- 3 Ocak 2021
- 3.682
- 1.153
- 83
- 35
- Konu Sahibi Queengibiqueen
-
Benimde 1 Nisan diyebilirim yani aynıyız hemen hemen çatlama günümüz aynı sanırım zaten çatlamadan sonra 10.günde varsa silikte olsa çıkıyor daha önce gebelik kayıplarım oldu onlardan biliyorum hep 10.gün çıkardı çok silikte olsa hayırlısı inşallah gebeyizdirCanim bat 2 Nisan benimde yani daha 5 gün var... ogleden sonra gidip erken gebelik testi alayım bariprodoctor avox ne bulursam
Testi incelerim diye kendimle getirdim şimdi yine fotosunu çektim bakayhh inşallah çok heycanlandım bende
Off ya negatif çıktıTesti incelerim diye kendimle getirdim şimdi yine fotosunu çektim bak
Gebelik daha çok yeni olduğu için öyle hafif silik görünüyordur canım bence yarın sabah birlikte yapalım tekrar erken gebelik testi alTesti incelerim diye kendimle getirdim şimdi yine fotosunu çektim bak
İlk 10 dk bekledin mi az da olsa çizgi vardır iyice bak canım foto da net çıkmıyorlarOff ya negatif çıktı
Evet bekledim 2 gün geciktim ama tegl sancıları var sanki. Ay tükendim ya her ay negatif görmekten. Senin durumun neİlk 10 dk bekledin mi az da olsa çizgi vardır iyice bak canım foto da net çıkmıyorlar
Elimde test çok canım 3 4 farklı marka hem erken gebelik testi hemde kaset test var akşama yine yaparım evde birde awox markası yapacam onda da yalancı çıkmıyor diyorlar bakalım varsa bence akşam yaptıklarım da da çıkarGebelik daha çok yeni olduğu için öyle hafif silik görünüyordur canım bence yarın sabah birlikte yapalım tekrar erken gebelik testi al
Insallah canim bu ay heveslenmedim olur mu olur.. gecen ay kimyasalim var prodoctor la öğrendim bat günü onu da eczanede hic awox görmedim ama varsa onu da alırımBenimde 1 Nisan diyebilirim yani aynıyız hemen hemen çatlama günümüz aynı sanırım zaten çatlamadan sonra 10.günde varsa silikte olsa çıkıyor daha önce gebelik kayıplarım oldu onlardan biliyorum hep 10.gün çıkardı çok silikte olsa hayırlısı inşallah gebeyizdirbende test çok hep stoklarım şuan elime farklı 3 marka kaset test yine farklı iki marka erken gebelik testleri var çalışıyorum gün içinde evde olsam şimdiye kaç test yapmıştım ama akşama doğru eve geçince yapacam bu kez awox yaparım ona da yalancı çıkarmıyor diyorlar bakalım
Canım tükenen biri de benim ben 6 senelik evliyim 5 gebelik kaybım vardı hepsi ilk üç sene içinde oldu son üç senedir de gebe kalamıyordum inşallah bu sefer sağlıkla vardırEvet bekledim 2 gün geciktim ama tegl sancıları var sanki. Ay tükendim ya her ay negatif görmekten. Senin durumun ne
Ah canım ya inşallah vardır. Çok zor insan bunalıma giriyor hayattan zevk alamıyor. Çift çizgi görmek hayal gibi geliyor artık bana . Bende 4 senelik evliyim hiç bir sorun yok ama olmuyo işte.Canım tükenen biri de benim ben 6 senelik evliyim 5 gebelik kaybım vardı hepsi ilk üç sene içinde oldu son üç senedir de gebe kalamıyordum inşallah bu sefer sağlıkla vardır
Ben gördüm ☺ prodoctor yalancı çıkarmıyor diye biliyorum. Bende hep negatiftiBelirti olarak iki gündür kasık ağrısı var hafif ama birde yumurtlama gününden itibaren göğüs ağrısı ama çok deil o daattığım testlerde çizgi görünüyor mu sizce
ayy tamam çok heycanlı bi bekleyiş değilmi yaElimde test çok canım 3 4 farklı marka hem erken gebelik testi hemde kaset test var akşama yine yaparım evde birde awox markası yapacam onda da yalancı çıkmıyor diyorlar bakalım varsa bence akşam yaptıklarım da da çıkartabi yarın sabah yine yaparım
Sen ne zaman test yapacaksın canım? Galiba bat tarihlerimiz yakındıBen gördüm ☺ prodoctor yalancı çıkarmıyor diye biliyorum. Bende hep negatifti
Evet canım düşükAh canım ya inşallah vardır. Çok zor insan bunalıma giriyor hayattan zevk alamıyor. Çift çizgi görmek hayal gibi geliyor artık bana . Bende 4 senelik evliyim hiç bir sorun yok ama olmuyo işte.
Senindaha zor kayıplar çok yıpratmıştır. Kayıp derken peki düşükmü
İnşallah canımBen gördüm ☺ prodoctor yalancı çıkarmıyor diye biliyorum. Bende hep negatifti
Evet ama daha önce düşüklerim var diye hep bir yanım tedirgin bakalım netleşsinde inşallah hamileyimdir yaayy tamam çok heycanlı bi bekleyiş değilmi ya
İnşallah hamilesindir birlikte hamişizdir hattaEvet ama daha önce düşüklerim var diye hep bir yanım tedirgin bakalım netleşsinde inşallah hamileyimdir ya
İnşallah canımİnşallah hamilesindir birlikte hamişizdir hatta
Ayy benimde böyle5 Gün kaldı diye gözüküyor ve erken gebelik testini 4 gün kala yapın diye bi konuşma dinledim oyüzden yarın sabah yapmayı düşünüyorum hem yumurta çatlamamın ardından 10 gün geçmiş oluyor sizce nezaman yapmalıyım?
Eki Görüntüle 3567775
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?