• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik çizgi çıktı bakarmısınız?

şöyle oldu sabah ilk idrar ile yaptım kenara koydum hemen 1 dakika gecmeden resim cektim. Sonra hazırlan vs diye gec kaldım işe gttim unuttum . Sonra aksam eve geldiğimde bu şekildeydi. su ile ıslattım ama gitmedi . İşte o yüzden düşündüm acba kuruma mı ıdiye . Dünden beri regli olacak mısım gibi hafiften kasıklarıma sancı giriyor , ve midem allak bullak . reglim 8 agustos
Belirtilerde adet belirtisi gibi oluyor canim elinde baska test varsa tekrar yap ilk idrarla olmak zorunda değil. Imkanin varsa bi kan tahliline git

Belirtilerde adet belirtisi gibi oluyor canim elinde baska test varsa tekrar yap ilk idrarla olmak zorunda değil. Imkanin varsa bi kan tahliline git
hep negatif görmekten cok yoruldum ama bu testı gördüğümde de umutlanmadım . Cumaya kadar bkleyeyim diyorum .
cuma günü erken gebelik testi yaparım cıkarsa kan vermeye giderim

Evet canım gebeyim kan testi yaptır sende büyük ihtimal pozitif çıkar
benım bat 8 agustos. 5 gün kala şu şekildeydi Bakar mısın sana zahmet . yumurtlamadan sonra bugün 11 gün

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 76
  • 2.jpg
    2.jpg
    109,8 KB · Görüntüleme: 80
Vardır emin ol bak ben laboquick yaptım böyleydi başka bi markada hiç çıkmadı ve erken gebelikte daha silikti
Ağzından bal damlıyor valla ıkı gundur hıc yasamadığım baş dönmem kasıklarımda regli olacakmıs hissi ve yumurta akı gıbı akıntım var ve 3 gün var reglime yarın erken gebelik testi yapacağım. Bana dua edin lütfen :)

Konu biraz eski ama hamile misin . Benimde laboquick testim bu şekilde reglime 5 gün var
Canım geçen ay benimkide böyle çıkmıştı ama malesef adet oldum hem daha da belliydi benimki kuruma çizgisi imiş üzülme ama bir kaç gün sonra tekrar yap testi benimki de böyle idi bak

Eklentiler

• IMG20210722104352.jpg
    IMG20210722104352.jpg
    107,4 KB · Görüntüleme: 63
Canım geçen ay benimkide böyle çıkmıştı ama malesef adet oldum hem daha da belliydi benimki kuruma çizgisi imiş üzülme ama bir kaç gün sonra tekrar yap testi benimki de böyle idi bak
Kızlar bata 3 gün varken yaptım silik biz cizgi belirdi ama 1 saat sonra filan başina gelen varmi ayın 15inde bat tarihimdi olmadim şuan yapsam pozitif görme ihtimalim varmi

Kızlar bata 3 gün varken yaptım silik biz cizgi belirdi ama 1 saat sonra filan başina gelen varmi ayın 15inde bat tarihimdi olmadim şuan yapsam pozitif görme ihtimalim varmi
Canım 5dk dan sonra beliren cizgi yani 1saat sonrasında kuruma çizgisi belirebiliyor. Şuan test yap gecikmişsin zaten varsa net şekilde t cizgisi çıkar

Canım 5dk dan sonra beliren cizgi yani 1saat sonrasında kuruma çizgisi belirebiliyor. Şuan test yap gecikmişsin zaten varsa net şekilde t cizgisi çıkar
Insallah canım bi yandan içim pır pır bi yandan korkulu negatif görmekten dua et bana bu sefer inşallah nasip olmustur cevabin için teşekkür ederim❣

Back