Canım aslında ben şu an kimseye bir şey diyemiyorum kendimde gidip alamıyorum testi eşime de söyleyemiyorum çünkü o benden daha çok kafaya takıyor ve atamıyor üzüntüyü kafadan yarın yine ovulasyon testi yapsam mı gebelik testi kalmadıValla canım hcg testinde gorunur bi çizgi var. Benimkide o koyulukta çıkmıştı adet oncesi baktigimda. Bence yarin erken gebelik testi yap veya beta hcgye bir baktir derim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testi silik çizgi çıktı bakarmısınız?
- Konu Sahibi Karamuk10
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sen nasıl öğrendin canım neler yaptınız gebe kalmak için ben 4 yıldır çok yıprandım eşimde varikosel var sperm 26 milyon morfoloji %7 ileri hızı düşük %18 bende problem yok olursa bu ay mucize olacakValla canım hcg testinde gorunur bi çizgi var. Benimkide o koyulukta çıkmıştı adet oncesi baktigimda. Bence yarin erken gebelik testi yap veya beta hcgye bir baktir derim
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Canım benim ovulasyon testim adet gunune 4gün kala c ve t cizgisi ayni koyulukta pik çıkmıştı. Oyle anlamıştım bende sonra gebelik testi yapmıştım. Sen yine yarin yap bakalim bir ovulasyon zaten cok az kalmis adet gunune bekle 2 3 gun imkan yoksa mecburCanım aslında ben şu an kimseye bir şey diyemiyorum kendimde gidip alamıyorum testi eşime de söyleyemiyorum çünkü o benden daha çok kafaya takıyor ve atamıyor üzüntüyü kafadan yarın yine ovulasyon testi yapsam mı gebelik testi kalmadı
Hatta doktor tüp bebeğe bile gerek yok dediSen nasıl öğrendin canım neler yaptınız gebe kalmak için ben 4 yıldır çok yıprandım eşimde varikosel var sperm 26 milyon morfoloji %7 ileri hızı düşük %18 bende problem yok olursa bu ay mucize olacak
Sizde mi ovulasyon kullanarak gebe kaldınızCanım benim ovulasyon testim adet gunune 4gün kala c ve t cizgisi ayni koyulukta pik çıkmıştı. Oyle anlamıştım bende sonra gebelik testi yapmıştım. Sen yine yarin yap bakalim bir ovulasyon zaten cok az kalmis adet gunune bekle 2 3 gun imkan yoksa mecbur
Gebelik testin duruyorsa atarmisin fotoSizde mi ovulasyon kullanarak gebe kaldınız
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Benimde ilk ovülasyon testi denememde oldu. Eşimde ve bende sorun yoktu nasip 9 ay sonra oldu bizimSen nasıl öğrendin canım neler yaptınız gebe kalmak için ben 4 yıldır çok yıprandım eşimde varikosel var sperm 26 milyon morfoloji %7 ileri hızı düşük %18 bende problem yok olursa bu ay mucize olacak
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Evet biz evlendigimizden beri istiyorduk normal hesaplamalarla yumurtlama gunlerini degerlendiriyorduk ama hic olmadi ovulasyon testi kullandim o ay tuttuSizde mi ovulasyon kullanarak gebe kaldınız
Gebelik testin duruyor mu halaEvet biz evlendigimizden beri istiyorduk normal hesaplamalarla yumurtlama gunlerini degerlendiriyorduk ama hic olmadi ovulasyon testi kullandim o ay tuttu
- 25 Şubat 2021
- 1.029
- 738
- 53
- 28
Merhaba gebelık varmı? Benımde o sekılde bir tık koyuArkadaşlar bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım 4 yıllık evliyim adete iki gün kala yani bugün test yaptım sabah uykulu uykulu 7 de birşey çıkmadı uyudum saat 9 gibi kalktım baktım böyleydi bende umutlandim ovulasyon testi ile öğrenen varmış ben 5 gün önce yaptim ovulasyon tek çizgi çıktı iki defa bugün yaptım gebelik testinden sonra en alttaki ovulasyon testi bugünün koyulasmaya başlamış ne düşünüyorsunuz acaba lütfen yazarmisiniz
Malesef bugün regl oldumMerhaba gebelık varmı? Benımde o sekılde bir tık koyu
- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 33
Konu biraz eski ama hamile misin . Benimde laboquick testim bu şekilde reglime 5 gün varKaset test gölgede böyleydi
Eklentiler
- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
Gözün aydın hayırlı olsun inşallah benm idrar testimde aynı senin gibi yok gibi umut oldun bana bi bakabilirmisiniz9 aylık evliyim. Bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim. Ilk yumurtam çatladıktan sonra ikinci yumurtlamam icin teste devam ettim. Normalde 10gün devam ediliyor ben 8.günde kestim. Bugün savcılarım vardı tekrar ovulasyon testi yaptım 11.günde yumurtlama var gibi çift çizgi çıktı. Sonrasında içime his doğdu gebelik testi yaptım. Silik bir çizgi var şuan. Adetime 4 gün kaldı. Erken gebelik testi alıp tekrar deneyeceğim fakat sizinde fikirlerinizi almak istedim sizce gebelik olabilir mi?
Eklentiler
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Ayni benim ki gibi çıkmış canım git bi kandan baktir bugunGözün aydın hayırlı olsun inşallah benm idrar testimde aynı senin gibi yok gibi umut oldun bana bi bakabilirmisiniz
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Arkadaş hamile canım yazını görmemiş ama görünce dönüş yapar. Kan tahlili yaptir bi silikte olsa cizgi varKonu biraz eski ama hamile misin . Benimde laboquick testim bu şekilde reglime 5 gün var
- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 33
kuruma cizgisi olabilir diye umutlanmak istemedimArkadaş hamile canım yazını görmemiş ama görünce dönüş yapar. Kan tahlili yaptir bi silikte olsa cizgi var
- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
Yaa inşallah vardır ama kandan baktırcak bi yerde değilim daha doğrusu ablamla kalıyorum ve kimsenin bilmesini istemiyorum bir kızım var onunla gitmem fln zor. Testin sonucunu eşimede söylemedmAyni benim ki gibi çıkmış canım git bi kandan baktir bugun
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Canim ilk 5 dkda o cizgi oluştu mukuruma cizgisi olabilir diye umutlanmak istemedim
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
O zaman sen yine herseyine dikkat et canım agir falan kaldirma zaten bir cocugun varmis bilinclisin. Adetinin gecikmesinden anlarsin artik kac gun varYaa inşallah vardır ama kandan baktırcak bi yerde değilim daha doğrusu ablamla kalıyorum ve kimsenin bilmesini istemiyorum bir kızım var onunla gitmem fln zor. Testin sonucunu eşimede söylemedm
- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 33
şöyle oldu sabah ilk idrar ile yaptım kenara koydum hemen 1 dakika gecmeden resim cektim. Sonra hazırlan vs diye gec kaldım işe gttim unuttum . Sonra aksam eve geldiğimde bu şekildeydi. su ile ıslattım ama gitmedi . İşte o yüzden düşündüm acba kuruma mı ıdiye . Dünden beri regli olacak mısım gibi hafiften kasıklarıma sancı giriyor , ve midem allak bullak . reglim 8 agustosCanim ilk 5 dkda o cizgi oluştu mu