kızlar merhabalar.yeni yeni üyelerimizde var maşallah.Nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor?
naptın gordun mu kesenı ben henuz gıtmedım doktora onumuzdekı carsamba gıdecegım ınsallah kese bebek hepsı bır arada cıkarMerhaba herkese bende hamile olduğunu yeni öğrendim beta hcg dün 2147 di. Tam olarak kac haftalik bi değer bu sizce. Yarın keseyi görmeye gdicem sizce normal mi bu durum?
Elhamdülillah gördüm canım keseyi. 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem. Bence senin de görülür artıknaptın gordun mu kesenı ben henuz gıtmedım doktora onumuzdekı carsamba gıdecegım ınsallah kese bebek hepsı bır arada cıkar
aklına kötü birşey getirme canım hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun inşallahKizlar:) henuz 4 haftalik olmama ragmen hamdolsun keseyi bende gordum:) testi sadece iki gun tekrarladim iki kat artisi gorunce tekrar yapmadim . Kese gorundugune ve iki kat artis olduguna gore bir problem yoktur degil mi? Bos gebelik olayindan filan oyle korkuyorum ki....
4 ay once bir kaybim var, kese gorundu kalp atisi alindi hersey guzel 2,5 aylik olmusuz cat diye kalbi durdu. Tesadufen kontrole gitmesem haberim bile olmayacak ne agri ne kanama....aklına kötü birşey getirme canım hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
düşünme canım öyle şeyler kendine meşgale bul orgu or yürümeye çık düşünmemeye çalış seni anlıyorum benim de ilk kimyasal oldu ben de hamile kaldigimda ayni mi olacak diye korkmuştum kese gördüm rahatladım bebiş i kalp atışını duydum oh tamm dedim risk her zaman var allah kimseye yasatmasin acı dua et düşünme çok fazla4 ay once bir kaybim var, kese gorundu kalp atisi alindi hersey guzel 2,5 aylik olmusuz cat diye kalbi durdu. Tesadufen kontrole gitmesem haberim bile olmayacak ne agri ne kanama....
O kadar korkuyorum ki tekrar ayni seyi yasamaya. Yada daha kotulerini... aklin cikiyor epey
6+2 6+3 falandi canimkızlar kac haftalıkken duydunuz kalp atısını ben bugun tam 6 haftalık oldum bugun ultrasonda 10 mm olarak gordu bebegı ama kalp atısı ıcın erken mı acaba duyamadık onumuzdekı hafta tekrar gel dedı
6+2 6+3 falandi canim
yok hic vajinal baktirmadim ben canimcanım vajinal mı yoksa ultrason ıle mı cunku ben vajınal dusunmuyorum da
yok hic vajinal baktirmadim ben canim
canimmm basit bir ultrasondu oyle son model degildi devletteydi yani :) yani eger duyulmazsa zaten sakin olup beklersin azcik daha . kac haftaliksin suan sen tam...ben de cokkk korkularla gittim anliyorum seni merak etmeee ama kotu dusunme bosuna :)pekala farklı bır ultrason muydu ınternette arastırma yaptımda farklı yenı eskı modellerı varmıs kusura bakma cok soruyorum ama gıttıgımde hazırlıklı olmak ıstıyorum kı ısteyebıleyım doktordan :) cunku bırcok yerde duyulmama ıhtımalının olduguda yazıyor o yuzden
bak 6 erken olabilir cunku bebiss minik daha tam duyulmayabilirr . bikac gune bile duyulabilir yani :) ama hep garanti olsun diye 1hafta verirler :) kiminin 7de hatta 8de duyulur. :)