- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
- Konu Sahibi beyazkelebekt
Canım doktordan çıktım ve bende sürprizle karşılaştım hiç beklemiyordum bhcg iki katı artıyordu çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaaa inşallah bir dahaki aya olur.Maalesef regl oldum tam günümde artık gelecek aya inşallah![]()
Iki kese var seninde ayy cok güzel daa oncede ikizlerin olmuştu. Cok mutlu oldum. Kalp atışı duyuldu mu?Canım doktordan çıktım ve bende sürprizle karşılaştım hiç beklemiyordum bhcg iki katı artıyordu çünküEki Görüntüle 2206904
Yok canım haftaya pazartesi gideceğiz. İnşallah o gün görürüz bizim doktor karından muayene ediyor alttan yapmıyor. Hayırlısı bakalım.. Sen ne zaman duyacaksın. Kız benim artış gayet normaldi iki kat gidiyordu süpriz oladuIki kese var seninde ayy cok güzel daa oncede ikizlerin olmuştu. Cok mutlu oldum. Kalp atışı duyuldu mu?
İnşallah tüm isteyenlerleAaaaaa inşallah bir dahaki aya olur.
Evet baya bi süpriz oldu seninki. Benim artis aşırı idi. Benim dr net olsun diye vajinal bakmak istiyor galiba. 7. Haftada kalbi duyulur ama 8 haftada gel dedi banada. Hem kalp atışı duyulur hem ikiz oldugu netlesir.Yok canım haftaya pazartesi gideceğiz. İnşallah o gün görürüz bizim doktor karından muayene ediyor alttan yapmıyor. Hayırlısı bakalım.. Sen ne zaman duyacaksın. Kız benim artış gayet normaldi iki kat gidiyordu süpriz oladu
Bizimle ki bizi tanıyor 3 yıldır neredeyse her ay görüştüğümüz için hatta çoğu zaman ayda iki defa:)) bunlar beklemez haftaya kadar anca sabredebilirler deyip çağırdı.kalplerini duyamasakta hem ikiz oldukları belli olur hem bebekleri görebiliriz. Zaten ultrason ölçümü adetime göre geriden geliyor. 5+2 haftadayım ama ultrason 4+6 görünüyorEvet baya bi süpriz oldu seninki. Benim artis aşırı idi. Benim dr net olsun diye vajinal bakmak istiyor galiba. 7. Haftada kalbi duyulur ama 8 haftada gel dedi banada. Hem kalp atışı duyulur hem ikiz oldugu netlesir.
Aminnİnşallah tüm isteyenlerle
Sabretmek zor ama ya insanin aklindan çıkmıyor ki bir türlü. Bende 2 hafta nasil saberdcegim bilmiyorum. Bir yandanda surekli dra gitmek istemiyorum. Biraz akisina birakmak istiyorum. Hayirlisi olsun hepimiz icin. Ultrasonda kac haftalık görünüyor bilmiyorum o konuda birsey demedi.Bizimle ki bizi tanıyor 3 yıldır neredeyse her ay görüştüğümüz için hatta çoğu zaman ayda iki defa:)) bunlar beklemez haftaya kadar anca sabredebilirler deyip çağırdı.kalplerini duyamasakta hem ikiz oldukları belli olur hem bebekleri görebiliriz. Zaten ultrason ölçümü adetime göre geriden geliyor. 5+2 haftadayım ama ultrason 4+6 görünüyor
Canım bugün başka doktora göründüm kesin ikiz dedi. Keseler de büyümüş ama henüz bebeği göremedik pazartesi inşallah sen naptınAminn
Sabretmek zor ama ya insanin aklindan çıkmıyor ki bir türlü. Bende 2 hafta nasil saberdcegim bilmiyorum. Bir yandanda surekli dra gitmek istemiyorum. Biraz akisina birakmak istiyorum. Hayirlisi olsun hpimiz icin. Ultrasonda kac haftalık görünüyor bilmiyorum o konuda birsey demedi.
Ayy cok güzel cok sevindim sağlıklı sıhhatli zamaninda doğum yaparsin insallah. Nen daha gitmedim. 15 gun sonra gel demişti bekliyorum. Sabrederek hem daha net görünür hem kalp atisini duyarım diye planlıyorum bakalım.Canım bugün başka doktora göründüm kesin ikiz dedi. Keseler de büyümüş ama henüz bebeği göremedik pazartesi inşallah sen naptın
Canım bugün başka doktora göründüm kesin ikiz dedi. Keseler de büyümüş ama henüz bebeği göremedik pazartesi inşallah sen naptın
Merhaba canım bugün Dr A gittim iki kese vardı. Tek kalp atışı göründü .tek kese boş göründü. Bir tanesi kaybolacak boş gebelik dediCanım bugün başka doktora göründüm kesin ikiz dedi. Keseler de büyümüş ama henüz bebeği göremedik pazartesi inşallah sen naptın
Kız bi dur allasen bende dün birini gördüm diğerini göremedik. Doktor boş gebeliktir deyip göndermedi görünmemesi yok olduğu anlamına gelmez milimlik kaymaya bebek görünmeyebilir haftaya tekrar gel dedi. Hemen moralini bozma. İlk ikizlerimde de böyle olmuştu birini daha sonra gördük. Moralini bozup stres yapma.Merhaba canım bugün Dr A gittim iki kese vardı. Tek kalp atışı göründü .tek kese boş göründü. Bir tanesi kaybolacak boş gebelik dedi![]()
Karnıma cihazı koyar koymaz bebeği biz bile hemen gördük kalp atışını gördük. Doktor diğerine geçti onda göremedi sonra gördüğümüz keseye geri döndü az önce gördüğümüz bebek kayboldu tekrar bulamadık:)) doktor oradan örnek verdi milimlik kaymayla bebeği göremeyebilirsin bu bebeğin olmadığı anlamına gelmez dedi. Hatta keseler kayboldu. Doktor dedi alla alla güzel gidiyorduk nereye kayboldular dedi. Biraz gaz var o etkilemiş keseler kapandı. Gaz bile görüşümüzü engelledi. Sabret bebeğin seninleMerhaba canım bugün Dr A gittim iki kese vardı. Tek kalp atışı göründü .tek kese boş göründü. Bir tanesi kaybolacak boş gebelik dedi![]()
Ayy ne bileyim Dr um iyi bir dr. Bir sürü açıdan baktı keseye. Tekinde bebek var kalp atışı var. Tekinde hiçbir açıdan görünmedi. İçi hep boş göründü. Nede çok alışmışım ikisine. İnşallah dediğin gibi olur ikiside sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir.Kız bi dur allasen bende dün birini gördüm diğerini göremedik. Doktor boş gebeliktir deyip göndermedi görünmemesi yok olduğu anlamına gelmez milimlik kaymaya bebek görünmeyebilir haftaya tekrar gel dedi. Hemen moralini bozma. İlk ikizlerimde de böyle olmuştu birini daha sonra gördük. Moralini bozup stres yapma.
