• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik için heyecanlı bekleyiş 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar ben de bat bekleyenlerdenim (3haziran) tüm belirtileri yaşıyorum sol kasık ağrısı sivilce göğüs hassasiyeti akıntı ara ara mide bulantısı ama ya olmazsa diye korkuyorum ilk defa bu kadar belirtim oldu ve reglime 1-2 gün kala olurdu ağrı şişkinlik sivilce falan göğüslerim şişmezdi :işsiz: kafamda deli sorular yine bu ay da

Kizlar bat günüm dündü test yaptım termeiz negatif çıktı hayali cizgi falan hicbisey yok ve adet olacagim sinyalleri geliyor... birdahaki aya inşallah.. Allah isteyen herkese nasip etsin

Üzülme kuzum sakın ve modunu düşürme..Tertemiz bir sayfa,yeni bir ay..Herşey güzel olacak😘😍

Hala test yapmadınız mı? Vallahi meraktan girip girip bakıyorum ben sabrınıza hayran kaldım :)
Vallahi tatlim bende kendi sabrima hayranim şu an ama negafiti gormeye korkuyorum birde geçen ay 22 nisanda olmustum ki 18 mayista olmam lazimdi ama herkes idrarda cikmaz diyor ne bilim 28 gunde biri baz alinca bugun 6 gun gecmiş oluyor bilemedim yapim mi yapmayim mi testim de var 2 tane ellimde

Vallahi tatlim bende kendi sabrima hayranim şu an ama negafiti gormeye korkuyorum birde geçen ay 22 nisanda olmustum ki 18 mayista olmam lazimdi ama herkes idrarda cikmaz diyor ne bilim 28 gunde biri baz alinca bugun 6 gun gecmiş oluyor bilemedim yapim mi yapmayim mi testim de var 2 tane ellimde
Ay yapin bence sizin yerinize ben catladim burda 😂 benim adete 4 gün var yapmamak için zor duruyorum son bir test kaldı onu da harcarsam eşim kızacak biliyorum 😂

Ay yapin bence sizin yerinize ben catladim burda 😂 benim adete 4 gün var yapmamak için zor duruyorum son bir test kaldı onu da harcarsam eşim kızacak biliyorum 😂
Ama herkes sabah ilk idrarda diyor birde idrarda anca 7 8 gun gectikten sonra cikar diyor benim aldigim test basit test erken testlerden degil yani ellimdeki negatif cikar beni yaniltirsa diye ayy canım ellim gitmiyor yaa galiba net olan negatifi goreecm diye birde herkes gogüsler şisiyor falan diyor bende gögsumde ne şişme ne agri var

Kişiden kişiye değişiyor hamilelik belirtisi bende belirtileri okuyunca cogusunu kendimde bulamiyorum ama yine de ümitleniyoruz işte 😔

Kişiden kişiye değişiyor hamilelik belirtisi bende belirtileri okuyunca cogusunu kendimde bulamiyorum ama yine de ümitleniyoruz işte 😔
Regl gecmemiş olsa idi bu kadar umitlenmezdim ve hic bukadar geciktigide olmadi ama negatifi gorecem korkusuyla teste yapmiyom

İlk başlarda baş ağrısı,kasık ağrısı,akıntım yumurta beyaz gibi belirtiler vardı şimdilerde belirtiler baya arttı
Bende 21inde catlatma ignesi oldum da normalde adete 2 3 gun kala gogusbagrm kask agrim olurdu 9 gun onceden basladi bu sefer bende acaba mi dedim

Ama herkes sabah ilk idrarda diyor birde idrarda anca 7 8 gun gectikten sonra cikar diyor benim aldigim test basit test erken testlerden degil yani ellimdeki negatif cikar beni yaniltirsa diye ayy canım ellim gitmiyor yaa galiba net olan negatifi goreecm diye birde herkes gogüsler şisiyor falan diyor bende gögsumde ne şişme ne agri var
3 gün geçti sadece karnim çok şiş catliycammm

O karin şişiligi bende de var sanki 6 7 aylik gibiyim test yaptinmi sen benim
6 gun gevti daha yapmadim
2 tane yaptım . En son dün. Negatif çıktı. Regly hiç Şaşmaz 28 29 gün döngüsü. Biraz daha bekleyip direkt ka testi vermek istiyorum idrar testi sinirimi bozuyor 😂

Back