GEBELİK İSTEYENLER KONUŞALIM❤️

Eki Görüntüle 3569706
Kızlar ben çatlamadan 10 gün sonra bu testi yaptım birkaç saat bir şey yoktu. Sonradan ikinci çizgi çok az gelirdi. Kuruma çizgisi de olabilir markası prodoctor. Sonrasında acil ameliyat olmam gerekti. 2 gündür hastanedeyim. Ağrı kesici ve antibiyotik alıyorum. Ne gelirse allahtan geliyor . Tutunacagı varsa da tutunur zaten. Mecbur kaldım ameliyat için 😢 siz ne düşünüyorsunuz test için.
Telefonu aşşagı yukarı yaparsanız belli oluyor

Selam kızlar bugün yumurtlamanın 15.günü ben hala regl olmadım ve dünden beri aşırı bel ve kasık batmalarım var adet olacak gibi hissediyorum ama olmuyor hatta dün takvimime baktım her zaman yumurtlamanın 14.günü adet olmuşum neden gelmedi hala anlamadım sabah prodoctor yaptım yine çok silik çıktı ama güvenmiyorum o teste cok yanıltıyor cumaya kadar olmazsam cuma günü kan vereceğim artık Queengibiqueen Queengibiqueen E Evrem0209
Bende olmadım canim henüz bekliyorum ama kasik ağrım var test yapmadım bi daha bekliyorum regliyi

Merhaba herkese konu başlığını görünce bende yazmak istedim yaklaşık 2,5 aydır regl olmuyordum doktor tarlusal verdi bitirdiğimin günü adet başladı çok şükür sonunda oldum ama gebelik istiyorum tarlusal sonrası hamilelik planlayıp gerçekleşen varmı yumurtlama günümü mutlaka takip etmem mi lazım💐

Merhaba herkese konu başlığını görünce bende yazmak istedim yaklaşık 2,5 aydır regl olmuyordum doktor tarlusal verdi bitirdiğimin günü adet başladı çok şükür sonunda oldum ama gebelik istiyorum tarlusal sonrası hamilelik planlayıp gerçekleşen varmı yumurtlama günümü mutlaka takip etmem mi lazım💐
Ben de tarlusalı yeni bitirdim adet oldum bugün letuya başlayacağım sonra çatlatma iğnesi olacağım gerekirse. Bakalım eğer olursa yazarım bu ay. İnşallah sen en kısa zamanda güzel haberler alırsın

Ben de tarlusalı yeni bitirdim adet oldum bugün letuya başlayacağım sonra çatlatma iğnesi olacağım gerekirse. Bakalım eğer olursa yazarım bu ay. İnşallah sen en kısa zamanda güzel haberler alırsın
Çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun inşallah diyorum.. kafaya takmamak lazımmış ama o da elde olmuyor bir de fermotil veya birkaç farklı isimde pahalı takviye vitaminler varmış, bu sitede okuyorum şunu şunu kullandım o ay hamile kaldığımı öğrendim diye, doğruluk payı vardır diye düşünüyorum bundan sonra paramı kişisel olarak direkt kendime harcamaya karar verdim vitaminler takviyeler falan geleceğe de yatırımdır belki…

Back
X