GEBELİK İSTEYENLER KONUŞALIM❤️

Canim bat 2 Nisan benimde yani daha 5 gün var... ogleden sonra gidip erken gebelik testi alayım bari 😀 prodoctor avox ne bulursam
Benimde 1 Nisan diyebilirim yani aynıyız hemen hemen çatlama günümüz aynı sanırım zaten çatlamadan sonra 10.günde varsa silikte olsa çıkıyor daha önce gebelik kayıplarım oldu onlardan biliyorum hep 10.gün çıkardı çok silikte olsa hayırlısı inşallah gebeyizdir🌸 bende test çok hep stoklarım 😂 şuan elime farklı 3 marka kaset test yine farklı iki marka erken gebelik testleri var 😂 çalışıyorum gün içinde evde olsam şimdiye kaç test yapmıştım ama akşama doğru eve geçince yapacam bu kez awox yaparım ona da yalancı çıkarmıyor diyorlar bakalım

Eklentiler

• IMG_0500.webp
    IMG_0500.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_0491.webp
    IMG_0491.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 28
Gebelik daha çok yeni olduğu için öyle hafif silik görünüyordur canım bence yarın sabah birlikte yapalım tekrar erken gebelik testi al☺️🌸
Elimde test çok canım 3 4 farklı marka hem erken gebelik testi hemde kaset test var akşama yine yaparım evde birde awox markası yapacam onda da yalancı çıkmıyor diyorlar bakalım varsa bence akşam yaptıklarım da da çıkar 🥰tabi yarın sabah yine yaparım

Benimde 1 Nisan diyebilirim yani aynıyız hemen hemen çatlama günümüz aynı sanırım zaten çatlamadan sonra 10.günde varsa silikte olsa çıkıyor daha önce gebelik kayıplarım oldu onlardan biliyorum hep 10.gün çıkardı çok silikte olsa hayırlısı inşallah gebeyizdir🌸 bende test çok hep stoklarım 😂 şuan elime farklı 3 marka kaset test yine farklı iki marka erken gebelik testleri var 😂 çalışıyorum gün içinde evde olsam şimdiye kaç test yapmıştım ama akşama doğru eve geçince yapacam bu kez awox yaparım ona da yalancı çıkarmıyor diyorlar bakalım
Insallah canim bu ay heveslenmedim olur mu olur.. gecen ay kimyasalim var prodoctor la öğrendim bat günü onu da eczanede hic awox görmedim ama varsa onu da alırım 😁

Evet bekledim 2 gün geciktim ama tegl sancıları var sanki. Ay tükendim ya her ay negatif görmekten. Senin durumun ne
Canım tükenen biri de benim ben 6 senelik evliyim 5 gebelik kaybım vardı hepsi ilk üç sene içinde oldu son üç senedir de gebe kalamıyordum inşallah bu sefer sağlıkla vardır

Canım tükenen biri de benim ben 6 senelik evliyim 5 gebelik kaybım vardı hepsi ilk üç sene içinde oldu son üç senedir de gebe kalamıyordum inşallah bu sefer sağlıkla vardır
Ah canım ya inşallah vardır. Çok zor insan bunalıma giriyor hayattan zevk alamıyor. Çift çizgi görmek hayal gibi geliyor artık bana . Bende 4 senelik evliyim hiç bir sorun yok ama olmuyo işte.
Senindaha zor kayıplar çok yıpratmıştır. Kayıp derken peki düşükmü

Elimde test çok canım 3 4 farklı marka hem erken gebelik testi hemde kaset test var akşama yine yaparım evde birde awox markası yapacam onda da yalancı çıkmıyor diyorlar bakalım varsa bence akşam yaptıklarım da da çıkar 🥰tabi yarın sabah yine yaparım
ayy tamam çok heycanlı bi bekleyiş değilmi ya🥰

Ah canım ya inşallah vardır. Çok zor insan bunalıma giriyor hayattan zevk alamıyor. Çift çizgi görmek hayal gibi geliyor artık bana . Bende 4 senelik evliyim hiç bir sorun yok ama olmuyo işte.
Senindaha zor kayıplar çok yıpratmıştır. Kayıp derken peki düşükmü
Evet canım düşük

5 Gün kaldı diye gözüküyor ve erken gebelik testini 4 gün kala yapın diye bi konuşma dinledim oyüzden yarın sabah yapmayı düşünüyorum hem yumurta çatlamamın ardından 10 gün geçmiş oluyor sizce nezaman yapmalıyım? 🌸
IMG_6291.webp

Eklentiler

• IMG_5880.webp
    IMG_5880.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 18
Back
X