- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
Geç döllenme olabilir kanında beta hcg yeni yeni yükseliyor olabilir o yüzden birkaç gün sonra yine kan ver derim2 gun once kan vermistim negatif bugün testte böyle cikinca kafam karıştı
Sağol canım inşallah öyledirGeç döllenme olabilir kanında beta hcg yeni yeni yükseliyor olabilir o yüzden birkaç gün sonra yine kan ver derim
2 günüm var beklemedeyim test yapacam inşallahgününüz daha erken olduğu için değer düşük sanırım ümidinizi kesmeyin gebelik testi yapın evde mutlaka silik de olsa çıkıyor gününüz geçince kan verin bence tekrardan
İnşallah çok teşekkür ederimgününüz daha erken olduğu için değer düşük sanırım ümidinizi kesmeyin gebelik testi yapın evde mutlaka silik de olsa çıkıyor gününüz geçince kan verin bence tekrardan
2 günüm var bekliyorum artık yapacak bişey yokYumurtlama döneminde de bazı bayanlarda hafif kanama olabiliyomus ,senin daha 9 gün varsa erken idrar testi doğruyu göstermez . Adettin geçince kan testi yaptır en garantisi
Doğru valla psikolojik olarak insan çöküyorAynisi geçen ay bende oldu testte ikinci çizgi çıktı gittim negatifti kan testinde o yüzden birdaha almıcam erken testlerden psikoloJim alt üst oldu varsa var yoksa yok biz değiştiremeyeceğiz bu durumu o şekilde beynimi rahatlatıyorum
En güzeli ben de şuan bekliyorum 2 gün var geçerse yaparım olursamda artık yapacak bişey yokAynen en iyisi hiç almamak Bn almıcam bu ay adeti beklicem olmassam yapıcam 2 gün gecikirse 3 aydır boyumun ölçüsünü aldım
Aynen diğer türlü psikoloJin bozuluyor ben geçen ay çok kötü oldum böyle bir karar aldım artıkEn güzeli ben de şuan bekliyorum 2 gün var geçerse yaparım olursamda artık yapacak bişey yok
Naptiniz ? cok merak ettim test verdiniz mi ?En güzeli ben de şuan bekliyorum 2 gün var geçerse yaparım olursamda artık yapacak bişey yok
Hayır hasta oldumNaptiniz ? cok merak ettim test verdiniz mi ?
BendeHayır hasta oldum
Amin hayırlısı olsun nasıl bir tedavi acaba özel değilseBendebu ay doktor farklı tedaviye başlattı bakalım artık hayırlısı olsun hakımızda
Yumurta büyütücü iğne artı hapını verdi ama ben ara verdim dün karar verdim onada bir iki ay dinlenicem çok kilo aldım bir ayın içinde 14 kilo onları geri vermem lazımAmin hayırlısı olsun nasıl bir tedavi acaba özel değilse
Anladım canım kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap önemli olan kendi içinde rahat olman gerisi gelir diye düşünüyorumYumurta büyütücü iğne artı hapını verdi ama ben ara verdim dün karar verdim onada bir iki ay dinlenicem çok kilo aldım bir ayın içinde 14 kilo onları geri vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?