Gebeliğe Hazırlık Gebelik mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aaaa Ben

İnsan kalıbıyla değil kalbiyle insandır...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
1.523
2.226
133
Selam kızlar adetten temizleneli 4 oldu temzilendğim gün eşimle değerlendirdik geceyi dün sahur vakti sağ yumurtalığama sanki batmalar oluyo yürümekte zorlandım sonra bacağıma vurdu ağrı bugünde sol yumurtalığa batmalar oldu öyle 5 sn fln belirtli olabilr mi yoksa başka bşey mi ?

Büyük ihtimal ovülasyon zamanın canım değerlendir bugünleri inşallah hamile kalırsın

Canım bu gunlerı degerlendır bende ılk kasık agrım oldu hatta denemeye devam ettıgım gunler ta bacagıma vuruyordu agrım. Sonrakı gunler belım de agrıdı sonra hamıle kalmısım. Sen her gunu bos gecme ıyı bırsey yumurtaların calısıyordur ya da döllenme oluyordur ılıskı sırasında da kasık agrın olursa guzel haberler alırsın ınsallah. Son ıkı uc gun kala ıyıce belkı eder benım ıstahım kapanıstı goguslerım dolgunlastı ayaklarım fılan usudu anladm.

Canim ben kolmen kullandıktan sonra yumurtlama donemimdesenin gibi sikayetim oldu bir gun boyunca agridi doktora gittim yumurtan catlamis dedi suan beklemedeyim adetime 4 gun var ve 3 gundur hafif kasik ağrısı var hamilemiyim bilmiyorum bakaljm

Merhana cok sevindim benimde sizin gibi belirtilerim var ama sadece goguste siskinlik ve hafif bel ve kasik agrilari yumurtlama doneminden once yumutlama donemi ve sonrasinda iki gun daha girsik iliskiye sonra daha girmedik 4 gun var adetime iliskiye girmemekle iyimi yaptik. Bilmiyorum bu ayin 17 sine gidecegim doktora adet olmazsam

Adet gunu adet olmazsan test yap cıkar duzenlı adet oluyorsan.

İ
inşallah değerlendircem canım akıntım var beyaz ayaklarım kaç gündür sanki karın altında ama 4 önce ilşki oldu hemen döllenir mi göğüslerim de bu kaç aydır hep dolgun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…