GEBELİK TESTİ (İLK İDRARLA DEĞİL)

Bende bugün tekrarladım ilk idrarla yapmadım testleri. Bugün 5 gün kaldı reglime ilk iki testi dün yapmıştım

Eklentiler

• IMG_2025.jpeg
    202,7 KB · Görüntüleme: 106
Yumurtlama takibi yapmış mıydın
Normalde yapıyodum ama bu ay yapmicam dedim yine ara ara yaptım ama yakalayamadım. Muhtemelen 11 Kasım diye düşünüyorum çünkü o gün akıntım ve kasıklarımda ağrı oldu

İnşallah çok teşekkür ederim hala inanamıyorum hala ya testler hatalıysa diye aklımı kurcalıyo
Bende öyle testler hatalıdır diye yedim kendimi ama 1i hatalı olur hadi 2si olur o yüzden hiç stres yapma biraz daha bekle istersen sonra kan ver

Bende öyle testler hatalıdır diye yedim kendimi ama 1i hatalı olur hadi 2si olur o yüzden hiç stres yapma biraz daha bekle istersen sonra kan ver
Zaten reglimin geçmesini bekliyorum o vakte kadar ara ara testle takip ederim artık koyulaşmayı. Bu kadar erken testte çıkması çok şaşırttı beni

Sabah ilk idrarla yap daha koyu cikicak bak
Ya aslında bugün test yapmicam dedim o yüzden ilk idrarla yapmadım sonra dayanamadım ilk idrarla olmamasına rağmen çıkması da iyi bişey bide hiç beklemeden çizgi oluşmaya başlıyo. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Sende benim gibi sabırsız demek bende öyle yapmiycam yapmıştım aminn aminn sonucu bizimle paylaş muhakkak

Normalde yapıyodum ama bu ay yapmicam dedim yine ara ara yaptım ama yakalayamadım. Muhtemelen 11 Kasım diye düşünüyorum çünkü o gün akıntım ve kasıklarımda ağrı oldu
Anladım canım hadi inşallah daha da koyulsun testlerin

Merhaba hayırlı olsun bir şey sormak istiyorum adetinize kaç gün kala test yapmıştınız
Merhabaa kendi adıma teşekkür ediyorum 2 gün önce yaptım ben çok çok silikti hatta burda paylaştığım ilk fotoğraf oydu sanırım

Merhabaa kendi adıma teşekkür ediyorum 2 gün önce yaptım ben çok çok silikti hatta burda paylaştığım ilk fotoğraf oydu sanırım
bizde bir kaç aydır istiyoruz ama olmadı şuan da 5 gün var adetime bugün kasıklarım da ağrı var biraz rahatsızım öksürürsek falan sızı giriyor karnıma acaba test yapsam erken mi olur

bizde bir kaç aydır istiyoruz ama olmadı şuan da 5 gün var adetime bugün kasıklarım da ağrı var biraz rahatsızım öksürürsek falan sızı giriyor karnıma acaba test yapsam erken mi olur
Erken gebelik testinde çıkabilir canım ama çıkmazsa da umutsuzluğa kapılma geç döllenme vs de olabiliyor

Erken gebelik testinde çıkabilir canım ama çıkmazsa da umutsuzluğa kapılma geç döllenme vs de olabiliyor
Umarım inş yarın sabah yapayım erken gebelik testi 4 gün kalmış oluyor reglime . Sizin belirtileriniz nelerdi karnınız da yada alt taraflar da ağrı oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…