- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
- Konu Sahibi beyazkelebekt
-
Kese boyutlarını hatırlıyor musunBende şaşırdım 4 gün sonra yumurtlayorsun diye. En iyisi beklemek galiba eski postları okuyorum böyle olan var mı diye. Kiminin ikiz devam etmiş kimisi tek bebek. İnşallah senin dediğin gibi olur ikiside tutunur. Enteresan olan iki keseninde aynı boyutta olması birbirine çok yakın olması ve birinin bomboş görünmesi.
Kese boyutlarını hatırlıyor musun
Üstteki ıkı kesenin görünümü bir tanesi boş. Boş olanı ölmedi. Burdada içinde bebek olanın ölçüleri.Kese boyutlarını hatırlıyor musun
Anam yavruma bak ben buradayım anne demiş. Kese boyları arasında fark pek yok ama karından daha geç görülebiliyor. Bekleyelim. Mevlam neylerse güzel eyler hayırlısıÜstteki ıkı kesenin görünümü bir tanesi boş. Boş olanı ölmedi. Burdada içinde bebek olanın ölçüleri.
ayy ne güzell formu daha yeni okumaya başladım ilk sayfalarda sizi gördüm yeni test yapmaya başlamışssınız birden son sayfayı tıklayınca bu resmi gördüm çok güzel ikizleriniz mi olcak şimdi Allah hayırlı etsin canım:)Üstteki ıkı kesenin görünümü bir tanesi boş. Boş olanı ölmedi. Burdada içinde bebek olanın ölçüleri.
biz seninle konuşmuştuk sanırm 1-2 ay önce falan ben bi yazını yanlış anlayıp sana ikizlere hamilemisin diye sormuştum. sen de yok hamile değilim ikizlere hamile kaldım ama düşük yaptım demiştin Allah mı söyletti falan demiştin yani sanırım o sendin. bak işte yine ikizlere hamilemişssin çok sevindim :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım siz de ırsi mi acaba bu durum:)Kese boyutlarını hatırlıyor musun
Ayy canım evet hatırlıyorum o bendim. Kan değerlerim tek gibi artıyordu hiç beklemiyorduk. Dayımın ikizleri var sülale de 3.ikiz olacak bebişler. Benimki ırsiden ziyade tedaviyle oldu. En az iki yumurta görmüştük zaten. Bende idrar yolu enfeksiyonu belası var o dönem çok fazla antibiyotik kullanmıştım rahim temizlenince ikisi de tutmuş. Bebeğin birini gördük diğerinin akıbeti belli değil hayırlısı bakalım. Tek yada iki sağlıcakla gelsinler de önemli olan sağlıkbiz seninle konuşmuştuk sanırm 1-2 ay önce falan ben bi yazını yanlış anlayıp sana ikizlere hamilemisin diye sormuştum. sen de yok hamile değilim ikizlere hamile kaldım ama düşük yaptım demiştin Allah mı söyletti falan demiştin yani sanırım o sendin. bak işte yine ikizlere hamilemişssin çok sevindim :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım siz de ırsi mi acaba bu durum:)
evet evet sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım tedavi derken klomen mi kullandınAyy canım evet hatırlıyorum o bendim. Kan değerlerim tek gibi artıyordu hiç beklemiyorduk. Dayımın ikizleri var sülale de 3.ikiz olacak bebişler. Benimki ırsiden ziyade tedaviyle oldu. En az iki yumurta görmüştük zaten. Bende idrar yolu enfeksiyonu belası var o dönem çok fazla antibiyotik kullanmıştım rahim temizlenince ikisi de tutmuş. Bebeğin birini gördük diğerinin akıbeti belli değil hayırlısı bakalım. Tek yada iki sağlıcakla gelsinler de önemli olan sağlık
İlk ikizlerimde sadece klomen ve çatlatma iğnesi bu ikizlerde klomen+5 merional iğne ve çatlatma iğnesi canım. 8. Ayımızda mutlu son şükür. Rabbim dileyrn herkese nasip etsineevet evet sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım tedavi derken klomen mi kullandın
sorunun neydiki canım?İlk ikizlerimde sadece klomen ve çatlatma iğnesi bu ikizlerde klomen+5 merional iğne ve çatlatma iğnesi canım. 8. Ayımızda mutlu son şükür. Rabbim dileyrn herkese nasip etsine
PCO vardı. İlk ikizlerde çok ileri değildi ilk ay kimyasal oldu ikinci ay ikizlere hamile kalmıştım. İkizleri kaybettik 6ay korunduk 7.ay hemen tedaviye başkadık pco ilerlemiş klomene cevap vermedi. Dozunu arttırdık ek iğnelere geçtik yumurta oluşmaya başladı ama yine hamilelik olmuyordu. Son iğneleri kullanırken ağır grip geçirdim 1000lik Agumentini bitirdim. Çatlatma iğnesi vurulduğunda hafif antibiyotik verdi doktor. Bu ay ek olarak kan sulandırıcı iğne estrofem ve progesteron hap da kullanmıştımsorunun neydiki canım?
iyi hadi bakalım sabrın sonu selamettir :))PCO vardı. İlk ikizlerde çok ileri değildi ilk ay kimyasal oldu ikinci ay ikizlere hamile kalmıştım. İkizleri kaybettik 6ay korunduk 7.ay hemen tedaviye başkadık pco ilerlemiş klomene cevap vermedi. Dozunu arttırdık ek iğnelere geçtik yumurta oluşmaya başladı ama yine hamilelik olmuyordu. Son iğneleri kullanırken ağır grip geçirdim 1000lik Agumentini bitirdim. Çatlatma iğnesi vurulduğunda hafif antibiyotik verdi doktor. Bu ay ek olarak kan sulandırıcı iğne estrofem ve progesteron hap da kullanmıştım
Şükür darısı dileyen herkese.iyi hadi bakalım sabrın sonu selamettir :))
aminn aminnn canımmŞükür darısı dileyen herkese.
Aynen canım Mevlam neylerse. Kese boyları ulytasomda daha net ve direk aynı ama içi boş görünüyor. Bebeğim sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum şuanda. Yatın kontrole gideceğim sabırsızlıkla bekliyorum.Anam yavruma bak ben buradayım anne demiş. Kese boyları arasında fark pek yok ama karından daha geç görülebiliyor. Bekleyelim. Mevlam neylerse güzel eyler hayırlısı
Teşekkür ederim. İki kese mevcut ikiz olacak dedi dr 15 gün önce. Ama şuanda kesenlerden birinde bebek var diğerinde bebek yok. Boş görünüyor. Yarın tek tekrar kontrole gideceğim. İnşallah ikiside bana tutunmuş olur. Dr ümitlenme boş kese olan düşecek dedi. İkiz olmasın zaten komplikasyonu çok fazla dedi.ayy ne güzell formu daha yeni okumaya başladım ilk sayfalarda sizi gördüm yeni test yapmaya başlamışssınız birden son sayfayı tıklayınca bu resmi gördüm çok güzel ikizleriniz mi olcak şimdi Allah hayırlı etsin canım:)
Boş olan keseden bebek görünmüyor. Yarın kontrolde belli olacak inşallah. Akıbetini bekleyip göreceğiz.şimdi bu niye boş anlamdım :/
çıkınca haber et. Güzel haberlerle gel inşallahAynen canım Mevlam neylerse. Kese boyları ulytasomda daha net ve direk aynı ama içi boş görünüyor. Bebeğim sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum şuanda. Yatın kontrole gideceğim sabırsızlıkla bekliyorum.
Amin inşallah.çıkınca haber et. Güzel haberlerle gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?