GEBELİK İSTEYENLER KONUŞALIM❤️

Canım Gebelikten dolayı olabilir bence gebelik testi yap çıkar muhtemelen

Yaaa ne güzel testini atsana bizde bakalım hayırlı olsun canım bende alacagim bugün

Merhaba genelde adete yakın koyu çıkarsa gebelik oluyor. Acaba hangi günler degerlendirdiniz ve kaç günde adet oluyorsunuz ?
28 günde bir oluyorum. Bu ay değerlendirme yapmadım aslinda boş geçsin istedim ama 15-18 ve 25 i var.. 15-18 günler arasına denk gelmiş oldu test yaptım negatif cnm
Canım Gebelikten dolayı olabilir bence gebelik testi yap çıkar muhtemelen
Yaptım cnm negatif.

Eklentiler

• 17431504691042028615758716239085.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Günaydın canım hamilesinn ozmaan testi atabilirmisin

Belirti var mı

5 Dk sonrasini baz almayayım dimi? Gözle görülür bi çizgi cikti ama fotoyu yükleyince çözünürlük gidiyor sanirim

Eklentiler

• Screenshot_20250328_120656_Gallery.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 24
5 Dk sonrasini baz almayayım dimi? Gözle görülür bi çizgi cikti ama fotoyu yükleyince çözünürlük gidiyor sanirim
Baz alınır canım ilk on dk içinde çıkarsa var demektir diye biliyorum bende de bu marka var bugün eve gidince hem awox hemde bu innovitanınkini yaparım

Canım bu erken gebelik testi mi? Adet günün 2 nisan mı seninkide?
Canım adetlerim günü gününe deildir ama yumurtlamadan sonra genelde 13 yada 14.gün adet olurum Oyüzden eğer gebelik yoksa pazartesi yasa Salı adet olmam gerekir evet erken gebelik testi foto da çıkmadı pek ama gözle görülür çizgi var bakalım inşallah gebeyimdir

ayhh inşallah çok heycanlandım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…