gebelik testi ve evlilik

derrin78

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
47
12
kızlar iyi geceler,
daha önce de bu konu da yazmıştım ama artık paranoyaklık seviyesinde.ben özel bir hastanede sigorta girişi yaptırmadan gebelik testi yaptırdım ve negatif sonuç çıktı test yaptıralı bir buçuk ay geçti ama ben hala ya aile hekimine test yaptırdığımın bilgisi giderse diye duramıyorum bu sene erkek arkadaşım da ben de mezun oluyoruz ramazandan sonraya düğünümüz var ama ben ya ailem öğrenirse diye düşünmekten düğüne odaklanamıyorum bile

Karisiklik olmuş denir ailene de böyle bir bilgi verilmez zaten ki.onlar gidip kızım test yaptırdı mi diyecek de değil.iskilli tavuk dingilder hesabı.
Rahat olun düğün de varmış bişeycik olmaz
yok şöyle bir sıkıntı var aile hekimi tanıdık biraz ama zaten sonuç negatif haber gitse de giderdi diyorum 1,5 ay içinde.galiba düğün stresinden iyice psikolojim bozuldu

gitmez öyle bir sonuç nerden uyduruyorsunuz böyle şeyleri ben direk sağlık ocağında yaptırmıştım test kimseye bişey söledikleri yok

gitmez öyle bir sonuç nerden uyduruyorsunuz böyle şeyleri ben direk sağlık ocağında yaptırmıştım test kimseye bişey söledikleri yok
ay sormayın ssürekli gider tarzında şeyler çıkıyor.aslında aile değil de aile hekimine gitmesınden korkuyorum aileye gitmiyor zaten

aile hekimine de gitmez dimi
Hımmm o konu sıkıntılı biraz. Senin kimlik numaranı girdiğinde sistemden yaptırdığın her tahlilin sonucunu ve yazdırdığın her ilacı, her muayeneyi görebilecek bütünleşik bir sağlık sistemimiz var artık ama, doktor-hasta gizliliği sebebi ile bunu biriyle paylaşamaz. Aile hekiminden neden korkuyorsun akraban falan mı?

ya aslında tanıdık ama özel hastanede yaptırdım ve bu ihtimale karşı sigortamla yaptırmadım testi bir de ben aile hekimine gitmeden de göremez manttıken dimi hani durduk yere bildirim falan gelmez heralde

Gitmez ama ya hamile olsaydin?ne yapardin o zaman.insan evliyken bile bin kez düsünüyor hamile kalsam mi diye?
Hata demeyin sadece.doguramayacaginiz bebegi aldirarak cinayete sebep olursunuz?

Gitmez ama ya hamile olsaydin?ne yapardin o zaman.insan evliyken bile bin kez düsünüyor hamile kalsam mi diye?
Hata demeyin sadece.doguramayacaginiz bebegi o zaman aldirarak cinayete sebep olursunuz?
yok zaten hamile olsaydım kıyamazdım heralde zaten okulun bitmesini beklemeden evlenmek zorunda kalırdık

ya aslında tanıdık ama özel hastanede yaptırdım ve bu ihtimale karşı sigortamla yaptırmadım testi bir de ben aile hekimine gitmeden de göremez manttıken dimi hani durduk yere bildirim falan gelmez heralde
Sigortanla yaptırmaman bir şey ifade etmez, TC kimlik numaranı giriyorlar sisteme, sen sadece seçenek olarak sgk yı kullandırmamışsın hepsi bu. Hayır bu konuda bildirim falan gitmez, bahsettiğin biçimde görebilmesi için bu hekimin zaten kimlik numaranı bilmesi ve biraz da psikopat olması gerek. Ne diye takip etsin ki seni...

Rahatla ve şu son sürecin tadını çıkart biraz.

evet haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…