- 24 Mart 2017
- 684
- 536
- 103
- Konu Sahibi beyazkelebekt
Aslında yaptıktan sonra belli belirsiz bölgeydi bekledikçe böyle sacma sapan bir renk oldu golgelikNr kadar bekledi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında yaptıktan sonra belli belirsiz bölgeydi bekledikçe böyle sacma sapan bir renk oldu golgelikNr kadar bekledi.
İnşallah caniminşallah hamılesındır canım bende bugun yaptım test ıkı uc saat sonra sılık cızgı oldugunu farkettım ama ıste 10 dk sonrası gecersız denılıyo hep ama bakalım
Canım ya bende seni arıyorum. Profil fotonu değişince başkasıyla konuşuyorum sandım. Ses çıkmadı ne yaptı acaba diye ararken farkettim:)) inşallah haftaya kese fotoğraflarımızı paylaşırız bencebbebeğin seninleSenin maşallah guzel be düzenli bir artis var. Devami gelir insaallah. Benim gecen sali 14.4 cuma günü 79.5 bugun 1627 artis cok fazla.
Evet canım. Ben her iğnemden sonra arıyordum böyle sıralı testleri, karşılaştırma yapabilmek için. Kendim pozitif görünce kanda da yapmaya devam ettim paylaşmak için. 12.gün yazanda kan verip 21,5değeri gördüm kanda.canm bu alttaki testler catlatma ignesinin 11. gününde itibare n yaptiklarinmii
Çok çok teşekkür ederim, Rabbim her isteyene en tez zamanda nasip etsin inşallahya söylemeden edemeyeceğim 41 bucukkere maşallah subhanallah yavrun çok tatlı ya min-nan burunlu min-nan ağızlı tospik yanaklı maşallah yavruyla ya rabbimsagsaglim kucağına verdin kiz 'di degilmiLezzetliCipetpet
çok şükür rabbime binlere şükür inşalalh 3 tane veren rabbim 4. yüde verir bize dileyen herkese okadar çok istiyoruz ki büyükten küçüğe hepimizÇok çok teşekkür ederim, Rabbim her isteyene en tez zamanda nasip etsin inşallahelhamdulillah binlerce kere
Evet kız canımsenin de maşallah 3 evladın varmış, Allah bağışlasın
![]()
11 ve 12 aynı gibi ama 11de su içmedim 12de 3lt fazla su içmiştim 12.gün 68 çıktı benimki erken döllenmiş demekEvet canım. Ben her iğnemden sonra arıyordum böyle sıralı testleri, karşılaştırma yapabilmek için. Kendim pozitif görünce kanda da yapmaya devam ettim paylaşmak için. 12.gün yazanda kan verip 21,5değeri gördüm kanda.![]()
canim benm geçen ay 11. gün tamamen negatifti geçen ay 5. gün yapmıştım. ilk test koyulugu nasil diye baya koyu idi ama bu ay 4. gün yaptım bu şekilde silik cıktıEvet canım. Ben her iğnemden sonra arıyordum böyle sıralı testleri, karşılaştırma yapabilmek için. Kendim pozitif görünce kanda da yapmaya devam ettim paylaşmak için. 12.gün yazanda kan verip 21,5değeri gördüm kanda.![]()
Amin, inşallah verir canım. Bi dualarımızı edelim, Rabbim kabul eder inşallahçok şükür rabbime binlere şükür inşalalh 3 tane veren rabbim 4. yüde verir bize dileyen herkese okadar çok istiyoruz ki büyükten küçüğe hepimiz
Kişiden kişiye, gebelikten gebeliğe değişiyor tabi bu değerler canım ama maşallah ne güzel öğrenmişsin 68le11 ve 12 aynı gibi ama 11de su içmedim 12de 3lt fazla su içmiştim 12.gün 68 çıktı benimki erken döllenmiş demek
Bu ay iğneye erken cevap verdi yumurtalar. Normalde 16-17 çatlatma iğnesi olurdum bu ay 14.gün iğne yapıldı canımAmin, inşallah verir canım. Bi dualarımızı edelim, Rabbim kabul eder inşallah
Kişiden kişiye, gebelikten gebeliğe değişiyor tabi bu değerler canım ama maşallah ne güzel öğrenmişsin 68leRabbim sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin
![]()
Benm 17. gün oldu iğne geçen ay 15 de olmuştum ama geçen ay yumurta boyutu 18 mm di bu ay 20 mmBu ay iğneye erken cevap verdi yumurtalar. Normalde 16-17 çatlatma iğnesi olurdum bu ay 14.gün iğne yapıldı canım
OO çok iyi. Benim 16-20 bakalım hangisi tuttu. Sen kan vermedin demiBenm 17. gün oldu iğne geçen ay 15 de olmuştum ama geçen ay yumurta boyutu 18 mm di bu ay 20 mm
İlk günlerin test sonucunun zaten bir anlamı yok canım. Ona takılma bile. İnşallah 11.günden sonra pozitif görürsün :)canim benm geçen ay 11. gün tamamen negatifti geçen ay 5. gün yapmıştım. ilk test koyulugu nasil diye baya koyu idi ama bu ay 4. gün yaptım bu şekilde silik cıktı Eki Görüntüle 2204063
Maşallah erken döllenme olmuş gerçekten canım, ne güzel yumurtaların da kaliteli gelişmiş hem de :) Benim 18.gün iğnem olmuştu, hatta geç döllenme diye sat ım ileri alınacaktı aslında ama bebeğin gelişimi gerçek sat a uygun ilerleyince oynama yapmadı doktorumBu ay iğneye erken cevap verdi yumurtalar. Normalde 16-17 çatlatma iğnesi olurdum bu ay 14.gün iğne yapıldı canım
Önemli olan zaten değer değil ilerleme inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız. Evet seninsgeç olmusİlk günlerin test sonucunun zaten bir anlamı yok canım. Ona takılma bile. İnşallah 11.günden sonra pozitif görürsün :)
Maşallah erken döllenme olmuş gerçekten canım, ne güzel yumurtaların da kaliteli gelişmiş hem de :) Benim 18.gün iğnem olmuştu, hatta geç döllenme diye sat ım ileri alınacaktı aslında ama bebeğin gelişimi gerçek sat a uygun ilerleyince oynama yapmadı doktorum
bende 17. gün vuruldum iğne canm 20mm de ydi bu testi hani hcg hormonu çokmu vücutta diye yaptimİlk günlerin test sonucunun zaten bir anlamı yok canım. Ona takılma bile. İnşallah 11.günden sonra pozitif görürsün :)
Maşallah erken döllenme olmuş gerçekten canım, ne güzel yumurtaların da kaliteli gelişmiş hem de :) Benim 18.gün iğnem olmuştu, hatta geç döllenme diye sat ım ileri alınacaktı aslında ama bebeğin gelişimi gerçek sat a uygun ilerleyince oynama yapmadı doktorum
Yok kuzum iğne 17. günde vuruldum onu demek istedim ahh keşke 17. günde olsaydim şuan 5. gundeyim dahaOO çok iyi. Benim 16-20 bakalım hangisi tuttu. Sen kan vermedin demi
Doktor takibi daha garantiKızlar ovulasyon testi ile denemek ve doktorda yumurtlama takibi yaptırmak arasındaki fark nedir ? Bende bu ay tutmazsa doktor takibi ile mi yapsam diye düşünüyorum....
Çok sık olarak mı çağırıyor canım doktor. İlaç falan verdi mi sanaDoktor takibi daha garanti