Gebelik Haftasına Göre Beta -Hcg Değeri Kaç Olmalı?

inşallah hamilesinizdir ve gönlünüzden geçen olur. ancak ben de kimyasal gebelik yaşadım bu şekilde kimyasal gebelik, kürtaj vs gibi durumlarda bir iki adet dönemi bekleyip sonrasında tekrar denemek daha mantıklı. en azından tamamen içerinin temizlendiğinden vs emin olmanız gerekiyor. eğer bu kez de olmadıysa size tavsiyem 2 3 ay dinlenmek ve denememek. zaten bu tarz durum sonrasında çok daha kolay hamile kalıyorsunuz merak etmeyin
Merhaba bu sabah tekrar beta verdim 3.48e düşmüş yine olmadı. Doktorum denemeye devam edebilirsin bir sorun yok dedi ama mental olarak çok yıprandım. Şuan ne bırakasım ne deneyesim var. Bir kaç güne toparlanıp karar vereceğim

Merhaba bu sabah tekrar beta verdim 3.48e düşmüş yine olmadı. Doktorum denemeye devam edebilirsin bir sorun yok dedi ama mental olarak çok yıprandım. Şuan ne bırakasım ne deneyesim var. Bir kaç güne toparlanıp karar vereceğim
bende ayın başında düşük yaptım. benim annemde benden önce düşük yapmış , ve sürekli yalancı gebelik yaşamış. sabah ne düşündüm biliyor musunuz. eğer annem yorulsaydı, bıksaydı, bıraksaydı belki ben olmayacaktım. bunun gibi milyonlarca örnek vardır. kendinizi toplayın, yürüyüş yapın, spor yapın, bakım yapın ne bileyim gezin dolaşın kafanızı dağıtın. bir gün hayırlısıyla olacak

bende ayın başında düşük yaptım. benim annemde benden önce düşük yapmış , ve sürekli yalancı gebelik yaşamış. sabah ne düşündüm biliyor musunuz. eğer annem yorulsaydı, bıksaydı, bıraksaydı belki ben olmayacaktım. bunun gibi milyonlarca örnek vardır. kendinizi toplayın, yürüyüş yapın, spor yapın, bakım yapın ne bileyim gezin dolaşın kafanızı dağıtın. bir gün hayırlısıyla olacak
Doğru söylüyorsunuz. Akışına bıraktım test ya da gün kovalamadan olursa olur diye devam etmeye karar verdim. Allah büyük, ne zaman isterse o zaman verir. Yoksa daha çok yıpranacağım

merhaba sevgılı anneler ve anne adayları cok deneyımsız oldugum ıcın merak ve panik içindeyim. reglim 1 gün geciktijten sonra 2.günün akşamı saat 22:00 de yaptıgım testte betam 72,00 cıktı (özel hastane) bu sabah 11:11 de tekrar verdım 100,88 çıktı (baska bır ozel hastane) doktor 2 gun sonra tekrar bakalım dedi. sizce bu artıs normal mı cok korkuyorum. herhangı bır kasık agrım ya da kanamam yok, sadece sürekli tuvalete gıtme ıhtıyacım ve gogus agrım var

Reglinin 1 gun geciktigi gun dediginiz gun hangi gun? Dun yaptirdiginizin uzerinden 2 gun mu gecmisti? Bir sabah bir aksam vermeyin bence kafaniz karisir ve net bilemezsiniz artis saglikli mi diye. 2 gunde bir yanı 48 saatte bir 2 kati artis olmasi gerekiyor.

Dr denemeye devam edebilirsin diyor ama neden hiç ara vermeden bu kadar üst üste denediniz onu anlamadım. Ben yerinizde olsam en azından bir iki ay vücudun toparlanması için zaman veririm. Siz de bu süreçte toparlanır kendinize gelirsiniz. Çünkü siz de yıprandım diyorsunuz. Her işte bir hayır vardır bazen biraz dinlenmek en iyisi bence. Hemen bu ay tekrar denemeyin Bana kalırsa

Reglinin 1 gun geciktigi gun dediginiz gun hangi gun? Dun yaptirdiginizin uzerinden 2 gun mu gecmisti? Bir sabah bir aksam vermeyin bence kafaniz karisir ve net bilemezsiniz artis saglikli mi diye. 2 gunde bir yanı 48 saatte bir 2 kati artis olmasi gerekiyor.
Reglimin gecikmesinin 2.gunu aksami 72, 4.gunu sabahi 100,82 cikti. Evet kafam karisti persembe sabahi tekrar verecegim

3.gunu aksam 4.gunu sabah verdiginiz icin 2ye katlamamis gibi dursa da muhtemelen katlayacakti.. 2 gunde bir ayni saatte verirseniz daha sağlıklı olur takip etmesi.

X