilaç içme dedi.

O nasıl bir doktormuş ya.Folik asit ilaç mı sığır deseydin.Gebelik planlanmasından önce üç ay artı gebelik süresince önerilir folik asit.Fazlası zaten idrarla atılıyor.Keşke özele gidip kan verseydin bunlar başından atmak için dinlemiyor bile.

Sağ ol canım doktor çok yeni hamilelik bile denmeyebilir dedi. ümidimi kırdı. cumartesi günü kadın doğuma gitcem inşallah değer artar:dua:

Sen aldırma öyle doktorlara. Geçen burda bir kızın da adetten 3-4gün geçe 34 çıkmış değeri doktor negatif demiş. Bunlar böyle. İnsanın sevincini umudunu kırarlar. Kızın şimdi değeri 300 üzeri. Normal katlanıyor. Senin de öyle olur inşallah en önemlisi pozitif düşünmen

O nasıl bir doktormuş ya.Folik asit ilaç mı sığır deseydin.Gebelik planlanmasından önce üç ay artı gebelik süresince önerilir folik asit.Fazlası zaten idrarla atılıyor.Keşke özele gidip kan verseydin bunlar başından atmak için dinlemiyor bile.
Evet canım o yüzden özele gitcem bende burnumdan geldi şu iki gün

Sen aldırma öyle doktorlara. Geçen burda bir kızın da adetten 3-4gün geçe 34 çıkmış değeri doktor negatif demiş. Bunlar böyle. İnsanın sevincini umudunu kırarlar. Kızın şimdi değeri 300 üzeri. Normal katlanıyor. Senin de öyle olur inşallah en önemlisi pozitif düşünmen
İnşallah canım zaten benim hesabıma göre değerim şu an normal. teşekkür ederim desteğiniz için
:emir_bebek::KK200:

Teşekkürler canlarım Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu ay sallamıştım şansa bu ay hamile kalmışım. Kafadan çıkardığım ay oldu. Allah hayırlısını versin hepimize vakti saati var her şeyin

Canım tebrik ederim :KK36: Darısı benim başıma da olsun dua et bizlere.. idrar testlerine devam edebilirsin gittikçe koyulaşacaktır. 2 günde 2 kat arttığı için çabuk yükselecektir

Uff benim bile 155 çıkmıştı. Baskalarinin sonuclari 1000 lerde çıkarken Doktorum ikinci kan testi istemedi bile. Vay efendim doktor nasıl istemez diye bi tane laf duydum sağdan soldan değerim düşükmüşmüş. Ama çok şükür şimdiye kadar sağlıklı bir şekilde ilerledik.. içinizi ferah tutun bende çok sorun yaşadım saglikocagi ile. Şikâyet bile ettim cimer e. Bunlar böyle siz rahat olun. Sağlıkla ilerler inşaallah

Ben de 61 le öğrendim . Üç gün sonra 311 e yukselmişti . Sağlıklı bir gebeliktir inşallah. Çok daha düşük değerlerle başlayıp everesti görenler var hiç merak etme. Yarın tekrar kan tahlili ver canım ve bu kez barkod iste doktordan :KK66:

minnos26 minnos26 Etmem mi canım hamile olduğumu bilmeden önce bile sürekli seher vakti sizler içinde dua ediyordum hala ediyorum. Bugün sabah test yaptım baya baya koyu çıktı geçen gün yaptığıma göre
Screenshot_20180912-123943.png

Ben de 61 le öğrendim . Üç gün sonra 311 e yukselmişti . Sağlıklı bir gebeliktir inşallah. Çok daha düşük değerlerle başlayıp everesti görenler var hiç merak etme. Yarın tekrar kan tahlili ver canım ve bu kez barkod iste doktordan :KK66:
cuma gününe randevu aldım canım dedim 2 gün de yükselir herhalde o yüzden cuma ya aldım. hayırlısı inşallah teşekkür ederim desteğin için :KK200:

Uff benim bile 155 çıkmıştı. Baskalarinin sonuclari 1000 lerde çıkarken Doktorum ikinci kan testi istemedi bile. Vay efendim doktor nasıl istemez diye bi tane laf duydum sağdan soldan değerim düşükmüşmüş. Ama çok şükür şimdiye kadar sağlıklı bir şekilde ilerledik.. içinizi ferah tutun bende çok sorun yaşadım saglikocagi ile. Şikâyet bile ettim cimer e. Bunlar böyle siz rahat olun. Sağlıkla ilerler inşaallah
Amin canım çok sağ ol. Ben de güvenemedim özele gitcem cuma günü :KK200:

ay harika yaaa :KK36:
bebiş resmen anne ben burdayım diyooo :anneadayı: ne kadar zamandır deniyorsunuz?
5 aydır canım. Yeni evliyim zaten. Ama benim adetim çok düzensizdi 2 ay gelmediği oluyordu. Ondan da endişeliydim hep olur mu olmaz mı diye. Rabbim nasip etti. İnşallah keseyi de görürüz cuma günü. Gerçi kese ne zaman görünüyor bilmiyorum.

Back