Bencede daha çok erken çünküCok erken belirti değildir
Olabilir akıntım da var:)yumurtlama belirtileri bence.
Hadi inşallah:)Belirti değil hamile kaldıysan bile saha döllenme aşamasındadır
Aynen bakalım bu ay kısmet:)bu kadar erken belirti olmaz
Selam kızlar adetten temizleneli 4 oldu temzilendğim gün eşimle değerlendirdik geceyi dün sahur vakti sağ yumurtalığama sanki batmalar oluyo yürümekte zorlandım sonra bacağıma vurdu ağrı bugünde sol yumurtalığa batmalar oldu öyle 5 sn fln belirtli olabilr mi yoksa başka bşey mi ?
Canim ben kolmen kullandıktan sonra yumurtlama donemimdesenin gibi sikayetim oldu bir gun boyunca agridi doktora gittim yumurtan catlamis dedi suan beklemedeyim adetime 4 gun var ve 3 gundur hafif kasik ağrısı var hamilemiyim bilmiyorum bakaljmSelam kızlar adetten temizleneli 4 oldu temzilendğim gün eşimle değerlendirdik geceyi dün sahur vakti sağ yumurtalığama sanki batmalar oluyo yürümekte zorlandım sonra bacağıma vurdu ağrı bugünde sol yumurtalığa batmalar oldu öyle 5 sn fln belirtli olabilr mi yoksa başka bşey mi ?
Merhana cok sevindim benimde sizin gibi belirtilerim var ama sadece goguste siskinlik ve hafif bel ve kasik agrilari yumurtlama doneminden once yumutlama donemi ve sonrasinda iki gun daha girsik iliskiye sonra daha girmedik 4 gun var adetime iliskiye girmemekle iyimi yaptik. Bilmiyorum bu ayin 17 sine gidecegim doktora adet olmazsamCanım bu gunlerı degerlendır bende ılk kasık agrım oldu hatta denemeye devam ettıgım gunler ta bacagıma vuruyordu agrım. Sonrakı gunler belım de agrıdı sonra hamıle kalmısım. Sen her gunu bos gecme ıyı bırsey yumurtaların calısıyordur ya da döllenme oluyordur ılıskı sırasında da kasık agrın olursa guzel haberler alırsın ınsallah. Son ıkı uc gun kala ıyıce belkı eder benım ıstahım kapanıstı goguslerım dolgunlastı ayaklarım fılan usudu anladm.
Ayy hadi inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:)Büyük ihtimal ovülasyon zamanın canım değerlendir bugünleri inşallah hamile kalırsın
Adet gunu adet olmazsan test yap cıkar duzenlı adet oluyorsan.Merhana cok sevindim benimde sizin gibi belirtilerim var ama sadece goguste siskinlik ve hafif bel ve kasik agrilari yumurtlama doneminden once yumutlama donemi ve sonrasinda iki gun daha girsik iliskiye sonra daha girmedik 4 gun var adetime iliskiye girmemekle iyimi yaptik. Bilmiyorum bu ayin 17 sine gidecegim doktora adet olmazsam
Amin bu mübarek aylarda allahım herkesin gönlüne göre versinAyy hadi inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:)
Canım bu gunlerı degerlendır bende ılk kasık agrım oldu hatta denemeye devam ettıgım gunler ta bacagıma vuruyordu agrım. Sonrakı gunler belım de agrıdı sonra hamıle kalmısım. Sen her gunu bos gecme ıyı bırsey yumurtaların calısıyordur ya da döllenme oluyordur ılıskı sırasında da kasık agrın olursa guzel haberler alırsın ınsallah. Son ıkı uc gun kala ıyıce belkı eder benım ıstahım kapanıstı goguslerım dolgunlastı ayaklarım fılan usudu akıntım zten var canım
inşallah değerlendircem canım akıntım var beyaz ayaklarım kaç gündür sanki karın altında ama 4 önce ilşki oldu hemen döllenir mi göğüslerim de bu kaç aydır hep dolgun:)Canım bu gunlerı degerlendır bende ılk kasık agrım oldu hatta denemeye devam ettıgım gunler ta bacagıma vuruyordu agrım. Sonrakı gunler belım de agrıdı sonra hamıle kalmısım. Sen her gunu bos gecme ıyı bırsey yumurtaların calısıyordur ya da döllenme oluyordur ılıskı sırasında da kasık agrın olursa guzel haberler alırsın ınsallah. Son ıkı uc gun kala ıyıce belkı eder benım ıstahım kapanıstı goguslerım dolgunlastı ayaklarım fılan usudu anladm.
amin inşallah canım:)Amin bu mübarek aylarda allahım herkesin gönlüne göre versin
Adetim düzenli 4 gun sonra yapayım o zaman testiAdet gunu adet olmazsan test yap cıkar duzenlı adet oluyorsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?