Tamam canım ya kusura bakma bi an bana yazfın zannettimTest deneme kos kan ver hamilesin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testi silik çizgi çıktı bakarmısınız?
- Konu Sahibi Karamuk10
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Benimde hep sol tarafimda batma vardı. Bunlarda benim sonuclarim bak biri reglime 4gün kala biri relg günüm geçince. Ben 4gün kala ogrenince ertesi gün hemen tahlile gittim çıktı zaten 3 Haftalık olarak. Sonra eşimle merak ettik regl 1gun geçince test koyulasıcakmi diye yaptıkSonunda inandı eşim gebe olduğuma 15 inde kan verdirecek heralde biz rica ederiz bayramdada baktırırız artıyo diye düşünüyorum bekleyince böyle oldu hatta . İçimi kazıyolar sanki anlatamam sana soldan yumurtlamıştım bu ay hissetmiştim yani sol tarafım ağrıyo çoğu zaman
Eklentiler
Benimde senin gibi yarın yaprsam biraz daha koyulaşır gibime geliyo 1 temmuz ya ovulasyon 15 inde adet olmam gerekiyor normaldeBenimde hep sol tarafimda batma vardı. Bunlarda benim sonuclarim bak biri reglime 4gün kala biri relg günüm geçince. Ben 4gün kala ogrenince ertesi gün hemen tahlile gittim çıktı zaten 3 Haftalık olarak. Sonra eşimle merak ettik regl 1gun geçince test koyulasıcakmi diye yaptık
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Bosver sen testi gebesin sen direk tahlile gitBenimde senin gibi yarın yaprsam biraz daha koyulaşır gibime geliyo 1 temmuz ya ovulasyon 15 inde adet olmam gerekiyor normalde
Bugün götürecem eşimi hastaneyetiroid ilacı da kullanıyorum mecbur gitmemiz lazımBosver sen testi gebesin sen direk tahlile git
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Git git canım hemen 1saate cikiyor zaten. Hadi bizede haber verBugün götürecem eşimi hastaneyetiroid ilacı da kullanıyorum mecbur gitmemiz lazım
Tamam canımGit git canım hemen 1saate cikiyor zaten. Hadi bizede haber ver
- 30 Mayıs 2019
- 34
- 29
- 38
- 30
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Canım cizgi hafif var gibi bu erken gebelik testlerinde negatifte olsa ince bir cizgi cikabiliyormus ama gebelikte olabilir bi kac gun bekle yine yap bence cok erken olduğu için tam anlasilmiyor. Allah gonlune gore versin insallahMerhaba kızlar tüp bebek yaptırdım transfer fen sonra 5. Günüm erken biliyorum ama beklemek çok zor erken gebelik testi yaptım böyle çıktı ilk 5 dakikada sizce gevelik mevcut mu şimdiden teşekkürler
Dua et kan vermeye gidiyorumCanım cizgi hafif var gibi bu erken gebelik testlerinde negatifte olsa ince bir cizgi cikabiliyormus ama gebelikte olabilir bi kac gun bekle yine yap bence cok erken olduğu için tam anlasilmiyor. Allah gonlune gore versin insallah
- 30 Mayıs 2019
- 34
- 29
- 38
- 30
Çok teşekkür ederim test tarihini beklemeye karar verdim kan sonucu negatif çıkarsa sonra tekrar yaptırmak zorunda kalıcam en iyisi beklemek sanırımCanım cizgi hafif var gibi bu erken gebelik testlerinde negatifte olsa ince bir cizgi cikabiliyormus ama gebelikte olabilir bi kac gun bekle yine yap bence cok erken olduğu için tam anlasilmiyor. Allah gonlune gore versin insallah
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Ayyy Rabbim gönlüne goresini hayırlısıyla yaşatsın canım insallah guzel haberlerle bekliyorumDua et kan vermeye gidiyorum
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Aynen bi kac beklesen yeterli canım. Ben adet günüme 3gün kala gitmiştim tahlile. 2 gün sonra git sendeÇok teşekkür ederim test tarihini beklemeye karar verdim kan sonucu negatif çıkarsa sonra tekrar yaptırmak zorunda kalıcam en iyisi beklemek sanırım
Amin inşallah canım 1 saate belli olurAyyy Rabbim gönlüne goresini hayırlısıyla yaşatsın canım insallah guzel haberlerle bekliyorum
Aynen valla eşimle yemek yiyoruz ama belli etmiyorum çok heyecanlıyım ya çıkmazsa diyorum sonra içimden o kadar değişik marka test yaptım çıkar diyorumÇok heyecanlı hadi bakalım insallah güzel olcak sonuç
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Yani silikligi aynı benimki gibiydi bence var. Belirtilerinde benziyorAynen valla eşimle yemek yiyoruz ama belli etmiyorum çok heyecanlıyım ya çıkmazsa diyorum sonra içimden o kadar değişik marka test yaptım çıkar diyorum
79.5 çıktı canımYani silikligi aynı benimki gibiydi bence var. Belirtilerinde benziyor
- 29 Haziran 2021
- 58
- 26
- 3
- 33
Oleyyy cok sevindim hadi sağlıkla kucağına almayi nasip etsin rabbim79.5 çıktı canım
Sağol canım benim darısı olmayanlara olsun sağlıklı sıhhatli olsunOleyyy cok sevindim hadi sağlıkla kucağına almayi nasip etsin rabbim