Ayy hadi inşallah canım hamilesindir :)Canim ben kolmen kullandıktan sonra yumurtlama donemimdesenin gibi sikayetim oldu bir gun boyunca agridi doktora gittim yumurtan catlamis dedi suan beklemedeyim adetime 4 gun var ve 3 gundur hafif kasik ağrısı var hamilemiyim bilmiyorum bakaljm
Insallah canim uzun zamandir istiyoruz Allah su mubarek gündenasip eder insallah hayirlisiylaAyy
Ayy hadi inşallah canım hamilesindir :)
Ne kadardır istiyorsunuz ben 8 aydır istiyorum 8 aylıkta evliyim:)Insallah canim uzun zamandir istiyoruz Allah su mubarek gündenasip eder insallah hayirlisiyla
3 yil olacak ekim ayında bana ama ben 2018 eylül ayinda istedim ilk 2 ay Stresten ara kanamam olmuştu üst üste sonra çevredeki insanların baskısı benim çok istemem çocuk olmasını engelledi En sonunda da Klomen tedavisine başladık Ortada hiçbir sorun yok iken bu tedavi uygulamaya başladım �nşallah var sonucunda alırım inşallah sen de bu ay sonucunu alırsın Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasınNe kadardır istiyorsunuz ben 8 aydır istiyorum 8 aylıkta evliyim:)
amin inşallah canım bu ay Rabbim nasip etsin inşallah bebişini çevreyi sakın takma bana da aynısını yaptılar hatta komuşuz leblebi tozu getirdi3 yil olacak ekim ayında bana ama ben 2018 eylül ayinda istedim ilk 2 ay Stresten ara kanamam olmuştu üst üste sonra çevredeki insanların baskısı benim çok istemem çocuk olmasını engelledi En sonunda da Klomen tedavisine başladık Ortada hiçbir sorun yok iken bu tedavi uygulamaya başladım �nşallah var sonucunda alırım inşallah sen de bu ay sonucunu alırsın Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
Aynen canim takmıyorum artik eger hic doktora gitmediysen git ama kimsenin haberi olmasin direk kolmene basla ben doktora gityim doktor beni 5 ay bekletti sonra basladi kolmene bizim iliski duzenli degildi o yuzden de olmaz dedi doktoramin inşallah canım bu ay Rabbim nasip etsin inşallah bebişini çevreyi sakın takma bana da aynısını yaptılar hatta komuşuz leblebi tozu getirdiAllah hayrlı evlat nasip etsn inşallah hepimize:)bzmki de 8 ay oldu ama herks doktra gitmemi söylüyo:/
Incir havuc kuru yap diyolar belini cektir diyolar neler neler sen dinleme bel cekme yada leblebi tozunuAynen canim takmıyorum artik eger hic doktora gitmediysen git ama kimsenin haberi olmasin direk kolmene basla ben doktora gityim doktor beni 5 ay bekletti sonra basladi kolmene bizim iliski duzenli degildi o yuzden de olmaz dedi doktor
Yok daha hiç gitmedim bu ayda olmassa inşallah giderim klomende folik asit gibi bşey mi kısmet işi bu bebek 22 yaşındayım bakalım:)Aynen canim takmıyorum artik eger hic doktora gitmediysen git ama kimsenin haberi olmasin direk kolmene basla ben doktora gityim doktor beni 5 ay bekletti sonra basladi kolmene bizim iliski duzenli degildi o yuzden de olmaz dedi doktor
Bana da sallan dediler demirden bu gidişle hastanelik olcazIncir havuc kuru yap diyolar belini cektir diyolar neler neler sen dinleme bel cekme yada leblebi tozunueger doktora gidersende kkmseye soyleme ilac kullnirsanda
Folik asit kullan birakma depolamadigi icin zararıyok sana folik asit gibi degil kolmen yumurtani büyütüyor adetin ucuncu gunu basliyosun 5 gun atiyosun ilk omce gunde bir kere sonra adet bitiminde iliskiye girmeye baslayacaksiniz ilac bittikten bir hafta sonra doktora gideceksin mutlaka doktor yumurtlarina bakacak eger buyuyup catlamissa iliskiye devam edin 15 gun si ra gel diyecek yumurta catlamadiysa catlatma ignesi verecek ogun mutlaka saglik ocaginda yada acil dr gobekte vurdurun o gunun ertesi gunu 3 gun ust uste iliskiye gireceksiniz agirniz olursa iyoye isaretmis sonea adegin 3 gun gectikten sonra doktora gideceksin ben yapmistim olmadi benim ilk ayda bu ikinci kolmen kullanmam ama catlatma ignesi vermedi kendi çatlamış belki senin yumurtam yarim cayliyodur benumki gibi bu yardimci olur yada bunlara gerek kalmaz olursun insallah hamilrYok daha hiç gitmedim bu ayda olmassa inşallah giderim klomende folik asit gibi bşey mi kısmet işi bu bebek 22 yaşındayım bakalım:)
