- 10 Haziran 2024
- 185
- 78
- 13
- 26
- Konu Sahibi Queengibiqueen
Ben yarın yapıcam sabahİnşallah canımsen yapmadın mı daha test yarın mı yapacaksın ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yarın yapıcam sabahİnşallah canımsen yapmadın mı daha test yarın mı yapacaksın ?
Resmen burda hemen hemen aynı çok kişiyiz çok tatlıAyy benimde böyle![]()
Ama yumurtlamadan itibaren en erken 12 gün diyolar bilemedim. Ben günüm geçmeden yapmayı düşünmüyorum kimyasal vs olursa diyeBen yarın yapıcam sabaherken gebelik testi aldım adetime 4 gün kala yapmam gerektiği yazıyor.
iki tane test var bi pakette yarın bi yapsam eğer negatif sonuç alırsam pazartesi tekrar yapsam olmaz mı?Ama yumurtlamadan itibaren en erken 12 gün diyolar bilemedim. Ben günüm geçmeden yapmayı düşünmüyorum kimyasal vs olursa diye![]()
Olur canım bana da haber verrrriki tane test var bi pakette yarın bi yapsam eğer negatif sonuç alırsam pazartesi tekrar yapsam olmaz mı?
vericem mutlaka sen haftaya mı yaparsın testi?Olur canım bana da haber verrrr![]()
Canım ben salı gününe kadar beklerim salı gelmezse çarş yaparım. Çünkü benim adetlerim hiç gecikmez.vericem mutlaka sen haftaya mı yaparsın testi?![]()
Ben de yarın sabah yapacağım birlikte yapalım. Haber edelim5 Gün kaldı diye gözüküyor ve erken gebelik testini 4 gün kala yapın diye bi konuşma dinledim oyüzden yarın sabah yapmayı düşünüyorum hem yumurta çatlamamın ardından 10 gün geçmiş oluyor sizce nezaman yapmalıyım?
Eki Görüntüle 3567775
Sen ne hissediyorsun canım belirtin var mı? Ben kendimi dinlememeye çalışıyorumBat 1-2 Nisan hepimizin neredeyse çok güzel![]()
Bende aldım eve gidiyorum bakalım çok umutlu değilim amaYok dünkü bu kadar görünmüyordu bugün sabahki bu eve gidince akşam awox markasıyla da yapacam bakalım varsa onda da çıkması lazım
Ben 1 Nisan gibi yaparım bat 6 Nisan ☺Sen ne zaman test yapacaksın canım? Galiba bat tarihlerimiz yakındı![]()
İnşallah vardır canım inşallahBende aldım eve gidiyorum bakalım çok umutlu değilim ama
Canım çatlamaya göre yap test benim gibi dayanamayan biri 10.gün yapıyor ama5 Gün kaldı diye gözüküyor ve erken gebelik testini 4 gün kala yapın diye bi konuşma dinledim oyüzden yarın sabah yapmayı düşünüyorum hem yumurta çatlamamın ardından 10 gün geçmiş oluyor sizce nezaman yapmalıyım?
Eki Görüntüle 3567775
ayy tamam birlikte yapalimBen de yarın sabah yapacağım birlikte yapalım. Haber edelim![]()
İnşallah canım bayramda çifte mutluluk yaşayalım inşallahİnşallah vardır canım inşallahbu grup komple mutlu olalım bayramda
![]()
olalım ya tek duam hepimizeİnşallah vardır canım inşallahbu grup komple mutlu olalım bayramda
![]()
Ben dayanamıyorum ya iki tane erken gebelik testi var paketin içinde hatta resmini ekleyimCanım çatlamaya göre yap test benim gibi dayanamayan biri 10.gün yapıyor amanormalde en erken 10.gün çok silikte olsa çıkabiliyor ama en garantisi 12.gün varsa çıkar yoksa da yoktur.inşallah hayallerimiz suya düşmez testlere de güven olmuyor ama iki güne netleşir varsa
İnşallah vardır canım inşallahbu grup komple mutlu olalım bayramda
![]()
kaç gün var adetine canım?Maalesef ki benimde negatif![]()