İnşallah öyledir yaa hemencecik alışmışım ikiz bebişlere:) :) aslında herşeyi biliyorum ama yinede stres yapıyorum nedense. Bir tanesinin kalp atışını duydum o beni çok mutlu etti anlatamam. Bu sefer ilk defa eşimi götürdüm hastaneye kalp atışlarını duymak için. Eşim çok heyecanlı idi. Böyle olunca oda üzüldü. Birde hastane prosedürleri yordu. Radyoloji ultrason cihazları daha iyi olduğu için birde orda baktıralım dedi dr. Bugünde radyolojide sıra yoktu perşembeye kaldı. Eşimde hiç anlamaz hastane işlerinden neden şimdi değil ama acil öğrenmemiz lazım diye endişelendi tabi.Karnıma cihazı koyar koymaz bebeği biz bile hemen gördük kalp atışını gördük. Doktor diğerine geçti onda göremedi sonra gördüğümüz keseye geri döndü az önce gördüğümüz bebek kayboldu tekrar bulamadık:)) doktor oradan örnek verdi milimlik kaymayla bebeği göremeyebilirsin bu bebeğin olmadığı anlamına gelmez dedi. Hatta keseler kayboldu. Doktor dedi alla alla güzel gidiyorduk nereye kayboldular dedi. Biraz gaz var o etkilemiş keseler kapandı. Gaz bile görüşümüzü engelledi. Sabret bebeğin seninle
10ekim son adet 14ekim filanda yumurtlama. Doktorun vajinal mi bakıyor. Bekle bakalım canım görürüz inşallahİnşallah öyledir yaa hemencecik alışmışım ikiz bebişlere:) :) aslında herşeyi biliyorum ama yinede stres yapıyorum nedense. Bir tanesinin kalp atışını duydum o beni çok mutlu etti anlatamam. Bu sefer ilk defa eşimi götürdüm hastaneye kalp atışlarını duymak için. Eşim çok heyecanlı idi. Böyle olunca oda üzüldü. Birde hastane prosedürleri yordu. Radyoloji ultrason cihazları daha iyi olduğu için birde orda baktıralım dedi dr. Bugünde radyolojide sıra yoktu perşembeye kaldı. Eşimde hiç anlamaz hastane işlerinden neden şimdi değil ama acil öğrenmemiz lazım diye endişelendi tabi.Rabbim sağlık sıhhatli hayırlı birer evlat versin hepimize. Bu arada senin som adet tarihin ve yumurtlama tarihin neydi. Çok yakındı diye hatırlıyorum.
4 Ekim sat 19 Ekim tahmini yumurtlama benimde. Karından bakıyor 2 seferdir.10ekim son adet 14ekim filanda yumurtlama. Doktorun vajinal mi bakıyor. Bekle bakalım canım görürüz inşallah
14 Ekim yazmışım 24 Ekim olacaktı. Hayırlısı inşallah sağlıklı olsunlarda. Benimde hep karından bakar yumurta takibini vajinal yapıyordu ama4 Ekim sat 19 Ekim tahmini yumurtlama benimde. Karından bakıyor 2 seferdir.
İlk vajinal bakmıştı. İkiside sağlıklı olsun beklemeye razıyım. Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin.
Bende şaşırdım 4 gün sonra yumurtlayorsun diye. En iyisi beklemek galiba eski postları okuyorum böyle olan var mı diye. Kiminin ikiz devam etmiş kimisi tek bebek. İnşallah senin dediğin gibi olur ikiside tutunur. Enteresan olan iki keseninde aynı boyutta olması birbirine çok yakın olması ve birinin bomboş görünmesi.14 Ekim yazmışım 24 Ekim olacaktı. Hayırlısı inşallah sağlıklı olsunlarda. Benimde hep karından bakar yumurta takibini vajinal yapıyordu ama
Tarihlerimiz çok yakın. Bakalım zaman ne gösterecek. Bu kadar umutlu olman banada umut veriyor.14 Ekim yazmışım 24 Ekim olacaktı. Hayırlısı inşallah sağlıklı olsunlarda. Benimde hep karından bakar yumurta takibini vajinal yapıyordu ama