• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik çizgi çıktı bakarmısınız?

Valla canım hcg testinde gorunur bi çizgi var. Benimkide o koyulukta çıkmıştı adet oncesi baktigimda. Bence yarin erken gebelik testi yap veya beta hcgye bir baktir derim
Canım aslında ben şu an kimseye bir şey diyemiyorum kendimde gidip alamıyorum testi eşime de söyleyemiyorum çünkü o benden daha çok kafaya takıyor ve atamıyor üzüntüyü kafadan yarın yine ovulasyon testi yapsam mı gebelik testi kalmadı

Valla canım hcg testinde gorunur bi çizgi var. Benimkide o koyulukta çıkmıştı adet oncesi baktigimda. Bence yarin erken gebelik testi yap veya beta hcgye bir baktir derim
Sen nasıl öğrendin canım neler yaptınız gebe kalmak için ben 4 yıldır çok yıprandım 😭 eşimde varikosel var sperm 26 milyon morfoloji %7 ileri hızı düşük %18 bende problem yok olursa bu ay mucize olacak

Canım aslında ben şu an kimseye bir şey diyemiyorum kendimde gidip alamıyorum testi eşime de söyleyemiyorum çünkü o benden daha çok kafaya takıyor ve atamıyor üzüntüyü kafadan yarın yine ovulasyon testi yapsam mı gebelik testi kalmadı
Canım benim ovulasyon testim adet gunune 4gün kala c ve t cizgisi ayni koyulukta pik çıkmıştı. Oyle anlamıştım bende sonra gebelik testi yapmıştım. Sen yine yarin yap bakalim bir ovulasyon zaten cok az kalmis adet gunune bekle 2 3 gun imkan yoksa mecbur 😇😊😊

Canım benim ovulasyon testim adet gunune 4gün kala c ve t cizgisi ayni koyulukta pik çıkmıştı. Oyle anlamıştım bende sonra gebelik testi yapmıştım. Sen yine yarin yap bakalim bir ovulasyon zaten cok az kalmis adet gunune bekle 2 3 gun imkan yoksa mecbur 😇😊😊
Sizde mi ovulasyon kullanarak gebe kaldınız

Sen nasıl öğrendin canım neler yaptınız gebe kalmak için ben 4 yıldır çok yıprandım 😭 eşimde varikosel var sperm 26 milyon morfoloji %7 ileri hızı düşük %18 bende problem yok olursa bu ay mucize olacak
Benimde ilk ovülasyon testi denememde oldu. Eşimde ve bende sorun yoktu nasip 9 ay sonra oldu bizim

Arkadaşlar bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım 4 yıllık evliyim adete iki gün kala yani bugün test yaptım sabah uykulu uykulu 7 de birşey çıkmadı uyudum saat 9 gibi kalktım baktım böyleydi bende umutlandim ovulasyon testi ile öğrenen varmış ben 5 gün önce yaptim ovulasyon tek çizgi çıktı iki defa bugün yaptım gebelik testinden sonra en alttaki ovulasyon testi bugünün koyulasmaya başlamış ne düşünüyorsunuz acaba lütfen yazarmisiniz
Merhaba gebelık varmı? Benımde o sekılde bir tık koyu

Eklentiler

• AE2F37FC-D88C-4DA1-95E2-53F9A95A702F.png
    AE2F37FC-D88C-4DA1-95E2-53F9A95A702F.png
    137,1 KB · Görüntüleme: 76
9 aylık evliyim. Bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim. Ilk yumurtam çatladıktan sonra ikinci yumurtlamam icin teste devam ettim. Normalde 10gün devam ediliyor ben 8.günde kestim. Bugün savcılarım vardı tekrar ovulasyon testi yaptım 11.günde yumurtlama var gibi çift çizgi çıktı. Sonrasında içime his doğdu gebelik testi yaptım. Silik bir çizgi var şuan. Adetime 4 gün kaldı. Erken gebelik testi alıp tekrar deneyeceğim fakat sizinde fikirlerinizi almak istedim sizce gebelik olabilir mi?
Gözün aydın hayırlı olsun inşallah benm idrar testimde aynı senin gibi yok gibi umut oldun bana bi bakabilirmisiniz

Eklentiler

• 20210803_225227.jpg
    20210803_225227.jpg
    128 KB · Görüntüleme: 70
Ayni benim ki gibi çıkmış canım git bi kandan baktir bugun😍
Yaa inşallah vardır ama kandan baktırcak bi yerde değilim daha doğrusu ablamla kalıyorum ve kimsenin bilmesini istemiyorum bir kızım var onunla gitmem fln zor. Testin sonucunu eşimede söylemedm

Yaa inşallah vardır ama kandan baktırcak bi yerde değilim daha doğrusu ablamla kalıyorum ve kimsenin bilmesini istemiyorum bir kızım var onunla gitmem fln zor. Testin sonucunu eşimede söylemedm
O zaman sen yine herseyine dikkat et canım agir falan kaldirma zaten bir cocugun varmis bilinclisin. Adetinin gecikmesinden anlarsin artik kac gun var

Canim ilk 5 dkda o cizgi oluştu mu
şöyle oldu sabah ilk idrar ile yaptım kenara koydum hemen 1 dakika gecmeden resim cektim. Sonra hazırlan vs diye gec kaldım işe gttim unuttum . Sonra aksam eve geldiğimde bu şekildeydi. su ile ıslattım ama gitmedi . İşte o yüzden düşündüm acba kuruma mı ıdiye . Dünden beri regli olacak mısım gibi hafiften kasıklarıma sancı giriyor , ve midem allak bullak . reglim 8 agustos

Back