• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik için heyecanlı bekleyiş 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 3 gün önce ovulasyon günümdü değerlendirdik bekliyoruz. Benim gibi bekleyen varsa bu sürede yardımcı olalim birbirimize💫
Canım merhaba bizde gün aşırı yapıyoruz bu ay ovü kullanmadım bilerek gün aşırı yapmaya özen gösteriyoruz bu sefer de böyle deneyelim stres yapmayalım dedik 😂 bat 29 Mayıs hayırlısı inşAllah🦋🦋🥳🤲

Ovülasyon testi adetiniz geçtikten sonra t çizgisi c den koyu olursa ancak belli olur. Adetten önce belli olmuyor çünkü benim adetten 1 2 gün önce hep çift çıkıyor neredeyse pik gibi ama adet oluyorum
Hımmm yumurtlamanın tahmını kacıncı gunu benım bugun bes sımdı yapsam hıc bısey bellı olmaz heralde :)

Canım merhaba bizde gün aşırı yapıyoruz bu ay ovü kullanmadım bilerek gün aşırı yapmaya özen gösteriyoruz bu sefer de böyle deneyelim stres yapmayalım dedik 😂 bat 29 Mayıs hayırlısı inşAllah🦋🦋🥳🤲
Yani oda farklı bir yöntem zaten ovulasyon günunden sonra denemeler bitmemeli gün aşırı yada iki günde bir denemeye devam😅😅

Hımmm yumurtlamanın tahmını kacıncı gunu benım bugun bes sımdı yapsam hıc bısey bellı olmaz heralde :)
Gebelik yumurtlamamın 14.gününden sonra belli olur diyorlar ben henüz göremediğim için tabii bilmiyorum söylenen böyle.
Adetim benim birkaç gün hep oynuyor. Ben de dayanamayıp ovülasyon yapıyordum çift çizgi görünce hemen gebelik yapıyordum ama negatif. Buradaki bayanlardan gördüğüm adet günü yapıp kopkoyu çizgi görüp anlamışlar .

Yani oda farklı bir yöntem zaten ovulasyon günunden sonra denemeler bitmemeli gün aşırı yada iki günde bir denemeye devam😅😅
Geçen ay onu da denedim o da olmadı 😅😅 benim sevgili doktorum öyle rahat ki haftada 3 gün olsun yeter diyor . Ben manyak gibi test yapıyorum yumurtlamayı değerlendiriyoruz yine olmuyor.

Gebelik yumurtlamamın 14.gününden sonra belli olur diyorlar ben henüz göremediğim için tabii bilmiyorum söylenen böyle.
Adetim benim birkaç gün hep oynuyor. Ben de dayanamayıp ovülasyon yapıyordum çift çizgi görünce hemen gebelik yapıyordum ama negatif. Buradaki bayanlardan gördüğüm adet günü yapıp kopkoyu çizgi görüp anlamışlar .
Ben manyak gıbı catladıktab sonra yapuyorjm catladıkta. Sonrada bes gun oldu bu arada ıyce paronayak oldum ya :(catladıktan sonraki halleri :)))))

Eklentiler

• IMG_20200512_000119.webp
    IMG_20200512_000119.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 48
Aslında adetim gecikmeden test yapmak istemiyorum olmazsa üzülmeyeyim diye ama kendimi tutamayip yaparim kesin
Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de her ay istisnasiz yapıyorum koronadan dolayı testlerim bitmişti ilk defa geçtiğimiz ay yapamadım onda da sürekli ovülasyon testi yaptım onda hep çıksaydı Yapacaktım ama tabii ki kırmızılar geldi 😅

Back