Sol kasıkta batma ağrı gibi bişey hissediyorum tarif edemiyorum nasıl bişey olduğunu. Ayrıca birkaç gündür de akıntım var. Bir de sol göğsüm sanki sertleşmiş gibi. Emzirirken süt kanalları tıkanır bazen ona benzer bişey var. Sabah dene istersen beta hcg yoğun oluyormuş sabah kalkınca. Ben testi alır almaz denedim öğle vakti dayanamayıp. 27-28 günde bir adet oluyorum daha uzunsa senin belki birkaç gün daha beklemen gerekebilir.Benimde 22 haziran yapsam çıkar mı ki belirtin varmıydı peki varsa nelerdi ? Amin bu arada :)
Bende 27-28 günde bir adet oluyorum canım göğüsler korunmayı bıraktıktan sonra yumurtlamadan sonra hep dolgun ve ağrılı olurdu bu sefer adete bir hafta kala dolgun ama hafif acı var daha çok kaşınıyo akıntım olmuyodu normalde şimdi beyaz az akıntım var belimde hafif adet sancısı oluyo arada ve sol kasıkta dolgunduk var gibi aslında bu ay saldım çok yorulmuştum ama farklı bi ay ya yapsam mı bilemiyorum Korkuyorum negatif görmektenSol kasıkta batma ağrı gibi bişey hissediyorum tarif edemiyorum nasıl bişey olduğunu. Ayrıca birkaç gündür de akıntım var. Bir de sol göğsüm sanki sertleşmiş gibi. Emzirirken süt kanalları tıkanır bazen ona benzer bişey var. Sabah dene istersen beta hcg yoğun oluyormuş sabah kalkınca. Ben testi alır almaz denedim öğle vakti dayanamayıp. 27-28 günde bir adet oluyorum daha uzunsa senin belki birkaç gün daha beklemen gerekebilir.
Canım emin ol böyle oldukça süreç o kadar uzuyo ki denemiyormuş gibi davranmaya ve o rahatlıkta ol süreç uzadıkça sende üzülürsünGünler geçmiyor sanki ilk aydan psikolojimi bozdumOdaklanamıyorum hiçbirşeye.... Bi an önce günler geçse de test yapsam
Geçen hafta ne kadar umutluysam bu hafta o kadar umutsuzum sanki
Ay benimde öyleydi ama sanırım şuan pembe leke geldi mens oldum hayırlısı artık. Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşEvet canım 22 haziran. Teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inş
Sen bilirsin canım 3 gün beklerim diyorsan adetin geçtikten sonra yap. Yarın sabah testte çıkma ihtimali var. Çok heyecanlı oluyor ellerim titredi resmen test sonucunu beklerken. İnş vardır senin deBende 27-28 günde bir adet oluyorum canım göğüsler korunmayı bıraktıktan sonra yumurtlamadan sonra hep dolgun ve ağrılı olurdu bu sefer adete bir hafta kala dolgun ama hafif acı var daha çok kaşınıyo akıntım olmuyodu normalde şimdi beyaz az akıntım var belimde hafif adet sancısı oluyo arada ve sol kasıkta dolgunduk var gibi aslında bu ay saldım çok yorulmuştum ama farklı bi ay ya yapsam mı bilemiyorum Korkuyorum negatif görmekten
Başka bişeye odaklan canım bi uğraş bul kendine. Öyle çabucak geçiyo günleri sayınca çok zorGünler geçmiyor sanki ilk aydan psikolojimi bozdumOdaklanamıyorum hiçbirşeye.... Bi an önce günler geçse de test yapsam
Geçen hafta ne kadar umutluysam bu hafta o kadar umutsuzum sanki
Sağol canım Allah sana da hayırlı bir zamanda nasip eder inş.Ay benimde öyleydi ama sanırım şuan pembe leke geldi mens oldum hayırlısı artık. Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inş
Bakalım sabahki ruh halime göre canımSen bilirsin canım 3 gün beklerim diyorsan adetin geçtikten sonra yap. Yarın sabah testte çıkma ihtimali var. Çok heyecanlı oluyor ellerim titredi resmen test sonucunu beklerken. İnş vardır senin de
Başka bişeye odaklan canım bi uğraş bul kendine. Öyle çabucak geçiyo günleri sayınca çok zor
Sağol canım Allah sana da hayırlı bir zamanda nasip eder inş.
Tebrik.ederim canimm cok sevindim insallahh sonunu Rabbim getirir saglicakla.kucagina alirsinKizlar bende yeni ogrendim hamile oldgumu 1.5 ay önce dusuk yaptim hemencecik tekrar kaldim prolaktin yuksekti ilacla dusurdum simdi tam 4 haftaligim belirtim sol gogsum icten cok acidi uçları sizladi meme etrafindaki kahverengi alan genislio birde adet agrisi sag kasiga girio anlik keskin ve kisa insallah bu saglikli bir gebelik olcak bu arada ovulasyon testi ile hamile kaldim bilmeyen varsa oneririm.
Bakalım sabahki ruh halime göre canımSen bilirsin canım 3 gün beklerim diyorsan adetin geçtikten sonra yap. Yarın sabah testte çıkma ihtimali var. Çok heyecanlı oluyor ellerim titredi resmen test sonucunu beklerken. İnş vardır senin de
Başka bişeye odaklan canım bi uğraş bul kendine. Öyle çabucak geçiyo günleri sayınca çok zor
K. Bakma canım siteden dolayı baya fazla gitmiş mesajBakalım sabahki ruh halime göre canım
Evet oluyor bazen. Merak ettim test yaptın mı?K. Bakma canım siteden dolayı baya fazla gitmiş mesaj
Yok yapmadım canım ikilemde kalmıştım sonra yapmama kararı aldım :):)Evet oluyor bazen. Merak ettim test yaptın mı?
Ne yazmışım ben nasıl sabredebiliyorsun canım özendim sana. Ben çok sabırsızımNasılsın sabrediyorsun özendim ben dayanamadım bugün de yaptım
Eki Görüntüle 2158573
Anladım ben canım :) maşallah koyulaşma var :) ben geçen ay dört gün önce yaptım tek çizgi çıktı o aklıma geliyo yoksa yapardım idrar renginde değişme var mı canımNasılsın sabrediyorsun özendim ben dayanamadım bugün de yaptım
Eki Görüntüle 2158573
İnşallah bende çift çizgi görürüm ya 6.ayda bitecekNasılsın sabrediyorsun özendim ben dayanamadım bugün de yaptım
Eki Görüntüle 2158573
Testi tekrarlayın bence, bozuk gibi duruyor.merhaba bana yardımcı olurmusunuz..sizce hamilemiyim?
peki teşekkür ederimTesti tekrarlayın bence, bozuk gibi duruyor.