- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
- 103
- Konu Sahibi beyazkelebekt
-
Evet silik bir cizgi var bar gibiCanım sabah yaptığım teste şimdi kapıdan çıkmadan bir daha bakayım dedim çok silik ikinci çizgi çıkmış bakskana fotoda belli olmuyor pek ama ben görebiliyorum. Bugün 9. Gün adete 5 gün var
4+6 da görünmedi benim. Ilk bebegimde gec görünmüştü benim. Herşey yarin belli olacak insallah 6 haftalık olacak yarin. Yarin kendini gosterir insallahvalla dedi çok küçük 3-4 haftalık falandı
maşallah büyümüş gösterir ya hayırlısıyla4+6 da görünmedi benim. Ilk bebegimde gec görünmüştü benim. Herşey yarin belli olacak insallah 6 haftalık olacak yarin. Yarin kendini gosterir insallah
Cok küçükken nasilda görünmüş maşallah. Erken mi yumurrluyorsunuz.valla dedi çok küçük 3-4 haftalık falandı
yok aksine gec yumurtlamıssındr dedi vajinal göründü bi ara dış gebelk diye korkmuştumCok küçükken nasilda görünmüş maşallah. Erken mi yumurrluyorsunuz.
Saglikli.sihhatli dogum yapmayı nasip etsin Rabbim. Kalbini kaçıncı haftada duydunuz.yok aksine gec yumurtlamıssındr dedi vajinal göründü bi ara dış gebelk diye korkmuştum
Amin hepimize inşallau 6+3 de duydumSaglikli.sihhatli dogum yapmayı nasip etsin Rabbim. Kalbini kaçıncı haftada duydunuz.
Bugün 6+0 da bebek keseleri ve yolk keseleri göründü ama kalp atisi duyulmadı daha.Amin hepimize inşallau 6+3 de duydum
Ben baya gördüm belli
Dis gebelik olmadığı icin cok mutluyumMerhaba canım bugün dr gittim. Iki tane kese göründü. Bebek kesesi ve yolk kesesi mevcut. Kalp atisi duyulmadi. Keselerden bir tanesi belki yok olabilir dedi. Iki hafta sonra hem kalp atışı icin hem ikiz oldugunu desteklemek icin gideceğim.
Sana söylemiştim dimi:)) hadi hayırlısı inşallah sağ salim kucağına al bebeklerini. Bence diğeri de seninle. Benim ikizlerde kese görmeye gittiğimizde ikinci keseden emin olamadı kan yada sıvı yada ikinci kese olabilir demişti. İki hafta sonra birinin kalbini duyduk diğer minik keseyi gördük iki hafta sonrada onun kalbini duyduk. Başlarda hep diğerinden geriydi ama sonradan öne geçti. Çok sevindimMerhaba canım bugün dr gittim. Iki tane kese göründü. Bebek kesesi ve yolk kesesi mevcut. Kalp atisi duyulmadi. Keselerden bir tanesi belki yok olabilir dedi. Iki hafta sonra hem kalp atışı icin hem ikiz oldugunu desteklemek icin gideceğim.
normaldir benim 6+3 de derinden duyuldu 7 de güçlüydü. maşallah ikiz olur inşallah sağlıkla sıhhatleBugün 6+0 da bebek keseleri ve yolk keseleri göründü ama kalp atisi duyulmadı daha.
Testi at bakalım biz bu konuda artık uzmanız:)))Arkadaşlar yumurtlamanın üzerinden 13 gün geçti sabah test yaptım hayalet çizgi gördüm hamilelik olabilir mi? Yoksa daha koyu mu çıkmalıydı
AMin insallah sağlıklı sıhhatli olurlar.Sana söylemiştim dimi:)) hadi hayırlısı inşallah sağ salim kucağına al bebeklerini. Bence diğeri de seninle. Benim ikizlerde kese görmeye gittiğimizde ikinci keseden emin olamadı kan yada sıvı yada ikinci kese olabilir demişti. İki hafta sonra birinin kalbini duyduk diğer minik keseyi gördük iki hafta sonrada onun kalbini duyduk. Başlarda hep diğerinden geriydi ama sonradan öne geçti. Çok sevindim
Inşallah heyecanla bekliyorum.normaldir benim 6+3 de derinden duyuldu 7 de güçlüydü. maşallah ikiz olur inşallah sağlıkla sıhhatle
Olabilir. Testin fotoğrafını atabilir misinizArkadaşlar yumurtlamanın üzerinden 13 gün geçti sabah test yaptım hayalet çizgi gördüm hamilelik olabilir mi? Yoksa daha koyu mu çıkmalıydı
Testi at bakalım biz bu konuda artık uzmanız:)))
Olabilir. Testin fotoğrafını atabilir misiniz
Fotoğraf gelmedi. Bu sabah tekrar test yaptınız miFoto da hiç mi hiç anlaşılmıyoryarın adet günüm galiba yok daha koyu çıkardı bence ben adet olmazsam bi daha test yapayım sabah
Maalesef regl oldum tam günümde artık gelecek aya inşallahFotoğraf gelmedi. Bu sabah tekrar test yaptınız mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?