- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Aminnn inşallahSağol canım benim darısı olmayanlara olsun sağlıklı sıhhatli olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn inşallahSağol canım benim darısı olmayanlara olsun sağlıklı sıhhatli olsun
İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım benim çok teşekkür ederim desteğin için Rabbim senide bebişinide korusunAynen bi kac beklesen yeterli canım. Ben adet günüme 3gün kala gitmiştim tahlile. 2 gün sonra git sende
Amin canim cok sagol Allah razi olsunİnşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım benim çok teşekkür ederim desteğin için Rabbim senide bebişinide korusun
Canım ovulasyon testinde gebelik olunca ikiside ayni koyulukta oluyor yumurtlama günüymüş gibi. Benim bata 4gün varken ovulasyonla anlamistim hamile oldugumu. Sen yinede kendinden supheleniyorsan gebelik testi al net sekilde çıkar günün gecmis cunku.Arkadaşlar merhaba bat 2 gün geçti evde ovulasyon testi vardi bu şekilde çıktı. Gebelik olabilir mi sizce ?? Kamerada çıkandan biraz daha koyu burada rengi daha açık çıkmış da
Ya çok teşekkür ederim cevabınız için. Bata 2 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı ancak gecikince bunu yapiyim elde olunca dedim de .o zaman ben adeti bekleyim güzelce:)Canım ovulasyon testinde gebelik olunca ikiside ayni koyulukta oluyor yumurtlama günüymüş gibi. Benim bata 4gün varken ovulasyonla anlamistim hamile oldugumu. Sen yinede kendinden supheleniyorsan gebelik testi al net sekilde çıkar günün gecmis cunku.
Erken gebelik yaptıysan canım onda çıkması lazımdı bata 6 gün kalaya kadar silikte olsa çizgi görünüyor. Stres falan olduysa belki ondanda gecikme olmuş olabilir. Ama sen yine temkinli ol ne olur ne olmaz herzaman testler dogru cikmiyor. reglini bekle bakalim biraz daha insallah Rabbim gonlune gore verirYa çok teşekkür ederim cevabınız için. Bata 2 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı ancak gecikince bunu yapiyim elde olunca dedim de .o zaman ben adeti bekleyim güzelce:)
Cok teşekkür ederim Aminn hepimizin inşallah tatildeydim o etkiledi demek ki :)Erken gebelik yaptıysan canım onda çıkması lazımdı bata 6 gün kalaya kadar silikte olsa çizgi görünüyor. Stres falan olduysa belki ondanda gecikme olmuş olabilir. Ama sen yine temkinli ol ne olur ne olmaz herzaman testler dogru cikmiyor. reglini bekle bakalim biraz daha insallah Rabbim gonlune gore verir
Merhaba benimde reglime 10 gün var catlamadan beri geçmeyen adet okurcasına ağrım var sizde de durum böyle miydi?Canım benim daha yumurtladigim gün başladı ağrım yuruyemicek derecede agrim vardı. Adet belirtisi gibi oluyor cok buyuk bi fark yok o yuzden zor anlaşılıyor. Hamileliktede devam ediyor suan kasık ve bel ağrım
Merhaba canım yumurtlamada ağrı ben de de iki defa oldu ilkinde kimyasal gebelikle sonuçlandı bu ay da oldu ağrı ama gebelik yok zannedersem adetime üç gün kaldı testler negatif çıkıyorMerhaba benimde reglime 10 gün var catlamadan beri geçmeyen adet okurcasına ağrım var sizde de durum böyle miydi?
Merhaba benimde reglime 10 gün var catlamadan beri geçmeyen adet okurcasına ağrım var sizde de durum böyle miydi?
Bakalım inşallah benimde vardırEvet benimde öyleydi yuruyemicek derecede sancim vardi bayada uzun sürdü 1haftayi gecti ağrılarım
Ay insallah haber verirsinBakalım inşallah benimde vardır
Bnce hamilesinizŞöyle soyleyeyim adetimin 11.gunu ve 12.gunu yumurtlamam oldu ilk defa okdr sancılı gecti ki. Yaklaşık 11gundur sol kasikta ve karin boslugumda sanci var zor yürüyorum. Yürürken içimde yuvarlak bisey varmista icimde yuvarlaniyormus gibi bisey oluyor. Midem yaniyor ve acayip gaz vardi onlarda yeni gecti.3gundurde goguslerimde hassasiyet var.
Bakarmisiniz attığım mesaja lutfenAy insallah haber verirsin
Erken gebelik testi yapmanı öneririm orda daha net çıkar bunlar gecikince anca belli oluyor açıkçası yada kan testi. Adetine kaç gün kaldıArkadaşlar bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım 4 yıllık evliyim adete iki gün kala yani bugün test yaptım sabah uykulu uykulu 7 de birşey çıkmadı uyudum saat 9 gibi kalktım baktım böyleydi bende umutlandim ovulasyon testi ile öğrenen varmış ben 5 gün önce yaptim ovulasyon tek çizgi çıktı iki defa bugün yaptım gebelik testinden sonra en alttaki ovulasyon testi bugünün koyulasmaya başlamış ne düşünüyorsunuz acaba lütfen yazarmisiniz
Valla canım hcg testinde gorunur bi çizgi var. Benimkide o koyulukta çıkmıştı adet oncesi baktigimda. Bence yarin erken gebelik testi yap veya beta hcgye bir baktir derimArkadaşlar bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım 4 yıllık evliyim adete iki gün kala yani bugün test yaptım sabah uykulu uykulu 7 de birşey çıkmadı uyudum saat 9 gibi kalktım baktım böyleydi bende umutlandim ovulasyon testi ile öğrenen varmış ben 5 gün önce yaptim ovulasyon tek çizgi çıktı iki defa bugün yaptım gebelik testinden sonra en alttaki ovulasyon testi bugünün koyulasmaya başlamış ne düşünüyorsunuz acaba lütfen yazarmisiniz
2 gün yazıyor uygulamada canım bugün 27. Günüm adetten sonraki 27 ile 31 gün leri arasında oluyorum değişiyorErken gebelik testi yapmanı öneririm orda daha net çıkar bunlar gecikince anca belli oluyor açıkçası yada kan testi. Adetine kaç gün kaldı