Geç döllenme olmuş canım .Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin evladınıPrimolut kullanımımdan 2 gün sonra adet oldum yani 6 eylülde ve bir sonraki ay adet olmadım hamile kaldığımı öğrendim. Şu an 7+4 haftalık gebe olmama rağmen kese ve embriyo boyutu 6+5 haftalık ebatındaymış. Bu durum acaba düşük ya da bebeğin kalbinin duracağının habercisi mi sizce? İnternette kese gelişiminin geri olması, genelde düşükle sonuçlanıyormuş yazıyor. yoksa primolut kullanmış olmam geç döllenmeye sebep olmuş olabilir mi?
Deneyim ya da fikri olan bayanların yardımını rica ediyorum.
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızlar merhaba, ben de 5+5 haftalık hamileyim.4+2 haftalık iken idrar testinde evde çift çizgiyi görmüştüm. Müthiş heyecan vericiydi. Aynı gün kanda Bhcg 909 çıkmıştı. 3 gün sonra keseyi ve çizgi halinde bebeği de gördük. 1 hafta sonra doktorum kalp atışları için çağırdı. Umarım kalp atışlarını da önümüzdeki hafta duyarız. Allah'a binlerce kez şükür, Allah herkese bu guzel duyguları yaşatsın inşallah.
Kalbini ferah tut değerin güzel. Normalde kaç haftalık şuan canım. Yeni gibi görünüyor.Arkadaşlar merhaba bugün tedavi sonucu gebe kaldığımı öğrendim idrar testinde pozitif çıktı kan testinde Değer 989 çıktı fakat doktor keseyi ve bebeği göremediğini ufak olabileceğini söyledi ama ben de biraz tedirginim açıkçası bir kere düşük yaptım çünkü yedinci haftasında kalbi durdu geç görülme ihtimali varmıdır Boş gebelik kimyasal ya da dış gebelik olmasından korkuyorum gerçi doktorum böyle bir şey demedi değer nasıl sizce kasıklarımda bir ağrı var ara ara gelip gidiyor
Bilmiyorum ki canım galiba yeni ben de anlayamadım yani doktor 11 günden büyük 25 günden küçük olabilir bu yüzden gözükmüyor olabilir dediKalbini ferah tut değerin güzel. Normalde kaç haftalık şuan canım. Yeni gibi görünüyor.
Benim adetim geçeli zaten dört gün oldu bugün bugün kan verdiğimde 989 çıktı değerim galiba daha yeniKalbini ferah tut değerin güzel. Normalde kaç haftalık şuan canım. Yeni gibi görünüyor.
Şuan zaten kese görünmez canım 4 haftalık gibisin. 5 ve 6. haftada keseyi görebilirsin ancak. Heyecan yapma herşey yolundadır inşallah.Benim adetim geçeli zaten dört gün oldu bugün bugün kan verdiğimde 989 çıktı değerim galiba daha yeni
İnşallah canım inşallah çok sağol kimyasalda fln değer böyle çıkarmı yada boştaŞuan zaten kese görünmez canım 4 haftalık gibisin. 5 ve 6. haftada keseyi görebilirsin ancak. Heyecan yapma herşey yolundadır inşallah.
Ben şu kadarını biliyorum; ilk verdiğin değer ikinci verdiğin değere göre düşükse o zaman kimyasal gebelik olur. Dediğin gibi önceden geçirmişsin bunu bilmen lazım. Sonra bu değerin gayet güzel görünüyor telaş yapma kafana takmaİnşallah canım inşallah çok sağol kimyasalda fln değer böyle çıkarmı yada boşta
Sadece bir kez istedi betayı o yüzden yükseliyomı bilmyrmBen şu kadarını biliyorum; ilk verdiğin değer ikinci verdiğin değere göre düşükse o zaman kimyasal gebelik olur. Dediğin gibi önceden geçirmişsin bunu bilmen lazım. Sonra bu değerin gayet güzel görünüyor telaş yapma kafana takma
Tamam iki gün sonra tekrar betaya bakılır aynı gün bakılamaz zatenSadece bir kez istedi betayı o yüzden yükseliyomı bilmyrm