Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi pozitif kan negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ozge4400

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2019
89
32
3
28
Beta hcg sonucum 1.20 ama erken gebelik testinde ikinci çizgi vardı bu nasıl oluyor ben anlamadım ya

BENde de oldu gecen ay 4 tanesinde de 2. Cizgi cikti kan negatif cikti adet oldum. O yuzden bi daha sadece kanda baktirirm....

Ama bütün belirtiler vardı kanamam da oldu pembe renkte yerleşme kanaması sandım çıkmayınca çok üzüldüm

Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri cok benziyor. Adet olmazsan tkrr kan tahlili yaptir bir hafta sonra. Bende de belirtiler vardi diyorum ya bu ay pazartesi cat ignesi olcam daha gun falan saymam... boyle sayip taktikca uzaklastiriyoruz sanki

Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri cok benziyor. Adet olmazsan tkrr kan tahlili yaptir bir hafta sonra. Bende de belirtiler vardi diyorum ya bu ay pazartesi cat ignesi olcam daha gun falan saymam... boyle sayip taktikca uzaklastiriyoruz sanki
Adetime 9 gün var bu süre içinde hamile kalabilir miyim acaba günümü beklemek de çok zor geliyor 9 gün geçmez şimdi

Adetime 9 gün var bu süre içinde hamile kalabilir miyim acaba günümü beklemek de çok zor geliyor 9 gün geçmez şimdi

E zaten 9 gun kala cikmazdi ki... yuMurtlama donemin gecmistir muhtemelen eger iliski olduysa tabi kj ihhtimal var

Kan testi disinda diger testlere cok kapilmayin. Ve biraz rahat olun. Adetiniz gecikirse test yapin. Hayal kirikligi yasamazsiniz.

E zaten 9 gun kala cikmazdi ki... yuMurtlama donemin gecmistir muhtemelen eger iliski olduysa tabi kj ihhtimal var
Erken gebelik testi yapmıştım kanamam olmuştu yerleşme kanaması sandım ikinci çizgi vardı silik de olsa ondan kan verdim aslında ama doğru erken davrandım ve üzüldüm

Aynisi geçen ay bende oldu testte ikinci çizgi çıktı gittim negatifti kan testinde o yüzden birdaha almıcam erken testlerden psikoloJim alt üst oldu varsa var yoksa yok biz değiştiremeyeceğiz bu durumu o şekilde beynimi rahatlatıyorum

Evet ya insan ümitleniyor sonu hüsran

Yok henüz yaptırmadım günümün geçmesini bekliyorum
gününüz daha erken olduğu için değer düşük sanırım ümidinizi kesmeyin gebelik testi yapın evde mutlaka silik de olsa çıkıyor gününüz geçince kan verin bence tekrardan

Kizlar bugün adetini 7 gün geçti test yaptım ilk başta birsey çıkması 3 saat sonra testin son hâline bakarmısınız lutfen

Eklentiler

• 20191010_172001.jpg
    14,6 KB · Görüntüleme: 57
Yumurtlama döneminde de bazı bayanlarda hafif kanama olabiliyomus ,senin daha 9 gün varsa erken idrar testi doğruyu göstermez . Adettin geçince kan testi yaptır en garantisi

Kizlar bugün adetini 7 gün geçti test yaptım ilk başta birsey çıkması 3 saat sonra testin son hâline bakarmısınız lutfen
Canım testte ince bir çizgi var ama adetin çok geçmiş net çıkması gerekirdi aslında.. Ama geç döllenme olabilir ve ya kimyasal geçirmiş olabilirsin... O yüzden en net sonucu kan testi verir

Canım testte ince bir çizgi var ama adetin çok geçmiş net çıkması gerekirdi aslında.. Ama geç döllenme olabilir ve ya kimyasal geçirmiş olabilirsin... O yüzden en net sonucu kan testi verir
2 gun once kan vermistim negatif bugün testte böyle cikinca kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…