Gebeliğe Hazırlık Gebelik haberimi bekliyorum:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 22 haziran yapsam çıkar mı ki belirtin varmıydı peki varsa nelerdi ? Amin bu arada :)
Sol kasıkta batma ağrı gibi bişey hissediyorum tarif edemiyorum nasıl bişey olduğunu. Ayrıca birkaç gündür de akıntım var. Bir de sol göğsüm sanki sertleşmiş gibi. Emzirirken süt kanalları tıkanır bazen ona benzer bişey var. Sabah dene istersen beta hcg yoğun oluyormuş sabah kalkınca. Ben testi alır almaz denedim öğle vakti dayanamayıp. 27-28 günde bir adet oluyorum daha uzunsa senin belki birkaç gün daha beklemen gerekebilir.

Bende 27-28 günde bir adet oluyorum canım göğüsler korunmayı bıraktıktan sonra yumurtlamadan sonra hep dolgun ve ağrılı olurdu bu sefer adete bir hafta kala dolgun ama hafif acı var daha çok kaşınıyo akıntım olmuyodu normalde şimdi beyaz az akıntım var belimde hafif adet sancısı oluyo arada ve sol kasıkta dolgunduk var gibi aslında bu ay saldım çok yorulmuştum ama farklı bi ay ya yapsam mı bilemiyorum Korkuyorum negatif görmekten

Günler geçmiyor sanki ilk aydan psikolojimi bozdum Odaklanamıyorum hiçbirşeye.... Bi an önce günler geçse de test yapsam

Geçen hafta ne kadar umutluysam bu hafta o kadar umutsuzum sanki

Günler geçmiyor sanki ilk aydan psikolojimi bozdum Odaklanamıyorum hiçbirşeye.... Bi an önce günler geçse de test yapsam

Canım emin ol böyle oldukça süreç o kadar uzuyo ki denemiyormuş gibi davranmaya ve o rahatlıkta ol süreç uzadıkça sende üzülürsün

Sen bilirsin canım 3 gün beklerim diyorsan adetin geçtikten sonra yap. Yarın sabah testte çıkma ihtimali var. Çok heyecanlı oluyor ellerim titredi resmen test sonucunu beklerken. İnş vardır senin de

Başka bişeye odaklan canım bi uğraş bul kendine. Öyle çabucak geçiyo günleri sayınca çok zor

Ay benimde öyleydi ama sanırım şuan pembe leke geldi mens oldum hayırlısı artık. Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inş
Sağol canım Allah sana da hayırlı bir zamanda nasip eder inş.

Bakalım sabahki ruh halime göre canım

Tebrik.ederim canimm cok sevindim insallahh sonunu Rabbim getirir saglicakla.kucagina alirsin

merhaba bana yardımcı olurmusunuz..sizce hamilemiyim?

Eklentiler

• 20180619_170748.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 139
  • 20180619_170736.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 140
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…