Selam Kızlar,
Mesajları okuduğum kadarıyla bebek istiyoruz lakin ne yaparsak yapalım olmuyor. Bende sizlerden biri olarak 2 yıldır uğraştığımı söyleyebilirim. İlk aşamam de hiçbir sorun yok denildi sonrasında prolaktin(süt hormonu) yüksek çıktı ona ''Dostinex'' ilaç verilip düşürüldü. Sonrasında bir şeyin yok normal yolla denemeye devam dediler bu esnada 3-4-5 doktor oldu hepsine gittim hepsi aynı şeyi söylediler bir şeyin yok olacak dene dediler. bu süreç içerisinde yaptırmadığım test film kalmadı rahim filmine kadar yaptırdım tek derdim rahmimin hafif ters olması bunun dışında her şey normal denildi. Artık aşılama kararı vermeye başladım iken arkadaşımın ısrarı üzerine Gebze Medical Park da Çağatay Bey'e gitmemi istedi. Ve gidip 2 yılda yaptırdığım testleri filmleri ultrosunları gösterdim ve rahimde poliplerin olduğunu söyledi bazen gebeliği engellediğini söyledi. Ve hiçbir doktor farketmemiş ki filmimde bile polip? konulup araştırılması söylenmiş. Bunun üzerine ufak ameliyat ile alındı polipler temizlendi. Ve öğrendim ki TSH yüksekmiş bu sefer buna yönelip bunu düşürmemiz gerek dediler. Ailemde genetik teyzelerimdede var TSH yüksekliği ve ömürlük ilacım oldu levotrin50 mg ilac kullanıyorum artık. Doktorumun dediği en az 2 ye inmesi gerek dedi çok şükür 1,6 düştü ve 2 ayda bir test yaptırıyorum biraz pimpirikli olduğum için neyden şüphelenirsem hemen yaptırıyorum. Ameliyat sonrasında gebe olamazsan aşılama ile başlarız ama tüp bebeğin tutma şansımında her doktorun söylediği gibi %99 cevabı aldım. Ve 2 yıl içinde ne duydum ise hepsini denedim ama olmadı her şey Allah dan diyorum artık. Çok kolay olarak görünsede aslında zor her şeyin başı stres sıkıntı. Ameliyatımı olalı 3 ay oldu ve artık denemeye başlamamı söyledi eğer tutmaz ise Kocaeli Umuttepe Araştırma Hastanesinde Emek Doğer'e aşılama ve sonrasında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Çevremde gidip yaptıranların şuan bebekleri doğdu. Özele gidip 10.000 ile 100.000 TL vermek yerine araştırma hastanesinde yaptırmak daha mantıklı geliyor nedense. Allah herkese sağlıklı bir bebiş nasip etsin düşündüğümde aslında geç olsun ama sağlıklı olsun diyorum ama ah bu sabır :)