canım yumurtlama dönemi takvime göre bir hafta biz üçüncü günü yaptık hem eşimde oruç tutyo hemde fabrikada vardiyada çalışıyo anlıyacağın gündüz oruç gecede yok o yüzden yapamayız aynen Rabbim hayrlısını versin inşallah:)Canim 72 saat sperm kaliyo yumurtlama doneminde yapamazsan ertesi günü yapma ihtimalin varsa yap yoksa da nasip deriz canim Allah ne eylerse guzel eyler
Amin canim hayorlisiniz versincanım yumurtlama dönemi takvime göre bir hafta biz üçüncü günü yaptık hem eşimde oruç tutyo hemde fabrikada vardiyada çalışıyo anlıyacağın gündüz oruç gecede yok o yüzden yapamayız aynen Rabbim hayrlısını versin inşallah:)
Amin canım sen daha olmadın mıAmin canim hayorlisiniz versin
Olmadim canim ama agrim varAmin canım sen daha olmadın mı
[/QUOTE]İnşallah olmazsın canım hber ver
Olmadim canim ama agrim var
Daha olmadın mı? CanımHaber ederim canm
Canim insallah vardir sen bir doktoruna görünArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Dun aksam oldum adet test yaptirdi doktor negatif cikti akşamda adet oldum nasipDaha olmadın mı? Canım
Canım adetine 10 gün varken normal değil adetlerin düzünlemi kahve lekenin üstünden 3 gün geçerse test yap çıkar yerleşme kanamasından 3 sonra testte çıkıyoArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Nasip kısmet canım inşallah en kısa zmnda olurDun aksam oldum adet test yaptirdi doktor negatif cikti akşamda adet oldum nasip
Hadi hayirlsii canim insallah olurBenimde canım 10 gnüm var beklemedeyim bu ay bşeyler hiseddiyorum bakalım kısmet:)
Aynen canim yok cok sukur iyim eskisi gibi degilimAmin amin inşallah canım morelini de bozma sen Allah erteliyosa daha iyisini verceği içindir
İyi Allah iylik versn dün bi arkadaşım geldi çocuğu üç senedir olmuyo sorun hiç bşeyi de yok eşinkide yok olmuyo kısmetten öteye gidilmiyo diğer arkadşım da geldi hamileydi karnında öldü kürtaj oldu 3 ay snra yine hamile olduAynen canim yok cok sukur iyim eskisi gibi degilim
Stresten uzak durmamiz lazim aklimiza gelmemesi gerekiyo yoksa olmaz canimİyi Allah iylik versn dün bi arkadaşım geldi çocuğu üç senedir olmuyo sorun hiç bşeyi de yok eşinkide yok olmuyo kısmetten öteye gidilmiyo diğer arkadşım da geldi hamileydi karnında öldü kürtaj oldu 3 ay snra yine hamile oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?