Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik Haftasına Göre Beta -Hcg Değeri Kaç Olmalı?
Kızlar madem böyle bir konu açıldı banada bildirim geldi bende sorayım tecrübeli annelerden yardım alayım ben 4 defa kan testi yaptırdım (ilk 3 ü 2 gün arayla sonuncusu 4.gun yapıldı) sırasıyla değerlerimi yazayım ilki 26.21 ikincisi 40.29 üçüncüsü 102 dördüncüsü 355.1 çıktı artış nasıl sızce iyimi
Meraba. Ben yeni tüp mide amelıyatı oldum. Kılom oldukca fazlaydı amelıyattan sonra kılomu vermeye baslayınca. Allah ınsallah bana gebelıgıde nasıp eder dedım. Gecen hafta tahlıl yaptırdım betahcg 2. Cıktı. Degerı boyle olup yukselıp hamıle kalan varmı acaba
Merhaba kızlar benim son âdet tarihimin ilk günü 30 kasm 29 yada 30 Aralık adet olmam gerekiyordu evde test yaptım negatif çıktı kan verdim <2 çıktı ama hala adet olmadım hiç bukadar gecikmezdim ya 2gun erken yada geç olurdum böyle olupta sonra hamile olduğunu örene var mı?!
Merhaba herkese bugün adet gecikmeksizin 11.günü. cuma günü beta hcg verdim 426 çıktı bugün tekrar kontrol verdim 320 değeri. Sizce kimyasal mi şuanda bir kanama yok. Değerleri böyle olup normal gebeliği olan var mı
Merhaba herkese bugün adet gecikmeksizin 11.günü. cuma günü beta hcg verdim 426 çıktı bugün tekrar kontrol verdim 320 değeri. Sizce kimyasal mi şuanda bir kanama yok. Değerleri böyle olup normal gebeliği olan var mı
Üzgünüm ama kimyasal gibi duruyo çünkü bende çok yaşadım bu durumu. Sizi üzmek istemem aam değeri düşüp sağlıklı gebelik yaşayan görmedim malesef. İnşallah tez zaamnda sağlıklı gebelikler yaşarsınız
Merhaba kızlar benim son âdet tarihimin ilk günü 30 kasm 29 yada 30 Aralık adet olmam gerekiyordu evde test yaptım negatif çıktı kan verdim <2 çıktı ama hala adet olmadım hiç bukadar gecikmezdim ya 2gun erken yada geç olurdum böyle olupta sonra hamile olduğunu örene var mı?!
Benimde bir sorum olacaktı 10 Aralık son sat günüm doktora gittim çünkü yaklaşık beş gündür bir kasık ağrım var böyle nasıl diyim adet olacağım da sokulemiyor gibi o yüzden gittim bugün dayanamadim çünkü doktora anlattım durumu şöyle oldu bu ay 22 aralikda kasik ağrım oldu yumurtlama oldu sandım sonra 26 sında akıntı geldi ve bu ay cok fazla iliskilerim oldu eşimle bugünde bakılan kanda 2.30 çıktı sonucu göstermeye daha gitmedim ama doktor adetin geçmemiş dedi betada 2.30 çıkınca şaşırdım sizce nedir bu durum bana göre de adetim geçmiş oluyor halada devam eden kasik batmalarim var özellikle sağ da akıntım da kusura bakmayın hakkınızı da helal edin kafam cok karıştı cok uzun yazdım