- 9 Haziran 2016
- 821
- 274
- 103
- Konu Sahibi beyazkelebekt
Dis geceli yada baska bir sey olmasindansa ikiz saglikli gebelige razıyım. Allahin izni ileSenin 76 iken benim 68idi senin çoğul ihtimalin var bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dis geceli yada baska bir sey olmasindansa ikiz saglikli gebelige razıyım. Allahin izni ileSenin 76 iken benim 68idi senin çoğul ihtimalin var bence
Ben tedavi sürecşnde olduğum için oldu bitti sürprizlik durumum yoktu maalesef :)) ilk hamileliğimdi süpriz olmuştu. 6 ay hiç adet görmeden hamile kaldım ilk değerim 340idi birbhafta sonra kese gördük:))Tam zamani oluyor. Erken ogrenince hamileliği kese gorundu ku kalbi attimi diye düşünmekten cakit geçmiyor. Ay bize erken ogrensek dert gec ogrensek dert. Tabi guzel dertler bunlar. Rabbim isteyen herkese tattirsin bu dertleri.
Rabbim sağlıklı doğduğunu görmeyi nasip etsin:)) bu bizim için supriz denilebilir. Yumurtlama takibi yapmıştım ama merkatan vede bir arkadasimla birlikte yapmistik adetlerim düzensiz oldugu için. Arkadaşım icin cok vebegi olsun diye ugrasirken bir anda benim oldu.Ben tedavi sürecşnde olduğum için oldu bitti sürprizlik durumum yoktu maalesef :)) ilk hamileliğimdi süpriz olmuştu. 6 ay hiç adet görmeden hamile kaldım ilk değerim 340idi birbhafta sonra kese gördük:))
Var gibi sanki adetine na kadr varrSizce gebelik Var mı
Benimde böyledi yok gibiydi ama varmış. Seninde hayalet çizgi var bekleyemezseniz yarın tekrarla ve koyulaşmayı takip et. Bu kadar erken öğrenmekte iyi olmuyor söyleyelim:)Adetime 5 gun var kizlar testim boyle cikti yok biseu dimii yaa
Benimde böyledi yok gibiydi ama varmış. Seninde hayalet çizgi var bekleyemezseniz yarın tekrarla ve koyulaşmayı takip et. Bu kadar erken öğrenmekte iyi olmuyor söyleyelim:)
Bak karşılaştır. Adetim çatlatma iğnesinin 15-16 gibi geliyorHadi canimm aa demek ben deilimm goren ama ne bilimm daha 5 gunum var ve kararsiz kaldim hep umitsiz oldugum icin insallah vardir ama canimm
Bak karşılaştır. Adetim çatlatma iğnesinin 15-16 gibi geliyorEki Görüntüle 2204328
Çatlatma iğnesinden sonraki günlerCanim bu 9 10 yazdigin iliskiden sonrami oluo anlamadim k bakma
Anladim o hesabi bilmiorjm ya canim karistirdim varsa insallah benimda 2 gune koyulasir ozamanÇatlatma iğnesinden sonraki günler
Bu kadar çizgi çıktıysa değişimi yarın bile görebilirsin ama bekleyebiliyorsan en az 15 gün bekle herşey aradan çıksın:))Anladim o hesabi bilmiorjm ya canim karistirdim varsa insallah benimda 2 gune koyulasir ozaman
Bu kadar çizgi çıktıysa değişimi yarın bile görebilirsin ama bekleyebiliyorsan en az 15 gün bekle herşey aradan çıksın:))
Merhaba test yaptırdınız miAyy bacimm okadrr bekleyemem patlarim catlarimm bir emin olsamm baska bisey istemiorum ben ayy insallah vardir kasiklarimdada bir hareketlilik var
Canım dr a gittin miBu kadar çizgi çıktıysa değişimi yarın bile görebilirsin ama bekleyebiliyorsan en az 15 gün bekle herşey aradan çıksın:))
Haftaya cumartesi gideceğim. Bugün son kanı verdim. Sonuç çıkınca paylaşırım. Sen ne yaptın kanda takip etmiyor musun?? Gidişat nasılCanım dr a gittin mi
Maşallah cok guzel gidiyor Ben daha baktirmadim.68-150-300-650 çıkmış canım. İki kat iki kat gidiyor. Tek bu bebek. İlk bebeğimde de böyle iki kat gidiyordu.
Şükür. Senden de güzel haberler alacağız. Kese görünmeyince kandan takip edelim demedi mi doktor? Madem dış gebelikten şüpheleniyor neden takip istemedi onu anlamadım. Sen sağlıkçısın daha iyi bilirsin amaMaşallah cok guzel gidiyor Ben daha baktirmadim.