Tamam cnım yazarım kısmet bakalım yumurtalık günlerimin içindyim belli akıntım çok oldu bugün inşallah tutar ya:)Doktora gidip banada yazarsan cok sevinirim
Ayy insallahhhTamam
Tamam cnım yazarım kısmet bakalım yumurtalık günlerimin içindyim belli akıntım çok oldu bugün inşallah tutar ya:)
Stres kuzum unutmaya çalışAynen ya napalım umut edince inanır mısın adet olsam bile diyorum ki belki adet kanamasj değil üstüne görmedir fln diyorum tamam canım inşallah haber verrim sana
Doktor bana dediki stres yapmaya devam edrrsn olmaz ben de unutmaya calisiyorum is ariyorun calisirsam unuturum tamamen yoksa zor olmasiAnladım canım dediğine uycam bu ayda olmazsa doktkra gidersem inşallah seni bilhilendirrim kafana göre ilaç alınmaz tabiki doktorda haklı
Yumurtlamadan once o gun ve sonradan 2 gun oyunca yaptik ramazanlim olunca daha yapamadik insallah olmistur 4 gun dur kasik agrim var beyaz akinti gibi. Irsey geliyo diyolar o gelmedi ben de adetime de 3 gun kaldi bakalim ne olacakCanım yumurtlama belirtisidir, bu zamanları iyi değerlendirin.. şu mübarek günlerde rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.
Aynen bu stres zaten bizi öldürcek merak ediyoruz bebeği yani hamile oldğumuzu bi öğrensek yeterDoktor bana dediki stres yapmaya devam edrrsn olmaz ben de unutmaya calisiyorum is ariyorun calisirsam unuturum tamamen yoksa zor olmasi
Amin amin inşallah canım bugünde değerlendirdik de bakalım kısmet:)Canım yumurtlama belirtisidir, bu zamanları iyi değerlendirin.. şu mübarek günlerde rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.
Aynen yumrutalık günüdür:)Hamilelik icin mumkun degil.
Ayy hadi inşallah bebiş vardır hiç belli olmaz bu işleer herkeste aynı belirti olcak diye bşey yokYumurtlamadan once o gun ve sonradan 2 gun oyunca yaptik ramazanlim olunca daha yapamadik insallah olmistur 4 gun dur kasik agrim var beyaz akinti gibi. Irsey geliyo diyolar o gelmedi ben de adetime de 3 gun kaldi bakalim ne olacak
Tamam canım no stres:)bugünü de değerlendirdik senin dediğin kasık ağrısı sanki çok hafif hisettim ama nedense rahim ağzımda ağrıdı eşim sanki önü kapalıydı dediStres kuzum unutmaya çalış
Gündüz oruç oluyo akşam da zar zor oluyo aynen bizdede:)Yumurtlamadan once o gun ve sonradan 2 gun oyunca yaptik ramazanlim olunca daha yapamadik insallah olmistur 4 gun dur kasik agrim var beyaz akinti gibi. Irsey geliyo diyolar o gelmedi ben de adetime de 3 gun kaldi bakalim ne olacak
Oyle ağrılar oluyo iliski sirasinda doktora gidince bu sikayetleri mutlaka soyleTamam canım no stres:)bugünü de değerlendirdik senin dediğin kasık ağrısı sanki çok hafif hisettim ama nedense rahim ağzımda ağrıdı eşim sanki önü kapalıydı dedi
Seninde vardir inşallahAyy hadi inşallah bebiş vardır hiç belli olmaz bu işleer herkeste aynı belirti olcak diye bşey yok
Bugun beyaz akinti geldi 3 damla banyodayken farkettim adetime 3 gun kaldi hafif kasik agrisi var goguslerde sisme var baska da birsey yokGündüz oruç oluyo akşam da zar zor oluyo aynen bizdede:)
Bugum beyaz akintim olfu adetime 3 gun var o dedikleri akinti mi acaba benimkideCanım yumurtlama belirtisidir, bu zamanları iyi değerlendirin.. şu mübarek günlerde rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.
Tamam canım söylerim inşallahOyle ağrılar oluyo iliski sirasinda doktora gidince bu sikayetleri mutlaka soyle
İnşallah hamilelik belirtisidir ya bu 3 günde geçmez artık benimki kaç önce akıntım çok olmasına rağmen adet olmştm inşallah sen olmazsınBugun beyaz akinti geldi 3 damla banyodayken farkettim adetime 3 gun kaldi hafif kasik agrisi var goguslerde sisme var baska da birsey yok
İnşallah odur 3 gün geçeydi bi peki adet olcak gbi hissediyomusunBugum beyaz akintim olfu adetime 3 gun var o dedikleri akinti mi acaba benimkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?