- 26 Nisan 2018
- 397
- 165
- 53
Bak olmuyo benim ki sebep yokStresten uzak durmamiz lazim aklimiza gelmemesi gerekiyo yoksa olmaz canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak olmuyo benim ki sebep yokStresten uzak durmamiz lazim aklimiza gelmemesi gerekiyo yoksa olmaz canim
Aynen canım 3 gün kaldı bu gün kasığım çok ağrıdı sonra ıslaklık hisettim beyaz akıntı gelmiş meraktann patladım bi var diyorum bi yok diyorum:/Stresten uzak durmamiz lazim aklimiza gelmemesi gerekiyo yoksa olmaz canim
Aynen canım inanıyorum ki vakti yok vakti gelse önünde kimse duramazBak olmuyo benim ki sebep yok
Dün akşam hasta oldum bu ayda bittş hayal kırıklığıyla kısmet bakalımStresten uzak durmamiz lazim aklimiza gelmemesi gerekiyo yoksa olmaz canim
Hayirlisi olsun canimDün akşam hasta oldum bu ayda bittş hayal kırıklığıyla kısmet bakalım
Amin inşallah canım nerelerdeydin yoktunHayirlisi olsun canim
Memlekete gittim bana orda birsey önerdiler bir pet ama almakta cekiniyorumAmin inşallah canım nerelerdeydin yoktun![]()
Memlekete gittim bana orda birsey önerdiler bir pet ama almakta cekiniyorum
Allah allah ne özelliği varmış ki bunun hadi fitil fln nysede pet ne yapablir acabaGece ve gündüz pet bunu kullanan hamile kaliyomus
Canim sakın soğan kürü deneme bebek dusunenler icin sakincaliymis onun yerine incir ve havuc kürü deneYinede dene denemekten zarar gelmez bnde soğan kürü deniyeyim dedim de tek hasta olurken bikere içtim
Izledin videosunu da birsey anlamadim arastirmak lazimAllah allah ne özelliği varmış ki bunun hadi fitil fln nysede pet ne yapablir acaba
Yok araştırayım emin olayim belki denerim sonraYinede dene denemekten zarar gelmez bnde soğan kürü deniyeyim dedim de tek hasta olurken bikere içtim
Bikere denedim de tek bikere ama kimsii onunla hamile kalmışCanim sakın soğan kürü deneme bebek dusunenler icin sakincaliymis onun yerine incir ve havuc kürü dene
Aynen araştır bebek derken ALLAH korusun kendimize zarar vermeyelimdeYok araştırayım emin olayim belki denerim sonra
Kullanmayacam canim ilac tedavisinide biraktim işe baslayacam agustosta psikolojik benimki bana göre o yuzden bebek adina yaptigim herseyden vazgececem hayilrisi olsub artikAynen araştır bebek derken ALLAH korusun kendimize zarar vermeyelimde
Bana onermediler sakin kullanma dediler sen doktoruna danış istersenBikere denedim de tek bikere ama kimsii onunla hamile kalmış
Ara vermek istiyosan sen blirsin tabi zaten artık herkes ki piskolejik hayrlısı olsun hakkında inşallah canımKullanmayacam canim ilac tedavisinide biraktim işe baslayacam agustosta psikolojik benimki bana göre o yuzden bebek adina yaptigim herseyden vazgececem hayilrisi olsub artik
En iyisi doktora danışmak canımBana onermediler sakin kullanma dediler sen doktoruna danış istersen