Gebeliğe Hazırlık Gebelik mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ya napalım umut edince inanır mısın adet olsam bile diyorum ki belki adet kanamasj değil üstüne görmedir fln diyorum tamam canım inşallah haber verrim sana
Stres kuzum unutmaya çalış

Anladım canım dediğine uycam bu ayda olmazsa doktkra gidersem inşallah seni bilhilendirrim kafana göre ilaç alınmaz tabiki doktorda haklı
Doktor bana dediki stres yapmaya devam edrrsn olmaz ben de unutmaya calisiyorum is ariyorun calisirsam unuturum tamamen yoksa zor olmasi

Canım yumurtlama belirtisidir, bu zamanları iyi değerlendirin.. şu mübarek günlerde rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.

Canım yumurtlama belirtisidir, bu zamanları iyi değerlendirin.. şu mübarek günlerde rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.
Yumurtlamadan once o gun ve sonradan 2 gun oyunca yaptik ramazanlim olunca daha yapamadik insallah olmistur 4 gun dur kasik agrim var beyaz akinti gibi. Irsey geliyo diyolar o gelmedi ben de adetime de 3 gun kaldi bakalim ne olacak

Doktor bana dediki stres yapmaya devam edrrsn olmaz ben de unutmaya calisiyorum is ariyorun calisirsam unuturum tamamen yoksa zor olmasi
Aynen bu stres zaten bizi öldürcek merak ediyoruz bebeği yani hamile oldğumuzu bi öğrensek yeter

Amin amin inşallah canım bugünde değerlendirdik de bakalım kısmet:)

Yumurtlamadan once o gun ve sonradan 2 gun oyunca yaptik ramazanlim olunca daha yapamadik insallah olmistur 4 gun dur kasik agrim var beyaz akinti gibi. Irsey geliyo diyolar o gelmedi ben de adetime de 3 gun kaldi bakalim ne olacak
Ayy hadi inşallah bebiş vardır hiç belli olmaz bu işleer herkeste aynı belirti olcak diye bşey yok

Gündüz oruç oluyo akşam da zar zor oluyo aynen bizdede:)

Tamam canım no stres:)bugünü de değerlendirdik senin dediğin kasık ağrısı sanki çok hafif hisettim ama nedense rahim ağzımda ağrıdı eşim sanki önü kapalıydı dedi
Oyle ağrılar oluyo iliski sirasinda doktora gidince bu sikayetleri mutlaka soyle

Bugum beyaz akintim olfu adetime 3 gun var o dedikleri akinti mi acaba benimkide

Bugun beyaz akinti geldi 3 damla banyodayken farkettim adetime 3 gun kaldi hafif kasik agrisi var goguslerde sisme var baska da birsey yok
İnşallah hamilelik belirtisidir ya bu 3 günde geçmez artık benimki kaç önce akıntım çok olmasına rağmen adet olmştm inşallah sen olmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…