Şuanda tatildeyim ve yanımda sadece bir adet kaset test kaldı eczane ve hastane çok uzak eşimde yanımda değil reglime 4 gün kaldı bekliyorum belki çizgi koyulaşır diyeCanım fotograftan çok belli olmuyor çizgi sen daha net görürsün normalde bembeyaz ise negatifmiş. Ama minicik silik bi çizgi dahi olsa umut var eger o cizgiyi gorebiliyorsan ya erken gebelik testi al ya kan tahliline git insan bekleyemiyor boyle zamanda
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testi silik çizgi çıktı bakarmısınız?
- Konu Sahibi Karamuk10
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Bende ilk reglime 4 gun kala öğlen saatlerinde yapmıştım. Ertesi gun uyaninca ilk idrarimlada denemek istedim reglime 3gun vardı. Yine aynı hayalet bi cizgi çıktı varla yok arası. Regl olacagim gün tekrar denedim kıpkırmızı çıktı. Siz yine kendinize hareketlerinize dikkat edin inşallah güzel haberler alırız
İnşallah zor bekliyorum ilk denememdiBende ilk reglime 4 gun kala öğlen saatlerinde yapmıştım. Ertesi gun uyaninca ilk idrarimlada denemek istedim reglime 3gun vardı. Yine aynı hayalet bi cizgi çıktı varla yok arası. Regl olacagim gün tekrar denedim kıpkırmızı çıktı. Siz yine kendinize hareketlerinize dikkat edin inşallah güzel haberler alırız
- 12 Haziran 2019
- 627
- 306
- 103
- 30
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Canım idrarı kac damla damlattin. Ya cok damlattin yada test bozuk. C cizgisinin belirgin olarak çıkması gerekti. Hamile olsanda olmasanda sen tekrar denemelisin.Kızlar sizce hamile miyim ? Regli olmam gerekiyordu dün ama olmadım test yaptım böyle çıktı
- 7 Kasım 2019
- 5.673
- 1
- 5.318
- 198
idrardan ıslanmıs gıbı duruyor hıc olmazsa c de net kırmızı cızgı cıkardı gozle gorulur bısey yanı 3 damladan fazla damlatmadan yarın ılk ıdrarla dene tekrardan. test bozukken de boyle oluyor da senınkı baya parlıyor ıdrardan.Kızlar sizce hamile miyim ? Regli olmam gerekiyordu dün ama olmadım test yaptım böyle çıktı
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Yerlesme kanaması olabilir canım bi test yapsanaKızlar adetime üç gün var kahverengi akıntı gelmeye başladı sizce hamile olabilir miyim
Ama kanla karışık geliyor kendimi bildim bileli benim adetim gününden önce gelmezYerlesme kanaması olabilir canım bi test yapsana
- 12 Haziran 2019
- 627
- 306
- 103
- 30
4/5 damla damlattım canım c tam çıkmadı evet o yüzden de şüphelendim bugün tekrar edicem bakalımCanım idrarı kac damla damlattin. Ya cok damlattin yada test bozuk. C cizgisinin belirgin olarak çıkması gerekti. Hamile olsanda olmasanda sen tekrar denemelisin.
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
3 damla damlat canım o c ve t cizgisinin oldugu hazneye hic idrar gelmemeli seninki bayağı parlıyor fazla gelmiş4/5 damla damlattım canım c tam çıkmadı evet o yüzden de şüphelendim bugün tekrar edicem bakalım
Canım ben reglime 4 gün vardı regl oldum baştan yerleşme diye düşündüm ama sonra kanamaya döndü ve ağrılarım başladı çok üzüldüm normalde 29'30 gün de bir olurum regl ama bu sefer bu kadar erken olunca şaşırdım niye bu kadar erken geldi hiç bir fikrim yokYerlesme kanaması olabilir canım bi test yapsana
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Canım stres sıkıntı falanda hemen etkiliyor bende duzenli 26gunde bir oluyorum. Gectigimiz ayda 23 günde olmuştum ufacik sey bile etkiliyorCanım ben reglime 4 gün vardı regl oldum baştan yerleşme diye düşündüm ama sonra kanamaya döndü ve ağrılarım başladı çok üzüldüm normalde 29'30 gün de bir olurum regl ama bu sefer bu kadar erken olunca şaşırdım niye bu kadar erken geldi hiç bir fikrim yok
Evet çok düşündüm acaba tuttu mu diye sevinmiştim yerleşme oluyordur diye ama değilmişCanım stres sıkıntı falanda hemen etkiliyor bende duzenli 26gunde bir oluyorum. Gectigimiz ayda 23 günde olmuştum ufacik sey bile etkiliyor
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
İnşallah Rabbim nasip ederEvet çok düşündüm acaba tuttu mu diye sevinmiştim yerleşme oluyordur diye ama değilmiş
İnşallah 9 aylık evliyim daha ilk denememdiİnşallah Rabbim nasip eder
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Bende 10 ay oldu anca yeni yeni oluyor cogu kişinin 1sene dolunca anca oluyor canım rabbim saglikli nasip etsinde zamani gelince olurİnşallah 9 aylık evliyim daha ilk denememdi
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Canım var gibi duruyor açılanda cizgi silikte olsa belli. Erken gebelik testimi o açık olan? Birde regl gunune ne kadar varSizce gebelik var mı kaset test dünün açtığım da bugünün
Aynen erken gebelik testi days comfort o . Kaset test laboquick . Regli günüme 2 gün kaldı hergün karnım ağrıyo adet olacakmış gibiyim aynıCanım var gibi duruyor açılanda cizgi silikte olsa belli. Erken gebelik testimi o açık olan? Birde regl gunune ne kadar var