Kaset test gölgede böyleydiCanım var gibi duruyor açılanda cizgi silikte olsa belli. Erken gebelik testimi o açık olan? Birde regl gunune ne kadar var
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testi silik çizgi çıktı bakarmısınız?
- Konu Sahibi Karamuk10
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Bence hamilesin canım benimde boyle çıkmıştı. Kandan baktır hemen hayırlı olsunKaset test gölgede böyleydi
Seninde ağrın var mıydı. Ben evlenmeden önce hissederdim adet olacağımı evlendiğimden bu yana hissedemiyorum ama pazar gününden beri ağrım var ve bu tedirgin ediyo beniBence hamilesin canım benimde boyle çıkmıştı. Kandan baktır hemen hayırlı olsun
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Canım benim daha yumurtladigim gün başladı ağrım yuruyemicek derecede agrim vardı. Adet belirtisi gibi oluyor cok buyuk bi fark yok o yuzden zor anlaşılıyor. Hamileliktede devam ediyor suan kasık ve bel ağrımSeninde ağrın var mıydı. Ben evlenmeden önce hissederdim adet olacağımı evlendiğimden bu yana hissedemiyorum ama pazar gününden beri ağrım var ve bu tedirgin ediyo beni
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Ayni belirtiler canım suan senle daha catlama oldugunda mide ağrım bile oldu surekli gaz oldu hic öyle degil normalde vucudum. Hemen degisiklikten anladim. Senle kaset tipi testimizde aynı marka. Hatta ben adetim geçmeden test yapmicam diye odaklamiştim kendimi. Ama yururken icimde bisey yuvarlaniyor gibi olunca suphelenip yaptım. Bide elinde ovulasyon testi varsa denesene bi ondada t cizgisi koyu cikiyor genelde hamilelik varsaYumurtlamamım çatlamasında ben bu ay bildiğin yürüyemedim o kadar kötüydü . Testimin silik çıktığı günden beri kasık ağrım var şimdi biraz vajinalde hissediyorum . Yani inşallah tutmuştur
Kalmadı valla canım sonlarını getirdim hepsininAyni belirtiler canım suan senle daha catlama oldugunda mide ağrım bile oldu surekli gaz oldu hic öyle degil normalde vucudum. Hemen degisiklikten anladim. Senle kaset tipi testimizde aynı marka. Hatta ben adetim geçmeden test yapmicam diye odaklamiştim kendimi. Ama yururken icimde bisey yuvarlaniyor gibi olunca suphelenip yaptım. Bide elinde ovulasyon testi varsa denesene bi ondada t cizgisi koyu cikiyor genelde hamilelik varsa
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
gebelik testide adet günümü 1gun geçince yaptığımda kıpkırmızı çıkmıştı. Adet öncesi çok anlaşılmıyor onlarda. Bende hic kullanmamıştım gebelik testi ilk kullandığımda hamile olduğumu öğrendim. Ovulasyonda ki gibi silik çıkınca negatif sanmıştım ama gebelik testi yapan arkadaşlarım eger negatifse bembeyaz oluyor, cizgi hic olmuyor dediler. Seninde cizgin bariz belli bendeki gibi. Ne zaman gitcen kan tahlilineKalmadı valla canım sonlarını getirdim hepsinin
- 3 Ağustos 2020
- 321
- 235
- 23
- 34
İhtimaller dahilinde hamileliğiniz :) mutlaka erken gebelik testi veya en garantisi kan testi yaptırın hemen :)9 aylık evliyim. Bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim. Ilk yumurtam çatladıktan sonra ikinci yumurtlamam icin teste devam ettim. Normalde 10gün devam ediliyor ben 8.günde kestim. Bugün savcılarım vardı tekrar ovulasyon testi yaptım 11.günde yumurtlama var gibi çift çizgi çıktı. Sonrasında içime his doğdu gebelik testi yaptım. Silik bir çizgi var şuan. Adetime 4 gün kaldı. Erken gebelik testi alıp tekrar deneyeceğim fakat sizinde fikirlerinizi almak istedim sizce gebelik olabilir mi?
- 3 Ağustos 2020
- 321
- 235
- 23
- 34
Aa yapmışsınız bile testi yeni gördüm hemen kan testi vermelisiniz beta artışına bakın mutlaka hayırlı olsun ☺İhtimaller dahilinde hamileliğiniz :) mutlaka erken gebelik testi veya en garantisi kan testi yaptırın hemen :)
Yarın bi kaset test yapayımda sonra canım adet günüm 15 i çünkügebelik testide adet günümü 1gun geçince yaptığımda kıpkırmızı çıkmıştı. Adet öncesi çok anlaşılmıyor onlarda. Bende hic kullanmamıştım gebelik testi ilk kullandığımda hamile olduğumu öğrendim. Ovulasyonda ki gibi silik çıkınca negatif sanmıştım ama gebelik testi yapan arkadaşlarım eger negatifse bembeyaz oluyor, cizgi hic olmuyor dediler. Seninde cizgin bariz belli bendeki gibi. Ne zaman gitcen kan tahliline
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Evet 5 haftalik olduk biz tesekkur ederimİhtimaller dahilinde hamileliğiniz :) mutlaka erken gebelik testi veya en garantisi kan testi yaptırın hemen :)
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Tamam canım haber verYarın bi kaset test yapayımda sonra canım adet günüm 15 i çünkü
Tamam canımTamam canım haber ver
Farklı markadan test yaptım canım biraz daha koyulaşmış sankiTamam canım haber ver
Eklentiler
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Evet canım bi tık daha belirgin olmuş maşallah maşallah insallah hayırlı haberlerleFarklı markadan test yaptım canım biraz daha koyulaşmış sanki
5 tl lik testlere can kurban inşallah artarak devam eder böyleEvet canım bi tık daha belirgin olmuş maşallah maşallah insallah hayırlı haberlerle
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Hic bekleme canım direk git kan tahlili yaptır beta hcg takibi yap 2gunde bir katlanirsa sıkıntı olmaz. Bayram sonrasida doktora çıkarsın5 tl lik testlere can kurban inşallah artarak devam eder böyle
Sonunda inandı eşim gebe olduğuma 15 inde kan verdirecek heralde biz rica ederiz bayramdada baktırırız artıyo diye düşünüyorum bekleyince böyle oldu hatta . İçimi kazıyolar sanki anlatamam sana soldan yumurtlamıştım bu ay hissetmiştim yani sol tarafım ağrıyo çoğu zamanHic bekleme canım direk git kan tahlili yaptır beta hcg takibi yap 2gunde bir katlanirsa sıkıntı olmaz. Bayram sonrasida doktora çıkarsın
Eklentiler
- 2 Ekim 2020
- 990
- 527
- 53
Test deneme kos kan ver hamilesin9 aylık evliyim. Bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim. Ilk yumurtam çatladıktan sonra ikinci yumurtlamam icin teste devam ettim. Normalde 10gün devam ediliyor ben 8.günde kestim. Bugün savcılarım vardı tekrar ovulasyon testi yaptım 11.günde yumurtlama var gibi çift çizgi çıktı. Sonrasında içime his doğdu gebelik testi yaptım. Silik bir çizgi var şuan. Adetime 4 gün kaldı. Erken gebelik testi alıp tekrar deneyeceğim fakat sizinde fikirlerinizi almak istedim sizce gebelik olabilir mi?