son sınavlarımız 12 haziran mezuniyet
Mezuniyet yakin mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mezuniyet yakin mi?
evet haklısın
canım benim içimi rahatlattın çok sağolSanmiyorum ozel hastanede yaptrdigin bi sonuc orda cikmaz.
Cunku gecenlerde ozel hastanede kan ve idrar vermistim aile hekimide gormek istedi bende uzak gidip alamam dedim iyi bi ara gttiginde getir dedi sonra hastaneyi aradim bana bi protokol no verdiler tc ve protokol no ile hastanenin sitesine gris yaptim sonuc oyle cikti bende hekime verdim bakti.
Herseyi goremez aile hekimi.
Ki zaten tc mevcuttur orda ama durduk yerde sana niye baksin ki baksada gorebilecegini sanmiyorum canim skma canini kandil gunu dua.et böyle seylerle moralini bozma .
canım benim içimi rahatlattın çok sağol
aile hekiminin de bilmemesi gerekiyor o yüzdenGitmez rahat ol resitsiniz sonucta kimi ne sizin izniniz olmaksinizin boyle bir bilgi gonderme haklari mi varmiş ..
aynen çok doğru soyluyorsunuz simdiden iş güç evden çıkamıyorum düğün hazırlıklarına bile zor yetişiyorum maalesef ki bir de bunu düşünüyorumHic sķma canini boyle seylerle evlenecekmissin sanirim smdi son zamanlarinin keyfini cikar gez toz arkadaslarinla vakit gecir ::)
Sonra coluk cocuk oldumu ev kusu oluveriyosun :)
Hakkinda hayirlisi olsun insallah :))
Hic dusunme dedigim gibi goremezler daha benm dedigim olayda 1 ay falan oldu yani hatta hem kan hem idrar birde ikili test vardi o prokotl no ile sadece idrar ve kani gorebildi hekim ikili testi goremedi onu sadece hastaneden alabiliyormussun protokol noyu sadece kisiye veriyolar okdar ugrasip seni bulacak degiller icini ferah tut keyfini cikar aradan 1 bck ay gecmis zaten :)aynen çok doğru soyluyorsunuz simdiden iş güç evden çıkamıyorum düğün hazırlıklarına bile zor yetişiyorum maalesef ki bir de bunu düşünüyorum
evet evet haklısınız :) içim o kadar rahatladı ki iyiiki sizin gibi insanlar varHic dusunme dedigim gibi goremezler daha benm dedigim olayda 1 ay falan oldu yani hatta hem kan hem idrar birde ikili test vardi o prokotl no ile sadece idrar ve kani gorebildi hekim ikili testi goremedi onu sadece hastaneden alabiliyormussun protokol noyu sadece kisiye veriyolar okdar ugrasip seni bulacak degiller icini ferah tut keyfini cikar aradan 1 bck ay gecmis zaten :)
Valla canim bence aile hekimine gitmez o sonucya aslında tanıdık ama özel hastanede yaptırdım ve bu ihtimale karşı sigortamla yaptırmadım testi bir de ben aile hekimine gitmeden de göremez manttıken dimi hani durduk yere bildirim falan gelmez heralde
neden aldırsınki. birbuçuk ay sonra evenecek zaten.Gitmez ama ya hamile olsaydin?ne yapardin o zaman.insan evliyken bile bin kez düsünüyor hamile kalsam mi diye?
Hata demeyin sadece.doguramayacaginiz bebegi aldirarak cinayete sebep olursunuz?