Rica ederim canım. Akıntın şeffaf mı geliyor beyaz mı canım. Beyaz kokusuz kaşıntı yok olması lazım yaniTabiki yazarım buraya da çok teşekkür ederim tekrar![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canım. Akıntın şeffaf mı geliyor beyaz mı canım. Beyaz kokusuz kaşıntı yok olması lazım yaniTabiki yazarım buraya da çok teşekkür ederim tekrar![]()
![]()
![]()
Beyaz geliyo şeffaf değilRica ederim canım. Akıntın şeffaf mı geliyor beyaz mı canım. Beyaz kokusuz kaşıntı yok olması lazım yani
Evet yeni bir gebelik hayırlı olsun değeriniz sağlıkla artsın inşallahBeta hcg 47.53 gebelik mi arkadaşlar yanılmak istemiyorum
Merhaba aktif misinizBana da neden bildirim geldi bilmiyorum:) ama ben ilk 0,286 öğrendim zamanla yükseldi
Merhaba üzerinden zaman da geçmiş ama artislariniz benimki ile hemen hemen aynı. Sureciniz nasıl geçti. İnşallah çocuk sahibi oldunuz.Kızlar madem böyle bir konu açıldı banada bildirim geldi bende sorayım tecrübeli annelerden yardım alayım ben 4 defa kan testi yaptırdım (ilk 3 ü 2 gün arayla sonuncusu 4.gun yapıldı) sırasıyla değerlerimi yazayım ilki 26.21 ikincisi 40.29 üçüncüsü 102 dördüncüsü 355.1 çıktı artış nasıl sızce iyimi![]()
Üzgünüm ama kimyasal gibi duruyo çünkü bende çok yaşadım bu durumu. Sizi üzmek istemem aam değeri düşüp sağlıklı gebelik yaşayan görmedim malesef. İnşallah tez zaamnda sağlıklı gebelikler yaşarsınızMerhaba herkese bugün adet gecikmeksizin 11.günü. cuma günü beta hcg verdim 426 çıktı bugün tekrar kontrol verdim 320 değeri. Sizce kimyasal mi şuanda bir kanama yok. Değerleri böyle olup normal gebeliği olan var mı
1 2 haftalık olması lazım 2 gün sonra tekrar ver kanı 2 kart artması lazımMerhabalar regl gecikmem 4. Günü beta 113,3 çıktı kaç haftalık sizce çok yeni sanırım?
Meraba. Benimde tahlıl sonucum boyle cıkmıstı . Tekrar bı tahlıl falan yaptınız mı ? Herhangı bı gelısme oldu muMerhaba kızlar benim son âdet tarihimin ilk günü 30 kasm 29 yada 30 Aralık adet olmam gerekiyordu evde test yaptım negatif çıktı kan verdim <2 çıktı ama hala adet olmadım hiç bukadar gecikmezdim ya 2gun erken yada geç olurdum böyle olupta sonra hamile olduğunu örene var mı?!
Yok kan tahlili yapmadın daha ama iki gün önce ultrason çektirdim hiç bir şey olmadı temiz dedi sabah idrar testi yaptım negatif çıktıMeraba. Benimde tahlıl sonucum boyle cıkmıstı . Tekrar bı tahlıl falan yaptınız mı ? Herhangı bı gelısme oldu mu![]()