- 26 Nisan 2020
- 158
- 55
- 48
- 30
- Konu Sahibi Merveee000
Inşallah bu ay güzel haberi alirsin canimHaziranda 1 sene olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah bu ay güzel haberi alirsin canimHaziranda 1 sene olacak
Offff gercekten dogru canım ya boyle bır haberı beklemek zor belkı bebegımız bızımle haberımız yokEvet döllenmesi rahme gitmesi 8 10 gün diyorlar sonra kana karışacak hcg sonra da idrara. Biz de o arada çatlayacağız zaten![]()
Bakalım canım çok mümkün olmasadaStres yapmamak en büyük yöntem zaten sakince beklemeyiz![]()
İnşallahInşallah bu ay güzel haberi alirsin canim
Böyle düşüncesi bile güzel belki de bizimleOffff gercekten dogru canım ya boyle bır haberı beklemek zor belkı bebegımız bızımle haberımız yok![]()
Bende 1 yıldır bekliyorum geçen ayda şüphelendim ama maalesef..sabah eşim idrar testi alacak bakalım ne olcak sonuçAynı belirtiler bende de var aslında sigara kullanan biriyim ama eşim içince bunalmaya başladım birde yemek ve baharat kokulari böyle rahatsız ediyor artık normalde sevdiğim yemeği 2 gün sonra sevmeyecek yedim içim Bi tuhaf ama Bi taraftan da fazla ümitlenmek istemiyorum çünkü çok üzülüyorum
Ayy inşallahh hepimiz❤❤İnşallah bu sefer hamişesindir canım![]()
Ayy inşallahh hepimiz❤❤İnşallah bu sefer hamişesindir canım![]()
11 MayısIlk kimin beklenen adet günü yakın acaba benim 24 mayıs![]()
Inşallah canımBenim 20 mayıs aslında 19 Du ama yumurtlama 6 sı olduğu için 20 sine kaydı inşallah bu sefer hamileyimdir olumsuzluklar dolu şu hayatıma umut olur inşallah![]()
Yaaaa hadi güzel haberini bekliyoruzzzz11 Mayısyarın sabah errkenden test yapıp paylaşcam
Pek zannetmiyorum ama bakalım..Yaaaa hadi güzel haberini bekliyoruzzzz![]()
Bıde benım adete uc gun varBöyle düşüncesi bile güzel belki de bizimleson günler stres çok oluyor türlü türlü belirti hissediyorum sürekli lavaboya gidiyorum oldum mu olacak mıyım .