Seni hatırladımCmtesi bende keseyi görmeye gidicem. Bu sefer herşey yolunda gidexek inanıyorum. Ve inşallah sağ salim bebişimi kucağıma alacağım Allah ın izniylelazkizu bende burdayım artık canım
Hatırlar mısın bilemedim o yüzden yazmadım sana :) sağol canım ya inşallah bu sefer sağ salim alırım kucağıma. Bu cmtesi keseyi görmeye gidicem bakalım. Senin nasıl gidiyor hamilelik?Seni hatırladımTebrikler valla Allah gönlüne göre versin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
günaydın canım ne güzel ya maşallah kısa sürmüş senin ben hala çıkarıyorum bazen sabah bazen akşam bazen her ikisinideGünaydın kızlarBende 10.hafta içindeyim.mide bulantılarım geçti yemeye başladım ama hala kg veriyorum bebek mi alıyor anlamadım
Günaydın kızlarBende 10.hafta içindeyim.mide bulantılarım geçti yemeye başladım ama hala kg veriyorum bebek mi alıyor anlamadım
Selam canım, bebeginin kilosu - boyu vs. haftasına göre iyiyse dert etme... 12. Haftadan sonra sen de kilo almaya baslayacaksın çünküGünaydın kızlarBende 10.hafta içindeyim.mide bulantılarım geçti yemeye başladım ama hala kg veriyorum bebek mi alıyor anlamadım
Şu zamana kadar hiç çıkarmadım ama cok kötüydü bulantılarım sonra birden kesildi ama ağzımım tadı tamamen yerine geldiğini söyleyemicem eskiden çok keyifle yemek yerdim o yok artıkgünaydın canım ne güzel ya maşallah kısa sürmüş senin ben hala çıkarıyorum bazen sabah bazen akşam bazen her ikisinide
Allah korusun valla böyle iyiyim cok şükürBen de 10. haftaya girdiğim anda azalma oldu çok korkuyorum gerçi yine geri gelecek kabus günler ama şimdilik daha iyiyim çok şükür.
En son kontrolde iyidi bakalım bu hafta bir kontrolümüz daha var o zaman artık daha net ölçülebilir olur bebişim sorarım.Selam canım, bebeginin kilosu - boyu vs. haftasına göre iyiyse dert etme... 12. Haftadan sonra sen de kilo almaya baslayacaksın çünkü
valla banada hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor sanki hiç iştahla yemek yiyemiycekmişim gibi yemek yemeye başladığım anda bulantımda başlıyor midem alışcak böyle devam edecek diye korkuyorumŞu zamana kadar hiç çıkarmadım ama cok kötüydü bulantılarım sonra birden kesildi ama ağzımım tadı tamamen yerine geldiğini söyleyemicem eskiden çok keyifle yemek yerdim o yok artık
Annem benden daha beter miş hiç bir şey yiyemezmiş iki çeşit meyve yermiş sadece onlarıda söylemiyim canımız cekmesin.ama doğum yaptıktan sonra ağzımın tadı o kadar yerine geldi ki herşeyi yemeye başladım diyor hormonol anlıcağın doğumdan sonra nasıl yeriz bak :)valla banada hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor sanki hiç iştahla yemek yiyemiycekmişim gibi yemek yemeye başladığım anda bulantımda başlıyor midem alışcak böyle devam edecek diye korkuyorum
ayyyy daha çok var o kadar sürmesinAnnem benden daha beter miş hiç bir şey yiyemezmiş iki çeşit meyve yermiş sadece onlarıda söylemiyim canımız cekmesin.ama doğum yaptıktan sonra ağzımın tadı o kadar yerine geldi ki herşeyi yemeye başladım diyor hormonol anlıcağın doğumdan sonra nasıl yeriz bak :)
Umarım en kısa zamanda bulantıların geçerayyyy daha çok var o kadar sürmesinben bir iki haftaya geçicek diye avutuyorum kendimi inşallah öyle olur çünkü psikolojik olarakta etkileniyor insan
çok sağol canım inşallahUmarım en kısa zamanda bulantıların geçer
çok sağol canım inşallah
durumlar sürekli değişiyor tatlım bir iyiyim bir kötü yemek yedikten sonra eğer çıkarmazsam bulantıdan mahfoluyorum çoğu zamanda çıkıyor zatenCanım durumlar nasıl? Aynıyız Seninle...
doktordan çıktım her şey yolunda dedi çrs ikili testi yapacak. Kıza benziyo dedi bide :)