GEBELİK İSTEYENLER KONUŞALIM❤️

Telefonu aşşagı yukarı yaparsanız belli oluyor

Bende olmadım canim henüz bekliyorum ama kasik ağrım var test yapmadım bi daha bekliyorum regliyi

Merhaba herkese konu başlığını görünce bende yazmak istedim yaklaşık 2,5 aydır regl olmuyordum doktor tarlusal verdi bitirdiğimin günü adet başladı çok şükür sonunda oldum ama gebelik istiyorum tarlusal sonrası hamilelik planlayıp gerçekleşen varmı yumurtlama günümü mutlaka takip etmem mi lazım

Ben de tarlusalı yeni bitirdim adet oldum bugün letuya başlayacağım sonra çatlatma iğnesi olacağım gerekirse. Bakalım eğer olursa yazarım bu ay. İnşallah sen en kısa zamanda güzel haberler alırsın

Ben de tarlusalı yeni bitirdim adet oldum bugün letuya başlayacağım sonra çatlatma iğnesi olacağım gerekirse. Bakalım eğer olursa yazarım bu ay. İnşallah sen en kısa zamanda güzel haberler alırsın
Çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun inşallah diyorum.. kafaya takmamak lazımmış ama o da elde olmuyor bir de fermotil veya birkaç farklı isimde pahalı takviye vitaminler varmış, bu sitede okuyorum şunu şunu kullandım o ay hamile kaldığımı öğrendim diye, doğruluk payı vardır diye düşünüyorum bundan sonra paramı kişisel olarak direkt kendime harcamaya karar verdim vitaminler takviyeler falan geleceğe de yatırımdır belki…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…