- 3 Ocak 2021
- 3.682
- 1.153
- 83
- 35
- Konu Sahibi Queengibiqueen
-
Canım Gebelikten dolayı olabilir bence gebelik testi yap çıkar muhtemelenKizlar bana da bi bakınbat 2 Nisan mart 15 kasik ağrısı 18 ve 19 da akinti şeklinde yumurtlama olduğunu hissettim reglim düzenlidir. Internetten ovulasyon testi aldım bugün elime geçti merak edip yaptim simdi bu ne demek oluyor? Ben tekrar mı yumurtlama yaşayacağım regliye kalmış 5 gün Eki Görüntüle 3567546
Yaaa ne güzel testini atsana bizde bakalımİnşallah canım aynıyız seninleben dün akşam meraktan yaptım erken gebelik testi sonradan oluşan çok silik çizgi çıktı güvenmedim ama bu sabah evden çıkmadan yine yaptım ve 10 dk içinde bir silik çizgi belirdi inşallah hamileyimdir çok da umutlanmak istemiyorum çünkü bu testlere güven olmuyor
Korkma hadi bugün kan ver böyle beklemekten daha iyidir inan.Hayır korkuyorum
Canım daha net deil ya güvenemiyorum foto da da pek çıkmadı amaYaaa ne güzel testini atsana bizde bakalımhayırlı olsun canım bende alacagim bugün
28 günde bir oluyorum. Bu ay değerlendirme yapmadım aslinda boş geçsin istedim ama 15-18 ve 25 i var.. 15-18 günler arasına denk gelmiş oldu test yaptım negatif cnmMerhaba genelde adete yakın koyu çıkarsa gebelik oluyor. Acaba hangi günler degerlendirdiniz ve kaç günde adet oluyorsunuz ?
Yaptım cnm negatif.Canım Gebelikten dolayı olabilir bence gebelik testi yap çıkar muhtemelen
Çok hafif görüyorum bu dünkü müCanım daha net deil ya güvenemiyorum foto da da pek çıkmadı ama
Günaydın canım hamilesinn ozmaanGünaydınlar kızlar okula gitmek için uyandım normalde yapmayacaktım ama prodoctor erken gebelik testi yapayım dedim bu arada dün akşam da yaptım ama sonradan gördüğüm bir çok silik çizgi vardı neyse sabah yaptım ilk 10 dk içinde silik çizgi belirtiinşallah yalancı deildir çok da umutlanmak istemiyorum malum testlerin azizliğime uğruyoruz bazen inşallah vardır bugün catlamanın 10.günü az da olsa umutlandım suuuduru68 Queengibiqueen ve diğer kızlar
Test bu tam görünmüyor foto da ama ya bilmiyorum yalancı pozitifte olabilir belli olmaz ya ama ilk 10 dk içinde çıktıGünaydın canım hamilesinn ozmaantesti atabilirmisin
Yok dünkü bu kadar görünmüyordu bugün sabahki bu eve gidince akşam awox markasıyla da yapacam bakalım varsa onda da çıkması lazımÇok hafif görüyorum bu dünkü mü
Belirti var mıGünaydınlar kızlar okula gitmek için uyandım normalde yapmayacaktım ama prodoctor erken gebelik testi yapayım dedim bu arada dün akşam da yaptım ama sonradan gördüğüm bir çok silik çizgi vardı neyse sabah yaptım ilk 10 dk içinde silik çizgi belirtiinşallah yalancı deildir çok da umutlanmak istemiyorum malum testlerin azizliğime uğruyoruz bazen inşallah vardır bugün catlamanın 10.günü az da olsa umutlandım suuuduru68 Queengibiqueen ve diğer kızlar
Belirti olarak iki gündür kasık ağrısı var hafif ama birde yumurtlama gününden itibaren göğüs ağrısı ama çok deil o daBelirti var mı
Canım bu erken gebelik testi mi? Adet günün 2 nisan mı seninkide?Test bu tam görünmüyor foto da ama ya bilmiyorum yalancı pozitifte olabilir belli olmaz ya ama ilk 10 dk içinde çıktı
Baz alınır canım ilk on dk içinde çıkarsa var demektir diye biliyorum bende de bu marka var bugün eve gidince hem awox hemde bu innovitanınkini yaparım5 Dk sonrasini baz almayayım dimi? Gözle görülür bi çizgi cikti ama fotoyu yükleyince çözünürlük gidiyor sanirim
Canım adetlerim günü gününe deildir ama yumurtlamadan sonra genelde 13 yada 14.gün adet olurum Oyüzden eğer gebelik yoksa pazartesi yasa Salı adet olmam gerekir evet erken gebelik testi foto da çıkmadı pek ama gözle görülür çizgi var bakalım inşallah gebeyimdirCanım bu erken gebelik testi mi? Adet günün 2 nisan mı seninkide?
Sence görünüyor mu ? Ben ilk kez bu markayı kullanıyorumBaz alınır canım ilk on dk içinde çıkarsa var demektir diye biliyorum bende de bu marka var bugün eve gidince hem awox hemde bu innovitanınkini yaparım
Evet bir siliklik var gibi şeninde bugün 10.gün dimi canım bence bekleyelim akşam yine test yapalım inşallah çıkarSence görünüyor mu ? Ben ilk kez bu markayı kullanıyorum
Canim bat 2 Nisan benimde yani daha 5 gün var... ogleden sonra gidip erken gebelik testi alayım bariEvet bir siliklik var gibi şeninde bugün 10.gün dimi canım bence bekleyelim akşam yine test yapalım inşallah çıkar
ayhh inşallah çok heycanlandım bendeCanım adetlerim günü gününe deildir ama yumurtlamadan sonra genelde 13 yada 14.gün adet olurum Oyüzden eğer gebelik yoksa pazartesi yasa Salı adet olmam gerekir evet erken gebelik testi foto da çıkmadı pek ama gözle görülür çizgi var bakalım inşallah gebeyimdir
Canim bat 2 Nisan benimde yani daha 5 gün var... ogleden sonra gidip erken gebelik testi alayım bariprodoctor avox ne bulursam
Bende yarın sabah yapıcam kızlarEvet bir siliklik var gibi şeninde bugün 10.gün dimi canım bence bekleyelim akşam yine test yapalım inşallah çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?