gebelik testi ve evlilik

Sanmiyorum ozel hastanede yaptrdigin bi sonuc orda cikmaz.
Cunku gecenlerde ozel hastanede kan ve idrar vermistim aile hekimide gormek istedi bende uzak gidip alamam dedim iyi bi ara gttiginde getir dedi sonra hastaneyi aradim bana bi protokol no verdiler tc ve protokol no ile hastanenin sitesine gris yaptim sonuc oyle cikti bende hekime verdim bakti.
Herseyi goremez aile hekimi.
Ki zaten tc mevcuttur orda ama durduk yerde sana niye baksin ki baksada gorebilecegini sanmiyorum canim skma canini kandil gunu dua.et böyle seylerle moralini bozma .

canım benim içimi rahatlattın çok sağol

Gitmez rahat ol resitsiniz sonucta kimi ne sizin izniniz olmaksinizin boyle bir bilgi gonderme haklari mi varmiş ..

Hic sķma canini boyle seylerle evlenecekmissin sanirim smdi son zamanlarinin keyfini cikar gez toz arkadaslarinla vakit gecir ::)
Sonra coluk cocuk oldumu ev kusu oluveriyosun :)
Hakkinda hayirlisi olsun insallah :))
aynen çok doğru soyluyorsunuz simdiden iş güç evden çıkamıyorum düğün hazırlıklarına bile zor yetişiyorum maalesef ki bir de bunu düşünüyorum

aynen çok doğru soyluyorsunuz simdiden iş güç evden çıkamıyorum düğün hazırlıklarına bile zor yetişiyorum maalesef ki bir de bunu düşünüyorum
Hic dusunme dedigim gibi goremezler daha benm dedigim olayda 1 ay falan oldu yani hatta hem kan hem idrar birde ikili test vardi o prokotl no ile sadece idrar ve kani gorebildi hekim ikili testi goremedi onu sadece hastaneden alabiliyormussun protokol noyu sadece kisiye veriyolar okdar ugrasip seni bulacak degiller icini ferah tut keyfini cikar aradan 1 bck ay gecmis zaten :)

evet evet haklısınız :) içim o kadar rahatladı ki iyiiki sizin gibi insanlar var

Gebelik tanısıyla müdürlüğe bildirimde bulunulması gerekir ki bunu da birçok özel hastane yapmıyor sadece bakanlığa gönderiyor tanı ve sonucu.sorgulamasında bekar çıkan ama %100 gebe olduğuna emin olduğum receteside gebelige göre olan bir hastanın annesi açtı.böyle bir durumda ne anne ne baba kimseye konunun gebelik olduğunun bilgisi kesinlikle verilmez evli insanların kocaları çıkınca bile söylemiyorum eşinden gizleyen de var.aile hekiminiz tanıdıkta olsa böyle bişey yapması meslek ahlakı geregi suçtur. Kimse kimseye bunun hesabını soramaz.son olarak son 3 ay içindeki gebelik tanı sorgulaması var 3 ay geçmeden emin olamazsınız.doktorlar gebeliklerle ilgilenmiyor ebelerin görevi bu, gebe olabilecek kisileride doktora bildirmeyiz kendimiz arar teyit ederiz

ya aslında tanıdık ama özel hastanede yaptırdım ve bu ihtimale karşı sigortamla yaptırmadım testi bir de ben aile hekimine gitmeden de göremez manttıken dimi hani durduk yere bildirim falan gelmez heralde
Valla canim bence aile hekimine gitmez o sonuc
Ben hamile oldugumu ozel hastanede ogrendim aile hekimine gidip dort ay sonra kendim bilgi verdim hicbir seyden haberleri yoktu bir de cemkirdiler neden bilgi vermiyorsun diye canim oyle istedi napayim ben aile hekimini dedim sanki evde doguracam benim gittigim yer de doktor dedim
Hic korkma birseycik olmaz sen bak dugununun sefasina tatlim hayirli ugurlu olsun

ozelde yaptirdigin muayne devlet hastanesine bile dusmuyoken aile hekimliğine hic dusmez. o yüzden takma kafana. ve yaptigin hatanin farkına var.

Ben ozelde yaptirmistim gebelik testini pozitif cikti ve uc gun sonra aile hekimliginden arandim ebe hamileymissiniz dedi cok sasirdim nerden ogrendiler diye..
Ama senin sonuc zaten negatifmis ne diye kafana takiyorsun anlamadim ki negatif sonuç ulasmaz merak etme..

olmaz öyle şey korkma...
ama yaptığın çook yanlış büyük bir hata...

ya cinsellik hata mı? şu yorumlara tirt oluyorum.
ister yaşarsınız ister yaşamazsınız.
gayet doğal birşey sevdiğin adamla ilişki yaşamak.
hey allahım ya.
Korkma arkadaşım bilgi falan gitmez hamile de değilmişsin, hayırlısıyla düğününde olacak ne hatası ne pişmanlığıysa.

Gitmez ama ya hamile olsaydin?ne yapardin o zaman.insan evliyken bile bin kez düsünüyor hamile kalsam mi diye?
Hata demeyin sadece.doguramayacaginiz bebegi aldirarak cinayete sebep olursunuz?
neden aldırsınki. birbuçuk ay sonra evenecek zaten.

Hiç birşey olmaz canım benim korkma, doktorlar sır tutmak mecburiyetinde, yeminliler yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…