Çok damlatmışsın canım 3-4 damla damlatmerhaba bana yardımcı olurmusunuz..sizce hamilemiyim?
sadece 4 damla damlattım amaÇok damlatmışsın canım 3-4 damla damlat
O zaman test bozuk canım varsa yarın sabah tekrarla testisadece 4 damla damlattım ama
İnş canım Allah gönlüne göre versin... idrar rengi evet koyu ve kokusunda değişme oluyor.İnşallah bende çift çizgi görürüm ya 6.ayda bitecek
Çizgi görünüyor gibi ama kırmızılık dağılmış testi tekrarlayın bozuk olabilirmerhaba bana yardımcı olurmusunuz..sizce hamilemiyim?
Ben bunaldım artık ya bütün belirtiler Yok oldu test yaptım tek çizgi her zamanki gibi çok bunaldım valla evin içinde napacağımı şaşırdım beceremiyoruz demek ki offfİnş canım Allah gönlüne göre versin... idrar rengi evet koyu ve kokusunda değişme oluyor.
Canım dur bakalım adet günün bi gelsin. Burda çok gördüm geç döllenme vs sebeplerden dolayı adet öncesi öğrenemeyen oluyor. Bazılarımız şuan var gibi öğreniyoruz ama Allah bilir kiminde kimyasal gebelik boş gebelik oluyor ne bileyim kalp atışı olmayıp kürtaj oluyor biz bilemiyoruz ne yaşayacağımızı. Sen moralini bozmadan bekle lütfen. Allah herkese hayırlısını versinBen bunaldım artık ya bütün belirtiler Yok oldu test yaptım tek çizgi her zamanki gibi çok bunaldım valla evin içinde napacağımı şaşırdım beceremiyoruz demek ki offf
Ben de dün peçeteyle sildikten sonra lekelenme oldu çok hafif kahve, pembe. Korktum, doktora gittim,yerleşme kanamasıdır dedi ve test yaptım 135 çıktı beta-hcg (dün adetime 2 gün kaldı). yarın bir daha yaptırıcam bakalım 2 katına çıkacak mı diye.Kan vermeyi de sevmiyorum ben psikolojik olarak kötü oluyorum biraz ondan biraz da zaten tüm hamilelik boyunca hastaneye git gel yapılıyo ondan öyle yapmıştım ben. İlk kontrolde doktor keseyi görünce ayrıntılı kan tahlili istiyor sonra da bitmiyor o tahliler
Amin canım bilmiyorum gerçekten be yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım yarına ya da bu akşama gelir zatenCanım dur bakalım adet günün bi gelsin. Burda çok gördüm geç döllenme vs sebeplerden dolayı adet öncesi öğrenemeyen oluyor. Bazılarımız şuan var gibi öğreniyoruz ama Allah bilir kiminde kimyasal gebelik boş gebelik oluyor ne bileyim kalp atışı olmayıp kürtaj oluyor biz bilemiyoruz ne yaşayacağımızı. Sen moralini bozmadan bekle lütfen. Allah herkese hayırlısını versin
Tam da aynı sebepten forumda araştırma yapıyordum ben de. Az önce peçeyle silince bende de açık pembe leke geldi sulu kan gibi. Adete 2 gün var. Birkaç gün kala normalmiş diye okudum yerleşme kanamasıymış.Ben de dün peçeteyle sildikten sonra lekelenme oldu çok hafif kahve, pembe. Korktum, doktora gittim,yerleşme kanamasıdır dedi ve test yaptım 135 çıktı beta-hcg (dün adetime 2 gün kaldı). yarın bir daha yaptırıcam bakalım 2 katına çıkacak mı diye.
Aynen canım bende de dün oldu, peçeteye silince geldi. Yerleşme kanamasıymış o. Dün arkadaşım korkuttu beni biraz, düşük olabilir filan diye. Ondan doktora gittim.Tam da aynı sebepten forumda araştırma yapıyordum ben de. Az önce peçeyle silince bende de açık pembe leke geldi sulu kan gibi. Adete 2 gün var. Birkaç gün kala normalmiş diye okudum yerleşme kanamasıymış.
Benim ilk hamileliğimde hiç olmamıştı o yüzden ben de endişelendim ama okuyunca rahatladım. İnş öyledir doktora da gitmedim daha benAynen canım bende de dün oldu, peçeteye silince geldi. Yerleşme kanamasıymış o. Dün arkadaşım korkuttu beni biraz, düşük olabilir filan diye. Ondan doktora gittim.
Buket bence test yapma, bekle biraz.
Bilmiyorum, iğne işlerini hele hiç bilmiyorum ama oldukça erken bence.
Ben de takar gibi oldum kafaya :)
Takvimden ilişkileri vs işaretleyip yazıyordum, tam da yumurtlama gününe gelmiştik.
Ona söylememiştim işte yumurtlama günü bugün, takvime işaretliyorum vs diye ama eşim dedi ki; sanki çocuk için ilişki istiyorsun gibi hissediyorum :))
Yok ne alakası var felan deyip trip attım :))
Ama haklıydı, içimden yapma gözünü seveyim dedim kendime :)))
Tam tersi yumurtlama günü geldi geçti, ilişki olmadı :))
Tamamen akışına bıraktık, gebelik testi, ovulasyon testi vs de almamıştım.
Bilmiyorum belki 6-7 ay sonra üzerine düşebilirim ama.
Kısmet :))
İnşallah ilk aydan olsun da aratmasın minnak sizi
Yürekten isterim!
Seninle aynı düşüncedeyimHer ay her belirtiyi hamileliğe yorup sonunda hamile olmadığını öğrenmek çok yıpratıcı. Bu ay da ümitlenmek istemiyorum ama yine kendimi dinliyorum.bata 4 gün var. Hayırlısı bakalım
Canım ya bi şey sorcam benim test akşama doğru silik çizgi çıktı yanlış görmüyorsam çok silik bi şekilde daha önce hiç o ikinci çizgi belirmemişti olabilir mi ki ya umutlandım yine uslanmıyorumCanım dur bakalım adet günün bi gelsin. Burda çok gördüm geç döllenme vs sebeplerden dolayı adet öncesi öğrenemeyen oluyor. Bazılarımız şuan var gibi öğreniyoruz ama Allah bilir kiminde kimyasal gebelik boş gebelik oluyor ne bileyim kalp atışı olmayıp kürtaj oluyor biz bilemiyoruz ne yaşayacağımızı. Sen moralini bozmadan bekle lütfen. Allah herkese hayırlısını versin
Canım inşallah hamilesin. Çünkü burada ki gördüklerim hep öyle oldu. Hadi hayırlısı :))Canım ya bi şey sorcam benim test akşama doğru silik çizgi çıktı yanlış görmüyorsam çok silik bi şekilde daha önce hiç o ikinci çizgi belirmemişti olabilir mi ki ya umutlandım yine uslanmıyorum