İnşallah bizlerde buraya geliriz çok istiyorum
Sizede sağlıklı hamilelikler diliyorum fıstıklar
Hayırlı olsun yeni topigimiz
Topik hayırlı olsun herkese şans getirsin inşallah canım birşey soracagim kese ve kalp atışını değer kaç olunca öğreniyoruz benim dün yaptigimda 284 tu yarın bir daha yaptir cam geçen ay kimyasal olunca korkuyorum ailelere de kalp atışını duyup söylemek istiyorum uzun oldu hakkınızı helal edin
Merhaba arkadaşlar.26 ağustosta. Battan 2 gün once beta hcg 16.48 di. Geçtiğimiz ay kimyasal gebelik yaşadım.inş. Aynı durumu tekrar yaşamam
Yarın yaptırmayı düşünüyorummerhaba ınsallah guzel ılerleme kaydedersınız. suan batınızı 4 gun gecmıs 72 cıvarlarında olması gerekıyor hcg nızın ölcüm yaptırdınız mı tekrardan ?
Peki alttan ultrasyonda sıkıntı olur mu daha önce alttan muayene oldum ama o zaman gebe değildim korkuyorum ay inşallah bayramdan önce kese ve kalp atışını duyarız ya
Yarın yaptırmayı düşünüyorum
Tamam canım teşekkür ederim o zaman biz bugün 4 haftalık olduk haftaya doktora gitsem 5+ larda gorulur dimi
Selamlazkizu canım ben de artık aranizdayim çok şükür 2 gün önce kanda değerim 387 di, aynı zamanda şiddetli grip oldum tekrar kan vermeye gidemedim, akşam üstü halim kalırsa gidicem bakalım ne durumda, Dr a bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum