- 26 Nisan 2018
- 397
- 165
- 53
Kasik agrilarim var ama oda sanki adetimin 3 gunu agrir yya kasiklarin oyle agri rahmim de agriyo bacaklarima vuruyo agrisi arti goguste şişme varİ
İnşallah odur 3 gün geçeydi bi peki adet olcak gbi hissediyomusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasik agrilarim var ama oda sanki adetimin 3 gunu agrir yya kasiklarin oyle agri rahmim de agriyo bacaklarima vuruyo agrisi arti goguste şişme varİ
İnşallah odur 3 gün geçeydi bi peki adet olcak gbi hissediyomusun
Hayirlisi canim Guzel Allahim ne eylerse guzel eyler bakalimİnşallah hamilelik belirtisidir ya bu 3 günde geçmez artık benimki kaç önce akıntım çok olmasına rağmen adet olmştm inşallah sen olmazsın
Belli olmaz adet gününü beklemekten başka çare yok o zmna kdr da test yapma insan negatifi görünce üzülüyo bakalım kısmet:)Kasik agrilarim var ama oda sanki adetimin 3 gunu agrir yya kasiklarin oyle agri rahmim de agriyo bacaklarima vuruyo agrisi arti goguste şişme var
Aynen canım Rabbim boş bırakmasın kimsenin kucağını sonuç nolursa yaz burayaHayirlisi canim Guzel Allahim ne eylerse guzel eyler bakalim
Amin canim tamam yazarimAynen canım Rabbim boş bırakmasın kimsenin kucağını sonuç nolursa yaz buraya
Evet onun icin cuma gününü bekleyecm doktora gidecemBelli olmaz adet gününü beklemekten başka çare yok o zmna kdr da test yapma insan negatifi görünce üzülüyo bakalım kısmet:)
Tamam canım hadi hayırlısı olsun hakkındaEvet onun icin cuma gününü bekleyecm doktora gidecem
Amin cumlemizin inşallah sende haber etTamam canım hadi hayırlısı olsun hakkında
Tamam canımAmin cumlemizin inşallah sende haber et
Ama bu 2 gndür ağrı gryo döllenince kasık ağrısı olur muReglden 4gün sonra hamile kalman imkansız canım. Daha 4gğn önce vücudun boş yumurtayı atmış zaten. Yeni yumurta üretmesi için 2hafta geçmeli
Şuan hasta oluyo msuun kiKasik agrım var ya benve bu ayda olmadi karnımda tuaf tuaf sesler geliyo boyle olunca ben hemen adet oluyom bu ay olmadi gini
Olmadim daha canım 15 mayis adet gunum normalde hic gecikmez ama klomeni ilk kullandigimda 3 gun gecikmistiŞuan hasta oluyo msuun ki
O zmn canım 3 daha bekle kısmet bakalımOlmadim daha canım 15 mayis adet gunum normalde hic gecikmez ama klomeni ilk kullandigimda 3 gun gecikmisti
Aynen canim nasip sen ne yaptınO zmn canım 3 daha bekle kısmet bakalım
Canım benimde sözde yarın takvime göre tam yumurtlama günüm ama akıntım kesildi dn kasıklarıma hani adet olma günün olurya hafif batmalar ağrılar oldu bugün öyle bir ağrı yok aslında adetten temizlendim o günü değerlendirdik ozmn da beri batmalar ağrılar oldu bakalım inşallah döllenme oluyordurAynen canim nasip sen ne yaptın
Insallah canim yumutlama donemini degerlendir inşallah bu ay bebisin olurCanım benimde sözde yarın takvime göre tam yumurtlama günüm ama akıntım kesildi dn kasıklarıma hani adet olma günün olurya hafif batmalar ağrılar oldu bugün öyle bir ağrı yok aslında adetten temizlendim o günü değerlendirdik ozmn da beri batmalar ağrılar oldu bakalım inşallah döllenme oluyordur
Insallah canim yumutlama donemini degerlendir inşallah bu ay bebisin olur
[/QUOt zor canım adetten temzlndğmiz günü birde 12 mayısı değerlendirdik başka da değerlendiremeyiz