• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik çizgi çıktı bakarmısınız?

Sonunda inandı eşim gebe olduğuma 15 inde kan verdirecek heralde biz rica ederiz bayramdada baktırırız 🥰 artıyo diye düşünüyorum bekleyince böyle oldu hatta . İçimi kazıyolar sanki anlatamam sana soldan yumurtlamıştım bu ay hissetmiştim yani sol tarafım ağrıyo çoğu zaman
Benimde hep sol tarafimda batma vardı. Bunlarda benim sonuclarim bak biri reglime 4gün kala biri relg günüm geçince. Ben 4gün kala ogrenince ertesi gün hemen tahlile gittim çıktı zaten 3 Haftalık olarak. Sonra eşimle merak ettik regl 1gun geçince test koyulasıcakmi diye yaptık🤣🤣🤣

Eklentiler

• 20210704_143753.jpg
    20210704_143753.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 192
  • 20210629_123540.jpg
    20210629_123540.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 198
Benimde hep sol tarafimda batma vardı. Bunlarda benim sonuclarim bak biri reglime 4gün kala biri relg günüm geçince. Ben 4gün kala ogrenince ertesi gün hemen tahlile gittim çıktı zaten 3 Haftalık olarak. Sonra eşimle merak ettik regl 1gun geçince test koyulasıcakmi diye yaptık🤣🤣🤣
Benimde senin gibi yarın yaprsam biraz daha koyulaşır gibime geliyo 1 temmuz ya ovulasyon 15 inde adet olmam gerekiyor normalde

Merhaba kızlar tüp bebek yaptırdım transfer fen sonra 5. Günüm erken biliyorum ama beklemek çok zor erken gebelik testi yaptım böyle çıktı ilk 5 dakikada sizce gevelik mevcut mu şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• 1626256708576..jpg
    1626256708576..jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 185
Merhaba kızlar tüp bebek yaptırdım transfer fen sonra 5. Günüm erken biliyorum ama beklemek çok zor erken gebelik testi yaptım böyle çıktı ilk 5 dakikada sizce gevelik mevcut mu şimdiden teşekkürler
Canım cizgi hafif var gibi bu erken gebelik testlerinde negatifte olsa ince bir cizgi cikabiliyormus ama gebelikte olabilir bi kac gun bekle yine yap bence cok erken olduğu için tam anlasilmiyor. Allah gonlune gore versin insallah🥰🥰

Canım cizgi hafif var gibi bu erken gebelik testlerinde negatifte olsa ince bir cizgi cikabiliyormus ama gebelikte olabilir bi kac gun bekle yine yap bence cok erken olduğu için tam anlasilmiyor. Allah gonlune gore versin insallah🥰🥰
Çok teşekkür ederim test tarihini beklemeye karar verdim kan sonucu negatif çıkarsa sonra tekrar yaptırmak zorunda kalıcam en iyisi beklemek sanırım

Çok teşekkür ederim test tarihini beklemeye karar verdim kan sonucu negatif çıkarsa sonra tekrar yaptırmak zorunda kalıcam en iyisi beklemek sanırım
Aynen bi kac beklesen yeterli canım. Ben adet günüme 3gün kala gitmiştim tahlile. 2 gün sonra git sende🥰

Back