Yaşın cok küçükYok daha hiç gitmedim bu ayda olmassa inşallah giderim klomende folik asit gibi bşey mi kısmet işi bu bebek 22 yaşındayım bakalım:)
Hemen kalirsin inşallahYaşın cok küçük
Aynen:)kısmet artık inşallah:)Yaşın cok küçük
Peki ben doktora gitmesem eğer adet olursam gidip eczaneden alsam senin dediğin gibi kullansam öyle olur muFolik asit kullan birakma depolamadigi icin zararıyok sana folik asit gibi degil kolmen yumurtani büyütüyor adetin ucuncu gunu basliyosun 5 gun atiyosun ilk omce gunde bir kere sonra adet bitiminde iliskiye girmeye baslayacaksiniz ilac bittikten bir hafta sonra doktora gideceksin mutlaka doktor yumurtlarina bakacak eger buyuyup catlamissa iliskiye devam edin 15 gun si ra gel diyecek yumurta catlamadiysa catlatma ignesi verecek ogun mutlaka saglik ocaginda yada acil dr gobekte vurdurun o gunun ertesi gunu 3 gun ust uste iliskiye gireceksiniz agirniz olursa iyoye isaretmis sonea adegin 3 gun gectikten sonra doktora gideceksin ben yapmistim olmadi benim ilk ayda bu ikinci kolmen kullanmam ama catlatma ignesi vermedi kendi çatlamış belki senin yumurtam yarim cayliyodur benumki gibi bu yardimci olur yada bunlara gerek kalmaz olursun insallah hamilr
Bak ben folik asiti kafama gore aldim doktor kizdi mg mi cok yuksek dedi baska önerdi klomen recetesiz verilmiyo ve sakin doktortavsiye etmeden kullanma çünki yarari oldugu gibi zarari da var her ilac gibi cogu kadinlarxa kis yapiyo insallah olmazsin ama olursan mutlaka doktora git canim bir de sende tahlil istiyecek hormon testi planli gebelik her zaman iyidir biz karar verdik ve doktora gittim bana bir suru test yapti belki tedavi olman gerekecek birşeyler cikar insallah çıkmaz tabiki de belki de hormanlarla ilgili birseyler cikar planli gebelik hem anne icin hem bebek icin cok onemli canimPeki ben doktora gitmesem eğer adet olursam gidip eczaneden alsam senin dediğin gibi kullansam öyle olur mu
Insallah canim kesinlikle git doktora canim kullandığın folik asiti de doktora götür ve kullanmaya devam et ben sordum doktoea bir zarari yok kullan dediAynen:)kısmet artık inşallah:)
Sallanirsan eger bebek varsa tutunmaz düşer Allahim ne cahil milletimiz var bizde bir umut diyoz bazen uyuyoz doktora gidersen haberim olsunBana da sallan dediler demirden bu gidişle hastanelik olcaztamam canım bu ayı bekliyeyimde :)
Doktora gidip banada yazarsan cok sevinirimBana da sallan dediler demirden bu gidişle hastanelik olcaztamam canım bu ayı bekliyeyimde :)
Anladım canım dediğine uycam bu ayda olmazsa doktkra gidersem inşallah seni bilhilendirrim kafana göre ilaç alınmaz tabiki doktorda haklıBak ben folik asiti kafama gore aldim doktor kizdi mg mi cok yuksek dedi baska önerdi klomen recetesiz verilmiyo ve sakin doktortavsiye etmeden kullanma çünki yarari oldugu gibi zarari da var her ilac gibi cogu kadinlarxa kis yapiyo insallah olmazsin ama olursan mutlaka doktora git canim bir de sende tahlil istiyecek hormon testi planli gebelik her zaman iyidir biz karar verdik ve doktora gittim bana bir suru test yapti belki tedavi olman gerekecek birşeyler cikar insallah çıkmaz tabiki de belki de hormanlarla ilgili birseyler cikar planli gebelik hem anne icin hem bebek icin cok onemli canim
Aynen ya napalım umut edince inanır mısın adet olsam bile diyorum ki belki adet kanamasj değil üstüne görmedir fln diyorum tamam canım inşallah haber verrim sanaSallanirsan eger bebek varsa tutunmaz düşer Allahim ne cahil milletimiz var bizde bir umut diyoz bazen uyuyoz doktora gidersen haberim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?