Yumurtlama takibi yapmış mıydınBende bugün tekrarladım ilk idrarla yapmadım testleri. Bugün 5 gün kaldı reglime ilk iki testi dün yapmıştım
Seninki de çok minik dahaa gün geçtikçe koyulasicakkBende bugün tekrarladım ilk idrarla yapmadım testleri. Bugün 5 gün kaldı reglime ilk iki testi dün yapmıştım
Normalde yapıyodum ama bu ay yapmicam dedim yine ara ara yaptım ama yakalayamadım. Muhtemelen 11 Kasım diye düşünüyorum çünkü o gün akıntım ve kasıklarımda ağrı olduYumurtlama takibi yapmış mıydın
İnşallah çok teşekkür ederimSeninki de çok minik dahaa gün geçtikçe koyulasicakk
Bende öyle testler hatalıdır diye yedim kendimi ama 1i hatalı olur hadi 2si olurİnşallah çok teşekkür ederimhala inanamıyorum hala ya testler hatalıysa diye aklımı kurcalıyo
Zaten reglimin geçmesini bekliyorum o vakte kadar ara ara testle takip ederim artık koyulaşmayı. Bu kadar erken testte çıkması çok şaşırttı beniBende öyle testler hatalıdır diye yedim kendimi ama 1i hatalı olur hadi 2si oluro yüzden hiç stres yapma biraz daha bekle istersen sonra kan ver
Sabah ilk idrarla yap daha koyu cikicak bakZaten reglimin geçmesini bekliyorum o vakte kadar ara ara testle takip ederim artık koyulaşmayı. Bu kadar erken testte çıkması çok şaşırttı beni
Ya aslında bugün test yapmicam dedim o yüzden ilk idrarla yapmadım sonra dayanamadımSabah ilk idrarla yap daha koyu cikicak bak
Sende benim gibi sabırsız demekYa aslında bugün test yapmicam dedim o yüzden ilk idrarla yapmadım sonra dayanamadımilk idrarla olmamasına rağmen çıkması da iyi bişey bide hiç beklemeden çizgi oluşmaya başlıyo. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Anladım canım hadi inşallah daha da koyulsun testlerinNormalde yapıyodum ama bu ay yapmicam dedim yine ara ara yaptım ama yakalayamadım. Muhtemelen 11 Kasım diye düşünüyorum çünkü o gün akıntım ve kasıklarımda ağrı oldu
Demek kiSende benim gibi sabırsız demekbende öyle yapmiycam yapmıştım aminn aminn sonucu bizimle paylaş muhakkak
Merhaba hayırlı olsunSabah ilk idrarla yap daha koyu cikicak bak
Merhabaa kendi adıma teşekkür ediyorumMerhaba hayırlı olsunbir şey sormak istiyorum adetinize kaç gün kala test yapmıştınız
bizde bir kaç aydır istiyoruz ama olmadı şuan da 5 gün var adetime bugün kasıklarım da ağrı var biraz rahatsızım öksürürsek falan sızı giriyor karnıma acaba test yapsam erken mi olurMerhabaa kendi adıma teşekkür ediyorum2 gün önce yaptım ben çok çok silikti hatta burda paylaştığım ilk fotoğraf oydu sanırım
Canım naptın sonuçların güzeldir umarimmDemek kiarada kalmak zor bişey testi tekrarlarsam haber ederim buraya
Erken gebelik testinde çıkabilir canım ama çıkmazsa da umutsuzluğa kapılma geç döllenme vs de olabiliyorbizde bir kaç aydır istiyoruz ama olmadı şuan da 5 gün var adetime bugün kasıklarım da ağrı var biraz rahatsızım öksürürsek falan sızı giriyor karnıma acaba test yapsam erken mi olur
Umarım inşErken gebelik testinde çıkabilir canım ama çıkmazsa da umutsuzluğa kapılma geç döllenme vs de olabiliyor
Regliye 4 gün kala kan testi verdim 51 çıktı canım şuna 5+0 gözüküyorum uygulamalara göre. 14 aralıkta da doktor randevum varCanım naptın sonuçların güzeldir umarimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?