Gebeliğe Hazırlık Gebelik mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İ

İnşallah odur 3 gün geçeydi bi peki adet olcak gbi hissediyomusun
Kasik agrilarim var ama oda sanki adetimin 3 gunu agrir yya kasiklarin oyle agri rahmim de agriyo bacaklarima vuruyo agrisi arti goguste şişme var

Kasik agrilarim var ama oda sanki adetimin 3 gunu agrir yya kasiklarin oyle agri rahmim de agriyo bacaklarima vuruyo agrisi arti goguste şişme var
Belli olmaz adet gününü beklemekten başka çare yok o zmna kdr da test yapma insan negatifi görünce üzülüyo bakalım kısmet:)

Reglden 4gün sonra hamile kalman imkansız canım. Daha 4gğn önce vücudun boş yumurtayı atmış zaten. Yeni yumurta üretmesi için 2hafta geçmeli

Kasik agrım var ya benve bu ayda olmadi karnımda tuaf tuaf sesler geliyo boyle olunca ben hemen adet oluyom bu ay olmadi gini

Reglden 4gün sonra hamile kalman imkansız canım. Daha 4gğn önce vücudun boş yumurtayı atmış zaten. Yeni yumurta üretmesi için 2hafta geçmeli
Ama bu 2 gndür ağrı gryo döllenince kasık ağrısı olur mu

Aynen canim nasip sen ne yaptın
Canım benimde sözde yarın takvime göre tam yumurtlama günüm ama akıntım kesildi dn kasıklarıma hani adet olma günün olurya hafif batmalar ağrılar oldu bugün öyle bir ağrı yok aslında adetten temizlendim o günü değerlendirdik ozmn da beri batmalar ağrılar oldu bakalım inşallah döllenme oluyordur

Canım benimde sözde yarın takvime göre tam yumurtlama günüm ama akıntım kesildi dn kasıklarıma hani adet olma günün olurya hafif batmalar ağrılar oldu bugün öyle bir ağrı yok aslında adetten temizlendim o günü değerlendirdik ozmn da beri batmalar ağrılar oldu bakalım inşallah döllenme oluyordur
Insallah canim yumutlama donemini degerlendir inşallah bu ay bebisin olur

Canim 72 saat sperm kaliyo yumurtlama doneminde yapamazsan ertesi günü yapma ihtimalin varsa yap yoksa da nasip deriz canim Allah ne eylerse guzel eyler

Back