GEBELİK İSTEYENLER KONUŞALIM❤️

Kizlar bana da bi bakın 🙏 bat 2 Nisan mart 15 kasik ağrısı 18 ve 19 da akinti şeklinde yumurtlama olduğunu hissettim reglim düzenlidir. Internetten ovulasyon testi aldım bugün elime geçti merak edip yaptim simdi bu ne demek oluyor? Ben tekrar mı yumurtlama yaşayacağım regliye kalmış 5 gün 😕Eki Görüntüle 3567546
Canım Gebelikten dolayı olabilir bence gebelik testi yap çıkar muhtemelen

İnşallah canım aynıyız seninle 🌸 ben dün akşam meraktan yaptım erken gebelik testi sonradan oluşan çok silik çizgi çıktı güvenmedim ama bu sabah evden çıkmadan yine yaptım ve 10 dk içinde bir silik çizgi belirdi inşallah hamileyimdir ❤️ çok da umutlanmak istemiyorum çünkü bu testlere güven olmuyor 😊
Yaaa ne güzel testini atsana bizde bakalım 🥰 hayırlı olsun canım bende alacagim bugün

Eklentiler

• IMG_0476.webp
    IMG_0476.webp
    83,9 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_0475.webp
    IMG_0475.webp
    89,4 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba genelde adete yakın koyu çıkarsa gebelik oluyor. Acaba hangi günler degerlendirdiniz ve kaç günde adet oluyorsunuz ?
28 günde bir oluyorum. Bu ay değerlendirme yapmadım aslinda boş geçsin istedim ama 15-18 ve 25 i var.. 15-18 günler arasına denk gelmiş oldu test yaptım negatif cnm
Canım Gebelikten dolayı olabilir bence gebelik testi yap çıkar muhtemelen
Yaptım cnm negatif.

Eklentiler

• 17431504691042028615758716239085.webp
    17431504691042028615758716239085.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Günaydınlar kızlar okula gitmek için uyandım normalde yapmayacaktım ama prodoctor erken gebelik testi yapayım dedim bu arada dün akşam da yaptım ama sonradan gördüğüm bir çok silik çizgi vardı neyse sabah yaptım ilk 10 dk içinde silik çizgi belirti 😂inşallah yalancı deildir çok da umutlanmak istemiyorum malum testlerin azizliğime uğruyoruz bazen inşallah vardır bugün catlamanın 10.günü❤️ az da olsa umutlandım suuuduru68 suuuduru68 Queengibiqueen Queengibiqueen ve diğer kızlar 🌸
Günaydın canım hamilesinn ozmaan😍 testi atabilirmisin❤️

Günaydınlar kızlar okula gitmek için uyandım normalde yapmayacaktım ama prodoctor erken gebelik testi yapayım dedim bu arada dün akşam da yaptım ama sonradan gördüğüm bir çok silik çizgi vardı neyse sabah yaptım ilk 10 dk içinde silik çizgi belirti 😂inşallah yalancı deildir çok da umutlanmak istemiyorum malum testlerin azizliğime uğruyoruz bazen inşallah vardır bugün catlamanın 10.günü❤️ az da olsa umutlandım suuuduru68 suuuduru68 Queengibiqueen Queengibiqueen ve diğer kızlar 🌸
Belirti var mı 😊

5 Dk sonrasini baz almayayım dimi? Gözle görülür bi çizgi cikti ama fotoyu yükleyince çözünürlük gidiyor sanirim 🙄

Eklentiler

• Screenshot_20250328_120656_Gallery.webp
    Screenshot_20250328_120656_Gallery.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 24
5 Dk sonrasini baz almayayım dimi? Gözle görülür bi çizgi cikti ama fotoyu yükleyince çözünürlük gidiyor sanirim 🙄
Baz alınır canım ilk on dk içinde çıkarsa var demektir diye biliyorum bende de bu marka var bugün eve gidince hem awox hemde bu innovitanınkini yaparım

Canım bu erken gebelik testi mi? Adet günün 2 nisan mı seninkide?
Canım adetlerim günü gününe deildir ama yumurtlamadan sonra genelde 13 yada 14.gün adet olurum Oyüzden eğer gebelik yoksa pazartesi yasa Salı adet olmam gerekir evet erken gebelik testi foto da çıkmadı pek ama gözle görülür çizgi var bakalım inşallah gebeyimdir

Canım adetlerim günü gününe deildir ama yumurtlamadan sonra genelde 13 yada 14.gün adet olurum Oyüzden eğer gebelik yoksa pazartesi yasa Salı adet olmam gerekir evet erken gebelik testi foto da çıkmadı pek ama gözle görülür çizgi var bakalım inşallah gebeyimdir
ayhh inşallah çok heycanlandım bende😍

Back
X